Salaris indicatie: 15,50
Startdatum: 1-12-2019
Werkdagen: donderdag + in overleg nog een dag mogelijk, het liefst vrijdag .
Aantal kinderen en leeftijden: drie kinderen van 5, 3 en 0 jaar oud.

Voor een gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, dochter van 5 jaar, dochter van 3,5 jaar en een zoontje van 10 maanden.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je hun ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een actieve en ondernemende Nanny, die het leuk vindt om samen met de kinderen buiten de deur activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan het Groenedaalse Bos dat met de elektrische bakfiets gemakkelijk te bereiken is, een bezoekje aan de bibliotheek, de Linneaushof of een andere speeltuin in de buurt. Het is fijn als de Nanny ervaring heeft en het geen probleem vindt als de dochters een speelmaatje mee naar huis willen nemen of zelf bij een vriendje willen spelen. De oudste dochter heeft op donderdag zwemles en de Nanny brengt haar naar het zwembad toe en haalt haar ook weer op. In overleg is dit programma natuurlijk aan te passen. De kinderen vinden het fijn om voor het avondeten even een rustmoment te hebben door een filmpje te kijken terwijl de Nanny het eten voorbereidt.

De oudste dochter is sociaal en speelt graag met vriendjes en vriendinnetjes. Haar school is op fietsafstand en zij speelt ook graag met haar zusje. Samen vinden ze het leuk om achter elkaar aan te rennen en in de tuin te spelen met de schommel en de glijbaan. De oudste dochter gaat twee dagen per week naar de BSO. Daarnaast gaan beide dochters naar balletles op zaterdagochtend en op zondagochtend gaat de oudste dochter naar hockey/voetbal, waar ze veel plezier beleven. De jongste dochter gaat twee dagen naar de crèche en twee ochtenden naar de peuterschool. De jongste zoon is een blij mannetje dat ook sociaal is, hij lacht wanneer hij andere mensen ziet. Hij gaat twee dagen in de week naar de crèche en kan zichzelf al optrekken aan een hekje.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media