Salarisindicatie: € 16,50 per uur
Werkdagen: 1-2 dagen waarvaan i.i.g. de donderdag
Startdatum: per direct
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen; 3 jaar en een tweeling van één jaar

Voor een open en spontaan gezin uit Utrecht zoeken wij per direct een liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er de mogelijkheid is om af en toe te koken. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 3, en een tweeling van 1 jaar.

Zij zijn voor 1-2 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zullen zijn in ieder geval de donderdag aangevuld met de maandag en /of vrijdag  van 9.00-17.00 uur.

Als Nanny van dit gezin bied je stabiliteit, rust en ritme, en weet je wat de kinderen nodig hebben. Je bent een nuchter type, die samen met de ouders een team weet te vormen.

De oudste is een enthousiast en vrolijk meisje. Ze kan zichzelf al goed vermaken en is dol op kleien en spelen in haar keukentje. Ze houdt van muziek en zingt de prachtigste liedjes. Weet jij als geen ander wat een baby nodig heeft? En vind jij het heerlijk om regelmatig een wandeling te maken? Dan ben jij wellicht de professional waar deze ouders naar opzoek zijn.

Het gezin is goed te bereiken met het openbaar vervoer, en er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Het Wilhelminapark is op 15 minuten loopafstand, maar ook de botanische tuinen en een speltuin zijn in de buurt. De achtertuin biedt voldoende speelruimte voor de kinderen. Het gezin zal beschikken over een bakfiets waar alle drie de kinderen op termijn in vervoerd kunnen worden.

Je verdient een indicatief loon van €16,50 per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 13 61 13 42

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media