Salaris indicatie: €16,50
Startdatum: januari 2020
Werkdagen: dinsdag en woensdag / 18 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 7, 5, 4 en 2 jaar

Kan jij liefdevol grenzen stellen? Dan hopen wij jou snel te ontmoeten. Voor een warm en dynamisch gezin uit Utrecht zoeken wij vanaf januari 2020 een actieve en liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder en 4 jongens (7, 5, 4 en 2 jaar).

Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny.

Je werkdagen zijn bij voorkeur de dinsdag en woensdag van 8.00-17.00 uur. Het is eventueel ook mogelijk om af en toe op een vrijdagmiddag te werken.

Je komt te werken in een vrolijk en dynamisch gezin. Zij vinden het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en bepaalde normen en waarden aan hun kinderen mee te geven. Ouders zoeken een geduldig type die tevens lekker actief is.

Deze levendige 4 jongens houden ervan om lekker naar buiten te gaan, te voetballen en om in bomen te klimmen. Aan de andere kant zijn het ook heel gevoelige typetjes. Ook binnenshuis kunnen zij zich goed vermaken met een spelletje, knutselen, lego bouwen en kleuren. Als Nanny breng je rust, weet jij grenzen te stellen en sta je stevig in je schoenen.

Met goed weer kan er lekker in de achtertuin gespeeld worden. Achter het huis ligt ook een parkje met een speeltuin waar heerlijk gespeeld kan worden.

De oudste drie gaan naar school, de school is op loopafstand.

Je kunt voor de deur, gratis parkeren.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media