Salarisindicatie: € 15,50
Werkdagen: donderdag 07.00- 17.30
Startdatum: Februari 2020
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 1 jaar en een tweeling van 4 weken

Voor een warm gezin in Hilversum zoeken wij een ervaren en liefdevolle Nanny. Het gein bestaat uit vader, moeder een meisje van 1 jaar en een pasgeboren meisjes tweeling. De werkdag is van 07.00-17.30 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Als je bij dit gezin komt te werken ben je er volledig voor de 3 meiden. Extra huishoudelijk werk is geen vereiste zodat jij je als Nanny volledig kan richten op de zorg van de kinderen. Veel aandacht, genegenheid, rust, reinheid en regelmaat zijn de belangrijkste kernwoorden binnen dit gezin. Je begrijpt als Nanny dat de kinderen het best gedijen met een duidelijk dagritme en dat het voor rust binnen dit drukke gezin zorgt.

De oudste is een hele lieve, vrolijke en actieve dame. Stil zitten is voor haar alleen interessant als dat gepaard gaat met een mooi boekje of een leuke puzzel. Ze is enorm leergierig en wil alles ontdekken wat de wereld te bieden heeft. De jongste meisjes krijgen ook steeds meer een ritme en zijn tevreden baby’s. Zodra de jongste op het stoeltje van het meerijdplankje kan kun je ook heerlijk voor een wandeling naar buiten in de mooie omgeving.

Het is fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs maar geen vereiste. De woning beschikt over gratis parkeergelegenheid maar het is ook op 10 minuten loopafstand van het station. Kom je met het OV maar heb je wel een rijbewijs dan is er een auto aanwezig voor eventuele uitstapjes.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media