Brutosalaris per maand (vast aantal uren): € 16,- en 130 uren per maand
Startdatum: 1 januari 2021
Werkdagen/tijden: maandag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen in de leeftijd van 5 jaar, 4 jaar, en een pasgeboren jongetje

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor een jong en liefdevol Amsterdams gezin in IJburg zijn wij op zoek naar een jonge, flexibele en actieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van vijf, een meisje van vier en een jongen geboren in augustus 2020. De ouders geven hun kinderen een vrije opvoeding, vinden het belangrijk dat kinderen zelf mogen ontdekken en stimuleren hun eigen interesse en behoeften. Deze vrije opvoeding is natuurlijk wel binnen bepaalde kaders waarbij zij wel consequent zijn.

De oudste jongen van vijf jaar is een echte jongen en heeft veel energie. Hij is sociaal en wil graag spelen met vriendjes thuis. Hij is motorisch erg sterk en is momenteel erg geïnteresseerd in skaten. Hij gaat graag naar het skatepark vlak bij huis om zijn skills te laten zien. Daarnaast speelt hij voetbal en houdt van Lego. Hij is gevoelig, introvert en het is belangrijk om echt contact met hem te maken. Hij is gebaat bij een Nanny die met geduld en liefde een band met hem wil opbouwen.

De middelste dame is een echte dame vol zelfvertrouwen, een echte “diva”. Ze is communicatief sterk en laat zich niet van de wijs brengen. Ze speelt graag met poppen en haar keukentje. Ook zorgt ze graag voor haar kleine broertje.

De jongste van het gezin is een makkelijke baby en huilt weinig. Hij ontwikkelt zich goed, hij eet en groeit naar tevredenheid. Voor hem is een vaste dagindeling en structuur belangrijk.

Het gezin woont in IJburg in een fijn en bijzonder huis. Het huis is van alle gemakken voorzien. Ze wonen aan het water waar zomers volop gezwommen kan worden door de kinderen. Alles wat je nodig hebt is te vinden op steenworp afstand; winkels, school, speeltuinen, kinderboerderij, strandje en niet te vergeten het skatepark.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media