Salarisindicatie: € 16,- per uur
Werkdagen: ±20 uur per week. Je werkdagen zijn in overleg.
Startdatum: z.s.m.
Aantal kinderen en leeftijden: 5 kinderen , waarvan 4 jongens (10,8,6,3 jaar) en een meisje (1 jaar)

Voor een vrolijk en druk gezin uit Soesterberg zoeken wij per direct een liefdevolle en actieve Nanny. Het grote gezin bestaat uit: vader, moeder, 4 jongens (10,8,6 en 3 jaar) en 1 meisje. (1 jaar). Binnen deze familie word jij onderdeel van het gezin. Vader is vaak op reis, samen met moeder vorm jij een team. De middagen draaien om sporten en spelen met andere kindjes.

Als Nanny van dit gezin onderneem je leuke activiteiten met de kinderen die thuis zijn. Jij weet de zelfstandigheid van de kinderen te stimuleren, en bent ook niet vies van een potje voetbal in de tuin. Ouders wonen naast de vliegbasis, wat ontzettend leuk is om te bezoeken. Je kunt lopend naar het dorp om in de zomer een ijsje te halen. Maar ook de tuin biedt voldoende speelruimte.

Het zijn alle 5 vrolijke en lieve kinderen. Waarvan er na de zomer 4 van de 5 op school zullen zitten. Ga jij graag op pad en vind je het leuk om samen met moeder dit gezin te runnen? Toon jij initiatief en heb je een flexibele instelling? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er de mogelijkheid is om het eten voor te bereiden.. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

I.v.m. het halen en brengen naar school/sportclubjes is een rijbewijs een harde eis.

Indien je niet in het bezit bent van een kindgerichte opleiding zal je uurloon €14 zijn.

Benieuwd naar dit gezin? Wij tonen je graag een familiefoto tijdens het selectiegesprek.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: bij voorkeur een kindgerichte opleiding en/of relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media