Salarisindicatie: € 15,50
Werkdagen: maandag + donderdag + (eventueel een derde dag)
Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5, 2 en 1 jaar

Voor een vrolijk en gezellig gezin uit Utrecht zoeken wij per zo snel mogelijk een creatieve en ondernemende Nanny voor 2 dagen.

De gewenste werkdagen zijn de maandag + donderdag + (een extra (halve)dag is bespreekbaar). De werktijden zijn van 8.00-18.00 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als je voor de kinderen wil koken en samen met hen wilt eten. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 5 en een meisje van 2,5 jaar en een jongen van 1 jaar. Het is een vol en gezellig gezin. Er gelden duidelijke ‘basisregels’ voor de kinderen, maar verder mogen zij de wereld zelf ontdekken. Binnen de gestelde afspraken heb jij als Nanny veel vrijheden in dit gezin.

De oudste is een druktemaker, die ervan houdt om lekker buiten te spelen, klimmen en rennen. Hij heeft ook een creatieve kant, en knutselt en tekent graag. En speelt graag met lego. De middelste is een meisje, en een stuk rustiger. Ze weet goed wat ze wil en kletst de hele dag door. Ze doet graag haar grote broer na en is dol op puzzels maken. De jongste lacht de hele dag, en kruipt lekker de kamer door. Samen zijn het drie vrolijke en makkelijke kinderen.

Ouders zijn opzoek naar een Nanny die graag dingen onderneemt. Een pro-actief en creatief persoon. Zo bezoek je de ene dag een speeltuin, of ga je picknicken in het park. Om vervolgens een andere dag lekker thuis met de kinderen te knutselen.

De oudste gaat naar school. Hem ophalen uit school valt onder jouw taken, ’s ochtends zal hij zelf door ouders gebracht worden. De school is op fietsafstand, je kunt gebruik maken van de elektrische bakfiets. Als Nanny heb jij er geen problemen mee dat er af en toe ook vriendjes en vriendinnetjes komen spelen.

Er zijn veel speeltuintjes in de buurt, zoals de afgesloten speeltuin Bankaplein en de kinderboerderij bij de molen. Je bent zo in het centrum, maar ook park Oog-in al ligt om de hoek. Voor de deur is het betaald parkeren, maar ouders willen deze kosten op zich nemen.

Benieuwd naar dit gezin? Wij tonen je graag een familiefoto tijdens het selectiegesprek.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media