Bruto salaris per uur (vast aantal uren) : €20,00 gemiddeld 10 uur per week
Werkdagen en uren : donderdag en vrijdag van 14:30 t0t 18:00 uur en in de schoolvakanties van 8:30 tot 18:00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen van 10, 8, 6 en 4 jaar
Startdatum: 19 augustus

Voor een gezin in Hilversum zoeken wij een Nanny die de buitenschoolse opvang wil verlenen.
Het gezin bestaat uit vader, moeder en vier kinderen. Een jongen van 10, een meisje van 8, een jongen van 6 en een jongen van 4 jaar.

Het gezin is op zoek naar een assertieve Nanny met een ondernemende instelling. Als Nanny voor dit gezin sta jij stevig in je schoenen, ga jij er graag op uit en vind je het belangrijk om de kinderen uit te dagen in hun spel en ontwikkeling. In de opvoeding vinden ouders het belangrijk dat er ritme en structuur geboden wordt en de Nanny eerlijk en oprecht is. Als Nanny krijg jij veel vrijheid in de activiteiten die je aanbiedt na school, ouders gaan uit van jouw pedagogische kwaliteiten. Na school spelen de kinderen graag met vriendjes en vriendinnetjes maar hebben ook sport waarin je als Nanny de kinderen begeleidt.

De oudste is 10 jaar oud. Hij speelt graag samen met zijn vriendjes lekker buiten of binnen. Hij zit in groep 7 en gaat met plezier naar school. Hij zit op hockey waar hij fanatiek en gedreven in is.

Het meisje is 8 jaar en zit in groep 5 ze gaat met plezier naar school en heeft veel vriendinnen. Het is een echte meid en weet goed wat ze wil. Ze zit op de (voor) dansopleiding wat ze met volle overgave doet, ook hockeyen doet ze graag en fanatiek.

De jongen van 6 jaar zit in groep 2. Ook hij speelt graag met vriendjes en vriendinnetjes, lekker buiten ravotten of binnenspelen, maar ook vindt hij het leuk om te knutselen. Op school is hij echt op zijn plekje. Hij zit net als zijn broer en zus ook op hockey.

De Benjamin van het stel is net 4 jaar oud geworden en mag sinds kort naar school. Hier heeft hij maanden naar toegeleefd en is er meer dan aan toe om uitgedaagd te worden en gaat dan ook met veel plezier naar school. Hij is een vrolijke jongen die graag van alles onderneemt, buitenspelen, spelletjes spelen, knutselen. De kinderen zijn voor elkaar erg zorgzaam en zijn een heel hecht team!

Het gezin is dol op dieren en heeft ook meerder huisdieren. Er lopen in de tuin drie blauwe pauwen die vrij mogen rondlopen. Ook hebben ze een terrarium met waterschildpadden en de oudste jongen heeft een kameleon. De andere kinderen hebben allemaal een aquarium met vissen en wandelende takken.

Als Nanny breng en haal je de kinderen met de elektrische bakfiets, de oudste kinderen fietsen zelf mee. Het is belangrijk dat je het niet erg vindt om zowel in de winter als de zomer veel te fietsen van school naar de sportvelden naar vriendjes en weer terug. Het gezin is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Ouders hebben eigen terrein met genoeg parkeermogelijkheden. Vanaf Hilversum station Media Park kan je lopend of met de fiets naar het gezin toe.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt

leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden

ouders het fijn dat het huis aan einde van de dag weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media