Salarisindicatie: € 14,50 per uur
Werkdagen: woensdag + een dag naar keuze
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5 en 3 jaar en een baby van 4 maanden

Voor een liefdevol gezin uit Utrecht zoeken wij per direct een ondernemende en betrokken nanny.

Het gezin bestaat uit moeder en drie zoons van vijf jaar, drie jaar en een baby van vier maanden. Ervaring met baby’s is dan ook een pré. Zij zijn voor 1-2 dagen in de week opzoek naar een nanny. Je werkdagen zullen zijn de woensdag van 7.30-14.30 uur + eventueel een dag naar keuze (ma-di-do) van 7.30-18.00 uur. Er is eventueel ook de mogelijkheid om de woensdag tot 16.00 uur te werken.

Als nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken.Dit gezin zoekt een zelfverzekerde, stabiele en ondernemende nanny die ervan houdt om naar buiten te gaan. Het gezin woont in één van de leukste wijken van Utrecht, met veel leuke speeltuintjes om de hoek. Zij zijn in het bezit van een abonnement op de torteltuin, een super leuke afgesloten speeltuin.

De opvoeding kenmerkt zich door een positieve opvoedstijl waarbij er duidelijke regels zijn, regels worden uitgelegd en het kind bovenal aandacht krijgt voor positief gedrag. Moeder laat de kinderen de wereld ‘zelf ontdekken’ binnen gestelde kaders. Tevens vindt zij het belangrijk dat de zelfstandigheid van de kinderen wordt aangemoedigd. De dag binnen dit gezin kent wel een voorspelbare structuur zodat er rust heerst.

De oudste gaat naar school. Het halen en brengen naar- en van school vallen de taken van de nanny. Het gezin woont aan de rand van het centrum en is met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Het gezin beschikt over een elektrische bakfiets waar alle drie de kinderen veilig in vervoerd kunnen worden.
School is op loopafstand.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media