Salarisindicatie: € 14,50
Startdatum: per september
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag van 07.30-18.30 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 4, 2 jaar en 3 maanden

Voor een gezin in Ouderkerk aan de Amstel zoeken wij een zorgzame Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 4, een meisje van 2 en een jongetje van 3 maanden.

De 2 meiden van het gezin houden van rollenspelen, knutselen en samen spelen. De oudste houdt van klimmen en klauteren als je met ze buiten bent. Daarbij bedenkt ze super leuke optredens en voert ze die natuurlijk ook uit. Knutselen doet ze ook graag en vindt ze heerlijk om te doen. Bedenk jij iets leuks?

De middelste vindt het heerlijk om lekker alleen te spelen. Als ze eenmaal aan je gewend is, dan is ze lekker aanwezig en gezellig aan het kletsen. Boeken zijn op dit moment erg interessant, wil jij haar steeds meer woorden leren? Ook houdt ze van puzzelen en natuurlijk vooral samen met jou.

De allerkleinste heeft vooral nog zijn eigen ritme, moeder geeft borstvoeding en zal hiervoor kolven. Het kan voorkomen dat moeder thuis werkt en het jongetje zelf voedt. Het jongste zal je echt zien opgroeien, kom je ontdekken wat hij straks leuk vindt om te doen?

In de opvoeding vinden ouders het fijn als er structuur wordt geboden aan de kinderen en hun vaste ritme wordt aangehouden. Dat jij als Nanny een veilige omgeving voor ze creëert en de kinderen vrijlaat in hun eigen creativiteit.

Ouders zijn Joods en volgen de Joodse tradities. Jij als Nanny hoeft hier niets speciaal voor te doen, maar het is wel belangrijk dat jij hier respect voor hebt. Het kan voorkomen dat opa en oma langs komen en dat er Hebreeuws wordt gesproken.

Je werkt bij voorkeur op de maandag, dinsdag en donderdag van ongeveer 07.30/08.00 uur tot 18.00/18.30 uur enige flexibiliteit is hierin gewenst. In overleg zullen er licht huishoudelijk taken worden gevraagd maar je prioriteit ligt natuurlijk bij de kinderen. Vader kookt graag, jij zult alleen wat kleine voorbereidingen doen.

Het gezin is zowel met de auto als het Openbaar Vervoer goed te bereiken. Kom je met de fiets dan kan dit natuurlijk ook en je auto die kan je gratis parkeren voor de deur hoe fijn is dat. De bushalte die is op 15 minuten lopen van het huis van ouders, je kan natuurlijk ook een fiets plaatsen bij de bushalte dan fiets je naar het gezin.

De oudste gaat naar school en die breng en haal je, dit is maar 5 minuten lopen. In de buurt kan je naar de kinderboerderij, de boer, het bos en in de tuin kan je natuurlijk ook spelen. Er is ook een bakfiets, waar je gebruik van kan maken.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media