Brutosalaris per maand: € 1230,-
Startdatum: september
Werkdagen: donderdag en vrijdag (BSO uren tijdens schoolweken en in de vakanties hele dagen)
Aantal kinderen en leeftijden: drie kinderen van 13,10 en 8 jaar.

Voor een gezin in Rotterdam zijn wij op zoek naar liefdevolle, gezellige Nanny.

Vacature tekst

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor een gezellig, actief samengesteld gezin in Rotterdam zijn we op zoek naar een Nanny die naschoolse opvang wil verlenen. Het gezin bestaat uit drie sociale, gezellige kinderen. De kinderen wonen zowel in Leiden als in Rotterdam. Ouders vinden het fijn dat de kinderen na school lekker thuis kunnen zijn. Zo kunnen ze naar sport of hun hobby’s doen en op tijd eten. Ouders houden van consequentheid en zoeken dit ook in een Nanny.

Het oudste meisje is alweer 13 jaar en begint een echte dame te worden. Ze heeft haar eigen mening en heeft ruimte nodig voor haar ontwikkeling. Sociaal emotioneel loopt ze voor op haar leeftijdsgenootjes. Ze gaat zelfstandig met de trein naar school en komt op tijd weer thuis voor het eten. Ze houdt van muziek en films.

Het middelste meisje is 10 jaar en een echte vrolijke spring in het veld. Ze is erg sociaal en houdt van dansen, bakken en lekker eten. Ze is erg behulpzaam en haar broer is haar maatje. Op school heeft ze het naar haar zin maar soms kost het haar wel wat moeite om mee te komen.

De jongste jongen is 8 jaar. Het is een slimme jongen en een echte doorzetter hij doet het zeer goed op school. Hij houdt van voetballen en Donald Duck lezen. Hij is ook goed in lego bouwen en heeft een oog voor techniek. Zijn kleine zusje is zijn beste vriendin en kunnen heel goed samen spelen en lol hebben.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Reageer dan direct via whats app op 06- 41 62 76 92 of bel Kirsten op 023- 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media