Salarisindicatie: 15,- per uur
Startdatum: 01-04-2020
Werkdagen: Dinsdag, donderdag en om de week op zaterdag (gemiddeld 20 uur per week)
Aantal kinderen en leeftijden: meisje van 4, een meisje van 2 en een jongetje van 4 maanden

Voor een liefdevol gezin met 3 kinderen zijn wij op zoek naar een creatieve, betrouwbare en ondernemende Nanny. Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 4, een meisje van 2, een baby en 2 katten (die buiten zijn). Je werkt de ene week dinsdag en donderdag en de andere week dinsdag, donderdag en de zaterdag. De tijden zijn wisselend maar liggen tussen de 8:00 en 18:30.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De ouders zijn opzoek naar een Nanny, die het leuk vindt om creatief en educatief bezig te zijn met de kinderen. Een persoon die goed kijkt wat de kinderen nodig hebben en de aandacht kan verdelen. Ook vinden ouders het belangrijk dat je naar buiten gaat met de kinderen en niet rookt.

Het meisje van 4 is een gevoelig en zorgzaam meisje ze heeft wat langer de tijd nodig om te wennen aan iemand. Maar als ze eenmaal gewend is dan is ze helemaal haarzelf. Ze houdt van knutselen, met poppen spelen en steppen. Het meisje van 2 is een lief maar temperamentvol meisje, die grenzen en duidelijkheid nodig heeft. Ze vindt het leuk om samen dingen te doen, bijvoorbeeld samen puzzelen of boekjes lezen. Het jongetje is een vrolijke en makkelijke baby. Het gezin woont vlakbij een kinderboerderij, speeltuin en bij de school.

De ouders vinden het fijn als je wat licht huishoudelijke taken kunt verrichten zoals: stofzuigen, opruimen, de vaatwasser in en uitpakken en de was opvouwen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06-11307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media