Bruto salaris per uur (vast aantal uren) : 25 uur per week*, €18,00 per uur
Werkdagen en uren : woensdag, en 1.5 dag in overleg (behalve de vrijdag) van 9:00 tot 18:00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: vier kinderen: 10, 9, 6 en 1 jaar.
Startdatum: Z.S.M.

*Je krijgt betaald voor 25 uur per week maar je werkt 23 uur per week bij het gezin. De overige 2 uur die je betaald krijgt spaart het gezin op voor een avondje weg of een keer een nachtje weg (maximaal 2x per jaar). Dit gaat in overleg.

Voor een liefdevol, warm en sportief gezin zoeken wij een lieve, meedenkende en organisatorische sterke Nanny.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, 4 jongens van 10, 9, 6 en 1 jaar. Het gezin is op zoek naar een stabiele, zorgzame en actieve Nanny die voor 2.5 dag in de week de zorg voor de kinderen op zich neemt. De oudste jongens zijn op woensdag om 12.00 uur uit van school en de andere dagen om 15.00 uur.

Overdag ben je vooral met de kleinste jongen thuis, waarmee je leuke activiteiten onderneemt. Na schooltijd komen de andere drie jongens thuis en vinden het heerlijk om spelletjes te spelen of er op uit te gaan. Ouders vinden het belangrijk dat de jongens na schooltijd kunnen afspreken met vriendjes en dat de kinderen naar hun sportclubjes gebracht en gehaald worden. Het gezin woont dichtbij het strand en een park. Er is een elektrische bakfiets aanwezig, waarmee je op pad kunt gaan.

De jongens zijn lieve en ondernemende jongens, ze zitten vol energie, maar hebben ook behoefte aan rust. Ze houden van actief buitenspelen, maar vinden het ook fijn om binnen te knutselen.

De oudste is een sociale jongen van 10 jaar en zit in groep 7, waar hij goed kan meekomen en het naar zijn zin heeft. Hij speelt graag met zijn vriendjes, buiten ravotten, voetballen, stunt steppen en zit soms op TikTok.

Hij zit op voetbal en doet dit met volle overgaven. Hij is natuurlijk al tien jaar en is zijn weg aan het zoeken naar zelfstandigheid, maar vindt het ook heerlijk om thuis te komen en lekker zijn verhaal te doen en de gezelligheid op te zoeken.

De twee na oudste is een eigenwijze jongen van 9 jaar en zit in groep 6. Daar doet hij het goed en heeft veel vriendjes. Hij trekt ook veel op met zijn grote broer en ze voetballen dan vooral samen buiten met hun vrienden. Ook kan hij heerlijk met zijn kleine broertje spelen, zoals met de lego. Hij is sociaal, maar kan ook goed zichzelf vermaken en heeft dit zo nu en dan ook echt nodig. Hij is erg grappig en laat iedereen lachen!

De een na jongste is een zachte, lieve jongen van 6 jaar en zit in groep 3. Hij heeft het enorm naar zijn zin en was er meer dan aan toe om te leren lezen, schrijven en rekenen. Na een drukke schooldag kan hij lekker in zijn eigen fantasiewereld spelen met lego wat hij graag doet met zijn broer. Hij zit op voetbal en mag bijna afzwemmen voor zijn A-diploma.

De benjamin van het stel is een rustige jongen van 1 jaar en geniet van alle aandacht die hij krijgt van zijn grote broers. Hij is heerlijk de wereld aan het ontdekken en dartelt overal vrolijk achteraan. Hij vindt het erg leuk om te wandelen of te fietsen en de diertjes te bezoeken of een speeltuin. Hij slaapt nog overdag en ontwikkelt zich goed.

Het gezin woont in Haarlem in een huis met alle gemakken voorzien. De school is op loopafstand en dichtbij de duinen, het park en het bos. De familie is zowel met de auto als OV makkelijk bereikbaar. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, en je bent creatief. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media