Salarisindicatie: tussen de € 14,50 en € 16,- op basis van ervaring en eventueel opleiding.
Startdatum: eind augustus 2019
Werkdagen: 3 dagen in de week. Voorkeur voor de maandag, dinsdag en vrijdag. Kan jij maar 2 dagen of andere dagen, reageer dan ook!
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 5 jaar, een tweeling van 2,5 jaar en een baby die in Juni is geboren

Kom jij mee op avontuur met deze 3 enthousiaste jongens en zorg jij met liefde voor dit baby meisje? Lees dan snel de vacature.

Voor een jong gezin in Haarlem met 4 kinderen zoeken wij een ondernemende en meegaande Nanny.

Kom jij werken met deze drie energieke jongens en hou jij er ook van om er lekker op uit te gaan. Het bos, de duinen, het strand alles is bij dit gezin in de buurt. Vind jij het naast allerlei leuke activiteiten te ondernemen, ook belangrijk dat je rust creëert voor het gezin? En ben jij daarnaast ook verzorgend en zorgzaam, dan pas jij helemaal bij dit gezin.

In juni is er een meisje geboren en daardoor is het belangrijk dat je ervaring hebt met baby’s en wat haar behoeftes zijn. Je kan rust bieden aan de kleine meid en goed het overzicht bewaren.

De oudste is erg leergierig en speelt met veel plezier Hockey. De tweeling zijn echt jongens en gaan niets liever dan buiten op avontuur om de wereld te ontdekken. Ondanks dat het een eeneiige tweeling is zal je ontdekken dat ze ook in veel opzichten weer van elkaar verschillen in karakter. Alle jongens ontfermen zich graag over hun pasgeboren zusje. Zij doet het enorm goed en is een lieve rustige baby.

Je krijgt als Nanny veel de vrijheid bij dit gezin. Jouw pedagogische kwaliteiten worden gewaardeerd en kan je optimaal inzetten bij deze 4 kinderen.

Er bestaat een mogelijk om de auto te lenen, de bakfiets staat voor de deur of je kan gebruik maken van het Openbaar vervoer om naar bijvoorbeeld Artis te gaan. Je kan afspreken met andere Nanny’s en er samen een leuke dag van maken.

Er wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijke taken uitvoert, denken aan koken voor de kinderen en alvast met ze eten. Er kan ook worden gevraagd of je een wasje draait, maar jouw prioriteit ligt bij de kinderen.

Heb jij geen opleiding, dan mag je ook solliciteren!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media