Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag of maandag en donderdag
Startdatum: februari 2020
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 6 jaar, 2,5 jaar en een baby die eind September verwacht wordt.

Voor een gezin in Haarlem zoeken wij een zorgzame en actieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 6 jaar, een meisje van 2,5 jaar en een jongetje dat eind september verwacht wordt.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar lieve Nanny die graag met de kinderen op pad gaat. Daarnaast krijgen de kinderen de vrijheid om te ontdekken, zolang dit wel veilig is. Ouders vinden het van belang dat de kinderen creatieve activiteiten doen, kennis maken met muziek en gezond eten. Het gezin heeft een piano en het jongetje heeft een ukelele.

Het oudste kind is een rustig, vrolijk jongetje dat in het begin nog de kat uit de boom kan kijken. Hij vindt het heerlijk om zelf te spelen, met een vriendje van school af te spreken of om samen met de Nanny buiten te voetballen. Hij zit op voetbal en tennis en vind het leuk om met zijn fiets rond te racen.
Het meisje is een dame met een eigen willetje en vind het heerlijk om te spelen met de duplo of kapla. Zij speelt graag in haar keukentje en puzzelt graag. Zij speelt graag buiten, ook zij racet net als haar broer graag rond op haar loopfiets.

Omdat er wat leeftijdsverschil tussen de kinderen zit, is het belangrijk dat je oog hebt voor de kinderen en hen individueel kunt stimuleren in hun ontwikkeling.

Het gezin heeft een elektrische bakfiets waar de Nanny lekker mee op pad kan. Je kunt naar het strand, het bos, de speeltuinen, de kinderboerderij en ook Monkey Town en de stad is in de buurt. Je kunt bij het gezin gratis parkeren.

Ben jij de Nanny voor dit gezin? Reageer dan direct

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media