Salarisindicatie: € 15,50,-
Werkdagen: per 01-08-2019 20 uur per week, per Januari 34 uur per week.
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 5 jaar, 3 jaar en een tweeling die verwacht worden in Augustus

Voor een gezin in Haarlem zoeken wij een pro-actieve Nanny met babyervaring!

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 5, een meisje van 3 en een tweeling die verwacht worden in augustus.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een ondernemende Nanny met een rustige persoonlijkheid. Je vindt het belangrijk om je te houden aan de opvoeding van ouders en de structuur van het gezin over te nemen. Je kan de rust bewaren in het gezin en je staat stevig genoeg in je schoenen voor 4 kinderen waaronder een pasgeboren tweeling. De kinderen worden vrijgelaten in het ondernemen van activiteiten en er wordt in de opvoeding vooral gekeken naar de behoefte van de kinderen. Er zijn natuurlijk wel regels in huis waar iedereen zich aan houdt.

Gezonde voeding staat centraal bij het gezin, het is belangrijk dat jij als Nanny je hierin kan vinden.

Het oudste meisje houdt veel van knutselen, buiten spelen en fietsen. Het jongste meisje houdt van tekenen, vindt het erg leuk om te helpen met boodschappen doen en om samen activiteiten te ondernemen. De zusjes kunnen ook goed samen spelen. Doordat er een tweeling wordt geboren is het belangrijk dat je ervaring hebt met baby’s.

Het brengen en halen van de kinderen naar school of sportclubjes behoor tot je taken. Daarbij kan er soms een vriendje mee komen uit school of speelt de oudste uit school bij een vriendje. Het is fijn als je zo af en toe een boodschap kan doen en het eten klaar maakt , zodat ouders bij thuis komst samen met het gezin kunnen eten. De baby’s hebben straks hun eigen ritme hierin. Nanny’s met een rijbewijs hebben een voorkeur. Heb je dit niet reageer dan ook, want alles kan ook met de bakfiets worden gedaan.

Het gezin is goed te bereiken met zowel de auto als het Openbaar Vervoer. Om de hoek is het gratis parkeren, het is dan een paar minuten lopen naar het gezin. Met het Openbaar vervoer kan je vanaf station Haarlem de bus pakken of de fiets.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media