Salarisindicatie: in overleg
Werkdagen: donderdag
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 5 jaar en 7 maanden

Voor een gezin in Rotterdam zoeken wij een Nanny met rustige persoonlijkheid en humor. Het gezin bestaat uit vader, moeder, en 2 jongens.

De jongste is een ondernemend, lief en social mannetje die graag alles wil zoen en meemaken. Hij wordt graag uitgedaagd en vindt naar buiten gaan heerlijk. Hij houdt van voorlezen, bal spelletjes en is volop bezig met brabbelen.

De oudste is een vrolijke, rustige jongen. Hij vindt het leuk om trampoline te springen en houdt van buiten spelen. Hij heeft autisme en heeft moeite met communiceren. Hierbij is het belangrijk dat je geduld toont, hiervoor openstaat en inzicht hebt in de ontwikkeling. Je kunt je in de kinderen verplaatsen en denkt in oplossingen in plaats van problemen.

Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny veel geduld heeft, ondernemend en zorgzaam is. Humor en lekker gek doen met de kinderen hoort hier ook bij. Je weet de balans te vinden tussen het ondernemen van activiteiten en rustmomenten.
Ouders vinden het fijn dat je als Nanny aandacht besteedt aan de taalvaardigheid, zoals boekjes lezen en veel communiceren met de kinderen.

Het gezin is zowel met de auto als het Openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf station Poortugaal is het een paar minuten lopen naar het huis van het gezin. Voor de deur kan je gratis parkeren. Een rijbewijs is een vereiste, het gezin heeft eventueel een auto tot beschikking.

Ouders stellen het op prijs als het huis aan het einde van de dag opgeruimd is, dat je voor de kinderen kookt en samen met ze eet.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media