Salarisindicatie: € 15 per uur
Werkdagen: 2 dagen werken (wisselend op maandag, dinsdag, donderdag)
Startdatum: in overleg
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen , 4 en 2 jaar + een baby

Een vrolijk en liefdevol gezin uit IJsselstein, bestaande uit vader, moeder en drie kinderen zoekt een flexibele en gezellige Nanny.

Het gezin heeft drie kinderen, de oudste is een meisje en de jongste twee zijn jongens (4 jaar, 2 jaar, baby).

Moeder is verloskundige en heeft hierdoor wisselende werkdagen. Om die reden zoeken zij ook een flexibele Nanny. Het rooster is drie maanden van te voren bekend. Jij zult twee dagen werken binnen de maandag, dinsdag en donderdag (bij voorkeur ook nog de woensdag, maar hierin zijn ouders flexibel).

De werktijden zijn van 8.00-17.30 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het oudste meisje is een creatieve dame die houdt van dansen, zingen en muziek maken.De middelste, vindt het heerlijk om te bouwen en met de trein te spelen. Beide kinderen houden enorm van buitenspelen. Dit doen zij veelal in de straat, met andere buurtkindjes. Maar ook een grote speeltuin is op loop/fietsafstand. Het gezin woont dicht bij het centrum, hierdoor zijn alle voorzieningen in de buurt.

Ouders staan makkelijk en relaxt in het leven, en geven dit ook mee aan hun kinderen. Zij hanteren een positieve opvoedstijl waar ook ruimte is als kind om gehoord te worden. Zij laten de kinderen de wereld ‘zelf ontdekken’, binnen gestelde kaders. Binnen deze kaders is er een duidelijk dagritme, en wordt er rust en regelmaat geboden.

De oudste gaat na de zomervakantie naar school. Haar brengen en ophalen uit school valt onder jouw taken. De school is op loopafstand.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media