Salaris indicatie: 16,50
Startdatum: September 2020
Werkdagen: 3 dagen van flexibel van maandag t/m donderdag, 34 uren per week
Aantal kinderen en leeftijden: bijna 11 jaar, 9 jaar en een tweeling van 2 jaar oud.

Voor een gezin in Naarden zijn wij op zoek naar een spontane, ondernemende, liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Voor een fysiek en sportief jongensgezin zijn we op zoek naar een ervaren Nanny.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en vier jongens van 10 net 9 geworden en een tweeling van bijna 2.5 jaar oud. Zij zoeken een Nanny aan huis voor 3 flexibele dagen per week, 34 uren per week.

Als Nanny voor dit gezin ben je initiatiefrijk, bedenk je leuke activiteiten voor de jongens en ga je er graag op uit. Zij zoeken een Nanny die goed het overzicht kan bewaren en de aandacht zo goed mogelijk te verdeelt tussen de 4 kinderen. Ook moet je consequent en kordaat kunnen reageren.

De oudste twee jongens zijn zeer zelfstandig en sociaal. Ze fietsen zelf naar school en naar de hockeyclub.

Ze spelen allebei graag met vriendjes en deze komen dan ook geregeld mee uit school.

De twee kleine mannen zijn vrolijke jongens die veel aan elkaar hebben. Ze kunnen zeer goed kletsen en duidelijk maken wat ze willen. Ze zijn het liefst buiten aan het racen op hun stepjes of loopfiets.

De vier jongens zijn gek op elkaar en dat is te merken in hun gedrag. Ze kroelen, keten en stoeien wat af.

Het gezin heeft een heerlijke tuin met alle gemakken voorzien. Veel ruimte, een trampoline en voetbal doeltjes om zich lekker te kunnen vermaken.

Daarnaast vinden ouders het fijn als het huis aan het einde dag weer netjes is en dat er gekookt is. Een hapje mee eten met het gezin is geen bezwaar.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media