Salarisindicatie: € 12,50 -14,00 per uur
Startdatum: Zo snel mogelijk
Werkdagen: Dinsdag, woensdag, donderdag van 12:00 -18:30
Aantal kinderen en leeftijden: 1 kindje van 4 jaar

Voor een gezellig gezin in Hardenberg zijn wij op zoek naar een ervaren en flexibele Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een jongetje van 4 jaar. De werkdagen zijn van dinsdag t/m donderdag van 12:00-18:30 (dit kan soms uitlopen, dus enige flexibiliteit hierin is vereist.)

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ouders zoeken een Nanny die stevig in haar schoenen staat, zelfstandig is en initiatief neemt. Een diploma is geen vereiste.

Het jongetje is een open kind met zijn hart op de tong en hij houdt van regelmaat. Hij is erg muzikaal en houdt van dansen, maar hij is ook graag creatief bezig en buiten spelen vindt hij ook erg leuk.
Hij kan zich goed vermaken, maar ook vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt en van school zijn van harte welkom.

Ouders vinden het belangrijk dat hij gezond eet en dat je niet rookt. Ook vinden ze het fijn dat er regelmatig naar buiten wordt gegaan. In de schoolvakanties is er geen opvang nodig.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel,  Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 0611307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt aantoonbare ervaring met kinderen.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je bent zelfstandig en betrokken.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media