Salarisindicatie: € 15,50
Werkdagen: woensdag en donderdag
Startdatum: 1 September
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5,7 en 9 jaar

Voor een liefdevol en sportief gezin uit Haarlem zoeken wij een lieve en meedenkende Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, 3 jongens van 5, 7, 9 jaar en een baby verwacht in oktober. De werkdagen zijn woensdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je werkt 18 uur per week en krijgt betaald voor 20 uur per week.
De 2 uur die je per week spaart kunnen worden die ingezet in twee weekenden per jaar of op een avond. Je werkt dus twee weekenden per jaar van vrijdag tot zondag.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een stabiele, zorgzame en actieve Nanny die 2 dagen in de week de zorg voor de kinderen op zich neemt. De jongens zijn op woensdag tot 12.00 uur en op donderdag tot 15.00 uur op school. Overdag heb je dus alle tijd voor de baby en zijn ontwikkeling. Na school vinden de jongens het heerlijk om spelletjes te doen of er op uit te gaan. Ouders vinden het belangrijk dat de jongens kunnen afspreken met vriendjes na school en dat de kinderen naar hun sportclubjes gebracht worden. Ouders zijn opzoek naar een Nanny die stevig in haar schoenen staat en de jongens ruimte geeft en grenzen stelt.

Het gezin woont dichtbij het strand en een park en er is een elektrische bakfiets aanwezig, waarmee je op pad kunt gaan. De jongens zijn lieve en ondernemende jongens, ze zitten vol energie maar hebben ook behoefte aan rust. Ze houden van actief buitenspelen maar vinden het ook fijn om binnen te knutselen.

Het gezin zoekt een Nanny voor de komende jaren. De verdiensten zijn €15,50 per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media