Brutosalaris per maand (vast aantal uren): 30 uur per week €15,- is €1950,- per maand
Startdatum: half april 2021
Werkdagen/tijden: maandag, donderdag en vrijdag OF maandag en vrijdag van 08:00-18:00uur
Aantal kinderen en leeftijden: twee kinderen, van anderhalf en baby op komst.

Vacature tekst

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor een jong, gezellig en hardwerkend gezin in Muiden zijn we op zoek naar een ervaren, actieve gepassioneerde Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongentje van nu nog 1,5 jaar en een baby jongen op komst in januari 2021. Het gezin is sinds een jaar verhuisd van de pijp in Amsterdam naar Muiden. Ze hebben veel ruimte, groen en woongenot ervoor terug gekregen. Ze houden van gezelligheid en hebben veel vrienden en familie waar ze graag op bezoek gaan. Ook vinden ze voor hun kinderen rust, reinheid en regelmaat belangrijk.

Het oudste jongentje van 1,5 jaar is een echte jongen met veel energie en zeer nieuwsgierig. Hij houdt van buiten spelen, dieren bekijken en aaien, want hij is zeker niet bang! Ook de kat des huizes is favoriet. Het is een sociaal, vrolijk en blij mannetje die graag een knuffel komt halen. Motorisch is hij sterk en klimt en klautert over op. Hij slaapt momenteel nog 1 keer tussen de middag en houdt van lekker eten.

Het jongste jongentje laat nog even op zich wachten. Inmiddels is moeder 24 weken zwanger en verwachten ze de baby in januari 2021.

Het gezin woont in een nieuwbouwwijk in Muiden dicht tegen Amsterdam aan met alle gemakken voorzien. Er zijn genoeg speeltuinen in de buurt, ook een leuke zorgboerderij waar de kleine man zich goed kan vermaken. Ook een ritje op de elektrische bakfiets door de groene omgeving van Muiden vindt hij prachtig. Weilanden met koeien of schaapjes de sluis met bootjes of lekker even wandelen? Het kan allemaal.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media