Salaris: in overleg
Startdatum: per 1 September
Werkdagen: woensdag van 08.30-18.30
Aantal kinderen en leeftijden: 1 kindje van 1,5 jaar

Voor een jong gezin in het hartje van Haarlem zoeken wij een spontane en ervaren Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een meisje van 1,5 jaar oud.

Het gezin woont in Haarlem, waar nog veel meer Nanny’s aan echt werk zijn. Zo heb je je collega’s in de buurt, waarmee je kan afspreken.

Het gezin gaat er graag op uit, wandelen, even een boodschap doen of heerlijk spelen in de tuin.In de buurt kan je zo op de fiets naar het strand en de kinderboerderij is ook dichtbij. Het meisje vindt het heerlijk om te wandelen met de wagen en ze vindt de dieren van de kinderboerderij fantastisch.

Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny goed de balans weet te vinden tussen het ondernemen van activiteiten, maar ook vooral rust weet te bieden aan hun dochter. Als Nanny van dit gezin ben je zorgzaam, heb je een rustige persoonlijkheid en ben je open in je communicatie. Je gaat mee met het ritme van het gezin en je vindt het belangrijk om de ontwikkeling van het meisje optimaal te stimuleren.

Ouders vinden het fijn als je aan het einde van de dag al gegeten hebt met het meisje en het huis weer netjes is. 1x per 4 weken willen ouders graag samen op stap en het zou fijn zijn als je hiervoor openstaan. Je werkt die dag extra lang.

Je kan overal in de buurt gratis parkeren, maar ook met het Openbaar Vervoer is het gezin zeer goed te bereiken.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media