Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : €18,00 per uur, 18 uur per week.
Werkdagen en uren : dinsdag en woensdag van 8:00 tot 17:00 uur
Aantal kinderen en leeftijden:  4 kinderen, 8, 6, 5 en bijna 3 jaar
Startdatum: in overleg

Voor een warm en dynamisch jongens gezin zoeken we een actieve, humoristische en ondernemende Nanny voor twee dagen in de week. Het is eventueel ook mogelijk om af en toe op een vrijdag middag te werken. Het gezin bestaat uit vader, moeder en vier gezellige jongens in de leeftijd van 7, 5, 4 en bijna 3 jaar.

Deze vier levendige jongens houden ervan om lekker naar buiten te gaan, heerlijk voetballen, naar de speeltuin of in bomen klimmen. Aan de andere kant zijn de jongens ook gevoelige jongens. Ook binnenshuis kunnen zij zich goed vermaken met een spelletje, knutselen of met de lego bouwen. Ouders zijn op zoek naar een Nanny die actief met de kinderen is. De jongens kunnen goed met elkaar overweg.

De oudste drie jongens gaan naar de basisschool. De basisschool is op loopafstand. Ouders vinden het leuk als er af en toe een vriendje kan komen spelen. De jongste is komende jaar nog thuis bij de Nanny. Hij wordt april 2022 vier jaar en zal dan net als zijn grote broers naar de basisschool gaan.

Het gezin is op zoek naar een Nanny die mee wil groeien met het gezin. De jongste wordt april 2022 vier en zal dan net als zijn grote broers naar de basisschool gaan. Het is een pré als je als Nanny de naschoolse opvang ook op je wilt nemen. Het gezin biedt bij de naschoolse opvang extra uren, zodat je alvast het eten kunt voorbereidingen of de boodschappen kunt doen.

Ouders zijn op zoek naar een geduldige Nanny die stevig in haar schoenen staat. Het gezin vindt het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en bepaalde normen en waarden aan hun kinderen mee te geven.

Het huis is van alle gemakken voorzien, er is een fijne achtertuin aanwezig waar gespeeld kan worden. Op loopafstand ligt een parkje, een speeltuin en winkels. Het is mogelijk om gratis te parkeren.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media