Salarisindicatie:  in overleg
Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag, per 1 juli 2019. Dagen in overleg.
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 4 jaar, een tweeling van 2,5 jaar en een baby die in mei 2019 geboren wordt

Voor een gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een spontane en lieve Nanny.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 4, en een jongenstweeling van 2,5 jaar, een baby meisje die in mei 2019 geboren wordt.

Als Nanny voor dit gezin ben je initiatiefrijk, bedenk je leuke activiteiten voor de jongens en ga je er graag op uit. Daarbij is het van belang dat je goed het overzicht kan bewaren en de aandacht zo goed mogelijk kan verdelen tussen de kinderen. Je bent meedenkend, liefdevol, betrouwbaar en zorgzaam. Ze wonen in een kinderrijke omgeving aan de Leidsevaart, in de buurt is veel te ondernemen. Je kan ten alle tijden gebruik maken van de (elektrische) bakfiets om erop uit te gaan.

Het gaat om 31 uur per week. Dagen zullen de maandag, dinsdag en vrijdag zijn. Deze drie dagen werk je van 08.15-18.15 uur en daarnaast zal je één avond in de maand de kindjes opvangen. Enige flexibiliteit van de Nanny is gewenst. Twee dagen is ook bespreekbaar en andere dagen ook.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor de deur kan je gratis parkeren. Ook met het Openbaar Vervoer is het huis van het gezin goed te bereiken. Station Haarlem en station Heemstede/ Aerdenhout liggen beide dicht bij het huis.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media