Salarisindicatie: € 15,50
Werkdagen:dinsdag en vrijdag 7.30-17.30 uur ( dagen zijn eventueel flexibel)
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 6,4,2 jaar en een pasgeboren baby

Voor een liefdevol gezin uit Utrecht zoeken wij per direct een actieve en liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 6, een jongen van 4, een meisje van 2 en een pasgeboren baby (jongen) . Ervaring met baby’s is dan ook een pré.

Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zijn bij voorkeur de dinsdag en vrijdag van 7.30-17.30 uur. Het is eventueel ook mogelijk om andere dagen te werken.

Je komt te werken in een liefdevol en flexibel gezin. Zij vinden het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en bepaalde normen en waarden aan hun kinderen mee te geven. Emoties mogen er zijn, en worden benoemd. Ouders zoeken een geduldig type die tevens lekker actief is.

Het oudste meisje is een zorgzaam type, een echt buitenspeelkind, maar ook knutselen vindt zij heel leuk. De tweede is een lekker actief jongetje. Hij houdt ervan om te stoeien, maar is ook heel aanhankelijk en wordt graag geknuffeld. Hij is de kleine professor die heel goed is in fantasiespel. De derde is een rustig meisje die speelt met van alles. Een echte poppenmoeder. De jongste is een tevreden baby.

Met goed weer kan er lekker in de achtertuin gespeeld worden. Achter het huis ligt ook een parkje met een speeltuin waar heerlijk gespeeld kan worden.

De oudste twee gaan naar school, de school is op loopafstand.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media