Salaris indicatie: 14,50 per uur
Startdatum: september 2019
Werkdagen: dinsdag en donderdag
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 7, 4 en 2 jaar oud.

Voor een gezin in Harderwijk zijn wij op zoek naar een toegewijde en verantwoordelijke Nanny medio September 2019.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. 1 meisje van (op dat moment) 7 jaar, 1 meisje van 4 jaar en een jongetje van 2 jaar.

Het gezin zoekt een Nanny met en actieve houding, ondernemend en liefdevol. Alle drie vinden zij het heerlijk om naar buiten te gaan, dat komt goed uit want in de buurt is er veel te ondernemen. Er zijn verschillende speeltuinen in de buurt.
Het gezin verhuisd binnenkort naar Harderwijk, dus ook alles is nieuw voor het gezin. Kom jij samen met deze 3 kids alle leuke plekjes ontdekken?

De oudste is echt een vrolijke meid en echt een meisje, verkleden, lekker spelen met poppen en dansen vindt zij geweldig. De middelste is een stoere meid lekker ravotten, stoeien en kijkt erg op naar haar zus.
Het jongetje vindt voetballen geweldig, hij kan de hele dag lekker buiten en is het liefst alleen maar met en bal in de weer.

De meiden vinden het ook heerlijk om te knutselen.
Ouders vinden het fijn als de Nanny initiatief toont, een echte toevoeging is aan het gezin en spontaan.
De school is in de buurt en het lokale winkelcentrum is op loopafstand. Het halen en brengen naar school behoort tot je taken. Dit kan met de bakfiets worden gedaan.

Het gaat om 21 uur per week op dinsdag en woensdag. Uitbreiden van dagen is mogelijk! De verdiensten zijn €14,50 euro per uur.

Het is fijn als de Nanny kookt voor het gezin, maar de kinderen hebben uiteraard prioriteit. Daarnaast lichte huishoudelijke taken zoals was opvouwen worden ook gewaardeerd.

Het huis van de ouders is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Voor de deur is parkeren gratis. Het huis ligt op een centrale locatie in de wijk Drielanden te Harderwijk.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media