Salaris indicatie: € 15,- per uur
Werkdagen: 2 dagen naar keuze (voorkeur maandag en woensdag)
Aantal kinderen en leeftijden : 2 kinderen, 2,5 en een baby van een paar maanden

Voor dit gezin uit Utrecht zoeken wij per direct een pro-actieve Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 2,5 en een baby van een paar maanden.

Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zullen zijn de maandag en woensdag van 8.30-17.30uur. Ouders zijn flexibel, andere dagen zijn bespreekbaar.

Als Nanny van dit gezin bied je stabiliteit en rust, en weet je wat de kinderen nodig hebben.

Ouders zoeken een actieve en fitte Nanny die een liefdevolle en ‘zachte’ aanpak heeft qua opvoeding. Het oudste jongetje heeft lekker veel energie. Om zijn energie kwijt te kunnen is het daarom ook belangrijk dat jij als Nanny er lekker veel op uit gaat en veel buiten komt. Eigenlijk vindt hij alles wel leuk om te doen. Zoals samen liedjes zingen, tekenen, met auto’s spelen en lekker naar buiten gaan. Ouders waarderen het dat je lekker veel ‘samen’ met hem speelt, maar ook dat hij op z’n tijd af en toe alleen gaat spelen. Aan de baby bied je stabiliteit en rust en weet je een gevoel van veiligheid te geven.

Het gezin woont in Utrecht om de hoek van het Wilhelminapark met veel leuke speeltuintjes in de buurt. Per OV zijn zij goed te bereiken. Voor de deur is het betaald parkeren.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media