Nanny in loondienst
Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : €1.850-€2000
Werkdagen en uren : maandag, dinsdag en donderdag
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 3 jaar en 1 jaar
Startdatum: juli 2021

Voor een warm Nederlands gezin met een multi-culturele afkomst, wonende in Soesterberg zijn wij op zoek naar een liefdevolle, energieke Nanny aan huis per 1 juli 2021 .

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 3 jaar en een jongetje van 1 jaar. Ook lopen er 2 poezen rond. Het gezin is op zoek naar een Nanny die drie dagen per week  voor hun jonge kinderen komt zorgen. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Je werktijden zijn van 8.00-18.00uur.

De oudste is een vrolijk, ondernemend, energiek en slim meisje van drie jaar. Ze kan zich binnen heerlijk vermaken met het spelen van rollenspellen, maar ook geniet ze om samen te puzzelen of te knutselen. Iedere dag even naar buiten, wordt zeer gewaardeerd.

De jongste is een jaar oud, hij is een vrolijk en gevoelige mannetje. Hij observeert graag en is regelmatig onder de indruk van zijn zus. De kinderen zijn erg hecht met elkaar.

Als Nanny van dit liefdevolle en warme gezin ben je positief ingesteld. Je bent zorgzaam en ondernemend. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in overleg eventueel meer uren te werken als dat nodig is. Het gezin zoekt een Nanny voor de lange termijn. Jij hebt dus ook de intentie om je voor minimaal 1 jaar aan een gezin te binden.

Het gezin is goed te bereiken met de auto. In de omgeving kun je mooi wandelen. Zo is de vliegbasis om de hoek, met een grote buiten speeltuin en diverse speeltuintjes in de wijk. Voor de dagen met wat minder lekker weer is er  ook een indoorspeeltuin. Bij voorkeur heb je een rijbewijs en auto in jouw bezit, en kom je uit de omgeving.

Je verdient een indicatief loon van bruto €1850 – €2000 per maand, een jaarcontract inclusief 8% vakantiegeld. En bij indiensttreding (bij het gezin) kun je een maand meelopen met de huidige Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media