Salaris indicatie: in overleg
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: vrijdag van 08.00 -17.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 1 jongen van 1,5 jaar

Voor dit gezin dat recent in Nederland is komen wonen zijn we op zoek naar een Nanny voor 1 dag in de week. Het gezin bestaat uit vader moeder en een jongetje van 20 maanden oud.

Met een Spaanse moeder en een Finse vader zal je de zorg dragen binnen dit gezin voor een meertalige jonge man. Hij gaat naar een kinderdagverblijf en krijgt dus Nederlands, Spaans, Fins en ook Engels mee. Ouders vinden het ook belangrijk dat jij het als Nanny leuk vind om bij te dragen aan de algemene ontwikkeling van hun zoontje maar ook aan zijn taalontwikkeling. Je hoeft je binnen dit gezin niet bezig te houden met huishoudelijke taken zodat je meer tijd hebt om leuke en leerzame activiteiten te ondernemen. Je bent dus creatief, en vind het leuk om met verschillende thema’s te werken.

Het gaat om een actieve, sociale en nieuwsgierige jongen. Hij vind rennen, klimmen en boeken lezen heerlijk. Hij staat te springen als er nieuwe activiteiten op de planning staan of als hij naar zijn vriendjes bij de opvang mag.Daarnaast is hij gek op gezond eten en dat is ook net iets wat vooral moeder heel fijn vind. Ze merkt dat het belang van eten vanuit haar Mediterrane afkomst groter is dan alleen functioneel. Zij ziet graag dat er wordt genoten van eten en dat daar de tijd voor wordt genomen. Ze draagt dit dan ook graag over aan hun zoon. Hij zoekt zoals een echte dreumes doet zijn grenzen op maar is goed te overtuigen van het maken van de juiste keuze. Het is een makkelijk en enthousiast mannetje.

Deze vacature is eventueel uit te bereiden naar 2 dagen in de toekomst. Het gezin woont op loopafstand van het station van Haarlem. Het is dus goed te bereiken met het OV maar het is enkel betaald parkeren.

Ben jij die ervaren Nanny die ze kan vinden in een gezonde lifestyle en een passie heeft voor pedagogiek? Spreek en versta je Engels? Reageer dan direct!

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media