Salaris: in overleg
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: 2 dagen per week de maandag en dinsdag
Aantal kinderen en leeftijden:2 kinderen, 4 jaar en een baby van bijna 8 maanden

Voor een gezin in zoeken wij een Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en twee jongens. Een jongen van 4 jaar en een baby van december 2018. Het is daarom zeer belangrijk dat jij ervaring hebt met baby’s.

Het gezin is op zoek naar een pro-actieve Nanny met een creatieve geest. Je gaat er graag op uit, toont veel initiatief en bent creatief in je activiteiten. Het gezin vindt het in de opvoeding belangrijk dat er duidelijk en consequent wordt omgegaan met afspraken. De intentie van het gezin is om over 2 jaar te emigreren naar het buitenland, het is belangrijk dat jij voor 2 jaar beschikbaar bent met eventuele uitloop. Daarnaast is het een must dat jij Engels spreekt zodat je de kinderen Engels kan leren.

Op dit moment gaat het oudste jongetje naar de kinderopvang en zijn ouders opzoek naar een Nanny voor de rust en flexibiliteit in het gezin zeker nu met de komst van de baby.
Het jongetje is leergierig en in veel dingen geïnteresseerd, hij wil graag alles weten. Het is belangrijk dat jij als Nanny een bijdrage levert in zijn ontwikkeling, hem stimuleert en uitdaagt met activiteiten. Ook houdt hij van dansen, verkleden en bouwen, hij kan zich zelf ook goed vermaken. Op dit moment is hij erg geïnteresseerd in letters en woorden, hij is toe aan school. Als hij eenmaal naar school is worden het aanbieden van schoolgaande activiteiten op prijs gesteld.

De baby heeft een eigen ritme, als Nanny hou jij je hier aan en biedt jij hem de rust en aandacht die hij op dat moment nodig heeft.
Overdag zal je vooral de zorg voor de baby hebben. Je haalt de oudste uit school en het is fijn als hij dan even een rust moment heeft en hij zijn verhaal kan doen.

Het zal gaan om 2 dagen per week van 08.15 tot 17.15 uur. Het gezin is zowel met de auto als het openbaar vervoer te bereiken. Het oudste jongetje sinds Mei naar school. De school is  te ver om te lopen of te fietsen, daarom is het hebben van een rijbewijs en een auto een vereiste.

Ben jij de Nanny voor dit gezin? Reageer dan direct

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media