Salarisindicatie:  in overleg
Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30-19.00 uur
Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 5,5 en bijna 3 jaar

Voor een gezin in Rotterdam zoeken wij een ondernemende Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 5,5 en een meisje van bijna 3.

In het dagritme van de kinderen vindt het gezin het belangrijk dat je gestructureerd bent en dit naleeft. Als Nanny voor dit gezin mag je jouw pedagogische kennis tot uiting laat komen, de kinderen stimuleren met ontwikkelingsgericht activiteiten en ben je open-minded. Het gezin is veganistisch, er worden veel groenten en vleesvervangers gegeten. Jij moet je hierin kunnen vinden als Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De oudste is een actieve jongen die lekker uitgedaagd in zijn spel mag worden. Ook is hij sportief, hij zit op zwemles, basketbal en in het weekend op voetbal en judo. Het is dan ook noodzakelijk dat de Nanny rustmomenten weet te creëren, zodat hij genoeg heeft kunnen rusten voordat hij naar sport gaat.
De jongste is een pienter meisje, dat veel dingen interessant vindt en graag uitgedaagd wilt worden.

Moeder haalt dan de jongen uit school. Het gezin woont in hartje centrum, het is mogelijk om betaald te parkeren maar dit is niet aan te raden. Het gezin is te bereikbaar met het ov. De trein, tram, metro en bus. De markthal is op loopafstand en de school is te bereiken met de tram. Er zijn verschillende speeltuinen in de buurt.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media