Brutosalaris per uur (vast aantal uren): € 16,50 per uur
Startdatum: januari 2021
Werkdagen/tijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 8.15 tot 18.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen in de leeftijd van 8, 6, 1.5 jaar en een pasgeboren baby.

Voor een hecht gezin met vier kinderen zijn we op zoek naar een liefdevolle, zorgzame en ondernemende Nanny welke enerzijds de oudere jongens kan begeleiden in sociale contacten na school (vanaf half 3) en anderzijds de zorg en ontwikkeling van de kleintjes op zich neemt.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, jongens van acht en zes jaar, een meisje van anderhalf, een baby jongetje van paar maanden oud en twee katten.

De oudste jongen van acht is een open, onbevangen, energiek maar ook sensitieve jongen. Hij is een echte knuffelkont en zit in groep vijf. Op maandag zit hij op judo en in het weekend bij de scouting en dit doet hij met veel plezier. Thuis is hij graag bezig met techniek en knutselen. Ook helpt hij graag met koken.

De middelste jongen van zes is leergierig en houdt wel van wat kattenkwaad maar heeft ook een klein hartje. Hij zit in groep drie. Hij vertelt graag, is erg sociaal en speelt graag met zijn vriendjes, maar ook zonder vriendjes vermaakt hij zich goed. Hij zit op voetbal en op maandag op breakdansen.

Het meisje van anderhalf weet goed wat ze wil en weet zich goed staande te houden tussen haar grote broers. Ze is erg zelfstandig voor haar leeftijd en de ouders laten haar lekker rommelen. Ze houdt van muziek en dansen, knutselen en boekjes lezen, maar ook fietsen en buiten rennen vindt ze heerlijk. Ze babbelt en zingt er lekker op los. Ze is ook gek op dieren en knuffelt graag met de katten.

De benjamin van het stel is een tevreden mannetje, die niet meer is weg te denken uit dit gezinsbeeld. Hij wordt goed verzorgd door zijn broers en zus en geniet hier met volle teugen van. Hij eet en slaapt goed en is zoekende naar een vast ritme.

Ouders vinden zelfstandigheid van de kinderen (ieder op zijn eigen niveau) belangrijk, zelf keuzes maken en ontdekken. Ouders stimuleren de kinderen altijd op een positief manier om zo bij te dragen aan de ontwikkeling. Het gezin zoekt een Nanny die onderdeel wordt van het gezin.

Het gezin vindt het belangrijk de momenten die er zijn samen door te brengen, zoals de start van de dag en het einde van de dag gezamenlijk eten en afsluiten ook het weekend samen leuke dingen doen is van belang. Liefdevol met elkaar omgaan en respect voor mens en dier wordt al vroeg meegegeven.

De familie woont in Hilversum in een huis met alle gemakken voorzien. Ze wonen op loopafstand van school en faciliteiten. Ook speeltuinen, de hei en kinderboerderij is om de hoek.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je bent ondernemend en creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Zo kom je graag buiten, maar vind je voorlezen, spelletjes en knutselen ook leuk om te doen met de kinderen. De ouders vinden het fijn als het huis weer netjes is en gekookt is aan het einde van de dag, zodat zij gezamenlijk kunnen eten en de dag kunnen afsluiten als gezin.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media