Salarisindicatie: € 14,00 per uur
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: maandag of vrijdag (10uur per week)
Aantal kinderen en leeftijden: een meisje van 2 en een meisje van 8 maanden

Voor een liefdevol gezin in Haren zijn wij op zoek naar een ervaren Nanny die stevig in haar schoenen staat. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 2 jaar en een meisje van 8 maanden

De oudste is een lief, vrolijk en makkelijk meisje. Ze vindt het leuk om te puzzelen, boekjes te lezen en speelt graag met haar poppen. Ook gaat ze graag naar buiten en vindt ze het leuk om verstoppertje te spelen. Ze heeft  een sonde, doordat ze voedingsproblemen heeft. Hier komt de thuiszorg voor langs dus hier hoeft door de Nanny op zich niks mee te worden gedaan. Als ze niet lekker is kan ze soms spugen, en heeft ze wat meer aandacht nodig.

De jongste is ook een vrolijke dame, die lekker kan spelen. Ze houdt van uitdaging en dingen met geluid, liedjes zingen en wandelen vindt ze ook erg fijn. Net als haar zus heeft zij ook een voedingsprobleem en drinkt hierdoor slecht.

Ouders zoeken een Nanny die affiniteit heeft met zorg en het gezin kan ondersteunen. Het gezin woont in een rustige omgeving, vlakbij het centrum van Haren.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 0611307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je bent zelfstandig en betrokken.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media