Salaris indicatie: tussen de € 16,50 – € 18,50 per uur (afhankelijk van ervaring en leeftijd )
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag van 11.00-18.00 en op woensdag van 17.00-23.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 7, 5 en 3 jaar

Voor dit warme gezin in Waalwijk zoeken per direct een family manager voor 34 uur per week. Je bent georganiseerd, enthousiast en je weet als geen ander hoe je een familie kunt ontzorgen als Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van 16 (die zijn eigen plan trekt) een meisje van 7, een jongen van 5 jaar en een meisje van 3 jaar. Je zal dus de opvang verlenen aan de jongste 3 kinderen.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een Nanny die gestructureerd werkt en goed het overzicht kan bewaren tussen de activiteiten en de behoeftes van de kinderen.

Je start om 11.00 de dag met het doen van een boodschap of het ophalen van kleding bij de stomerij. De jongste van 3 gaat vanwege haar hoge intelligentie al halve dagen naar school en die haal je rond 12.30 uur op. Ze is een gezellige en ondernemende dame. Ze zoekt haar grenzen op en test graag hoe goed je haar kunt vinden als ze zich spontaan ergens in huis heeft weten te verstoppen. Ze zit op ballet en vindt dit erg leuk. De jongste jongen van het gezin gaat ook halve dagen naar school maar vind de drukte van zijn klas erg intensief. Zodra hij uit school is gaat hij dan ook het liefst in alle rust met zijn lego aan de gang en komt op die manier tot rust. Ook zit hij met veel plezier op tennis. Het oudste meisje is net als haar broers en zusje enorm goed in leren. Zij zit op een school voor hoogbegaafde kinderen en heeft het daar erg naar haar zin. Naast school vind zij ook tennis heel leuk. Het is fijn als je het eten klaar hebt zodat de 2 oudste van de 3 om 17.00 kunnen eten en daarna naar sport kunnen.

Je komt bij dit gezin in loondienst te werken. De werving en selectie loopt via Nanny Service Nederland. Het is tussen de € 2431,- en € 2725,66. Er wordt hierin gekeken naar je leeftijd en je ervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs, er is een auto aanwezig waar je gebruik van kan maken. Woon je iets te ver van Waalwijk maar ben je wel de Nanny die ze zoeken? Dan kan er gekeken worden naar woongelegenheid.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media