Salarisindicatie: in overleg
Voorkeur is de ene week 3 dagen maandag, dinsdag en de donderdag en de andere week 2 dagen dinsdag en de donderdag. Wil jij 3 dagen dan kan dit ook.
Werkdagen: dinsdag en donderdag, eventueel op maandag
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5 en 2,5 jaar en een baby op komst

Voor een gezin in Schiedam zoeken wij een Nanny met rustige persoonlijkheid en die stevig in haar schoenen staat.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, 2 jongens en een 3de jongen op komst. Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny zelfsturend is en met de kinderen activiteiten onderneemt. Je weet de balans te vinden tussen activiteiten ondernemen en rustmomenten te creëren in de dag.

Ouders vinden het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de taalvaardigheid, zoals boekjes lezen en communiceren met de kinderen. Ouders willen graag dat de Nanny het ritme en structuur van de dag overneemt, maar heeft in het ondernemen van activiteiten veel vrijheid. Het is fijn als je als Nanny ervoor open staat dat er een vriendje uit school mee kan nemen of dat de oudste bij een vriendje thuis kan spelen.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De oudste vindt het leuk om te knutselen, met auto’s te spelen, boekjes te lezen en met taal bezig te zijn. Hij weet goed wat hij wilt. De jongste jongen speelt graag met Duplo, de bal en vindt het ook leuk om te knutselen. Beide jongens zijn relaxed en als zij eenmaal gewend zijn vinden ze het gauw prima. Doordat er een baby opkomst is, is het belangrijk dat je ervaring hebt met baby’s.

Het centrum en speeltuinen zijn in de buurt, net zoals het park en de bibliotheek. Het gezin is zowel met de auto als het Openbaar vervoer goed te bereiken. Er rijden bussen en trams en je kunt vrij parkeren. Wel kan het via de snelweg lastig zijn i.v.m. files.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media