Salarisindicatie: € 15,50
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 08.15-18.15 (tijden en dagen zijn flexibel)
Startdatum: in overleg 

Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen 5 jaar, 2 jaar en een baby die eind Januari wordt verwacht

Voor een warm en gezellig gezin in Haarlem zoeken wij een ervaren en liefdevolle Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van 5 jaar een jongen van 2 jaar en een baby die eind Januari wordt verwacht. De werkdagen zijn op dinsdag en donderdag van 08.15 – 18.15 uur maar andere dagen en tijden zijn ook bespreekbaar.

Als je bij dit gezin komt te werken ben je er volledig voor zorg, en het stimuleren van de ontwikkeling van de 3 kinderen. Extra huishoudelijk werk is geen vereiste zodat jij je als Nanny volledig kan richten op de kinderen. Het is fijn als het huis aan het einde van de dag weer netjes is maar koken hoeft bij dit gezin niet. Ideaal ben jij een liefdevolle Nanny die met veel gezelligheid en geduld een emotionele verbinding met de kinderen kan maken. Je bent een Nanny die structuur brengt in de dag, en er graag op uit gaat.

De oudste jongen van 5 is een energieke jongen die het heerlijk vindt om samen te spelen. Een Duplo toren bouwen, een puzzel maken of samen een spelletje doen daar gaat zijn hart wel sneller van kloppen. Hij vindt het fijn om lekker naar buiten gaan en naar gym om zijn energie kwijt te raken. Hij is een vrolijke kleuter die af en toe flink zijn grenzen kan opzoeken. Duidelijkheid en consequent zijn is daarin belangrijk . De middelste jongen is de pretletter binnen het gezin. Hij is grappig, lief, innemend en wind daarmee iedereen om zijn vingertje. Even zelf spelen met zijn knuffels vindt hij leuk maar samen spelen met grote broer of op schoot een boekje lezen met de Nanny vindt hij te gek! Het nieuwste lid van het gezin is ook een jongen.

Je kunt bij het gezin gratis parkeren op de oprit maar zij wonen ook op loopafstand van het station van Haarlem waardoor dit gezin ook goed te bereiken is met het OV. Er zijn meerdere parken en speeltuinen in de buurt van de woning.

Ben jij de Nanny waar dit gezin naar op zoek is en heb je ervaring met baby’s (of leer je snel)? Reageer dan direct.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media