Bruto salaris per uur (vast aantal uren) : € 20,00 | 86 uur per maand
Werkdagen en uren : maandag t/m vrijdag, flexibel in overleg
Aantal kinderen en leeftijden: drie kinderen: 8, 6 en 4 jaar.
Startdatum: augustus 2021

Voor een spontaan, vrolijk en optimistische gezin zijn wij op zoek naar een Nanny die de BSO-opvang wil gaan verlenen aan drie lieve, sociale kinderen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van 8 jaar en twee meiden van 6 en 4 jaar oud.

Ouders werken allebei fulltime, maar vinden het belangrijk om samen met de kinderen de dag te starten en de dag af te sluiten samen. Samen ontbijten en avondeten is dus vaste prik. Ze houden van gezelligheid en optimistisch in het leven staan. Structuur en duidelijke afspraken zijn dan ook belangrijk. In het weekend zijn ze veel op pad met zijn 5e of ze gaan op bezoek bij familie en vrienden of ondernemen leuke activiteiten.

De oudste jongen is 8 jaar en zit in groep 5. Hij is zeer sociaal en speelt graag met vriendje, maar is ook een echte dromer. Hij kan heerlijk zichzelf vermaken met strip tekenen waar hij momenteel een cursus voor volgt. Ook liedjes maken op de keyboard of gewoon lekker creatief bezig zijn met knutsel spullen. Hij gaat met plezier naar hockey en karate. Hij heeft wel behoefte aan structuur en duidelijkheid.

Het middelste meisje is 6 jaar en zit in groep 3. Ze houdt van gezelligheid om haar heen en is altijd vrolijk. Ze heeft een groot empathisch vermogen, ze vraagt vaak hoe het met mensen gaat en bekommert zich hierom.

Ze heeft veel vriendinnetjes waar ze graag mee speelt, ze kan met veel kinderen opschieten. Ze is creatief en houdt van knutselen en zit momenteel op zwemles en turnen.

Het jongste meisje is 4 jaar en zit in de kleuterklas waar ze helemaal op haar plek is. Ze is zeer lief en gezellig meisje die lekker kan schaterlachen. Ze is erg makkelijk en past zich snel aan de situatie aan. Ook zij speelt graag met vriendinnetjes maar ook met haar grote zus speelt ze vaak allerlei rollenspelen. Ze is gek op knutselen.

De kinderen onderling zijn echte broer en zussen ze kunnen het goed met elkaar vinden en soms is er strijd.

Alle drie zijn ze erg creatief en fantasievol en vinden het heerlijk om voorgelezen te worden.

Het gezin woont in Haarlem vlak bij het Kleverpark. De oudste twee spelen al zelfstandig in de wijk de jongste speelt in de tuin of voor het huis op de stoep. Er zijn in de buurt veel vriendjes en vriendinnetjes waar de kinderen graag mee spelen. Parkeren in de wijk is gratis, voor de deur is het voor vergunninghouders.

Ook met ov is het gezin makkelijk te bereiken. Alles wat je nodig hebt, school, winkels, speeltuinen, park en zelfs bos, duin en strand zijn nabij.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media