werkdagen: 36 uur per week
verdiensten: €14,- per uur

Voor een gezin met 3 ondeugende meiden zoeken wij een betrokken Nanny!

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit 3 meiden in de leeftijd van 4,  3 jaar en 1 jaar. Het gezin is op zoek naar een flexibele Nanny met ervaring en die stevig in haar schoenen staat. De twee oudste dochters zijn dol op tekenen, zwemmen, dansen en fietsen maar hebben wel grenzen nodig. De meiden hebben veel energie en vinden het leuk om uitgedaagd te worden. De jongste dochter kruipt de hele kamer rond en is druk bezig met het ontdekken van de wereld. Het is een warm en liefdevol gezin en ouders vinden het belangrijk dat de Nanny betrokken is.

Ouders hebben beide wisseldiensten en werken om het weekend. Daardoor wisselen de werkdagen en tijden per week en kunnen ze ook in het weekend vallen. Het kan ook voorkomen dat ouders met feestdagen werken. Het rooster is 4 weken van te voren duidelijk. Hierdoor is het van belang dat de Nanny zeer flexibel is.

Je verdient een indicatief loon van €14,- per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media