Salaris indicatie: In overleg
Startdatum: 15 oktober
Werkdagen: twee dagen op maandag, woensdag of donderdag. Dit is in overleg af te stemmen.
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 2 jaar en 9 maanden

Voor een actief gezin in Velzen zuid zoeken wij een Nanny die passie heeft voor opvoeden. Het gezin bestaat uit vader, moeder een zoontje van ruim 2 jaar en een meisje van 9 maanden. Het gezin gaat verhuizen van Haarlem naar Velzen zuid. Zij krijgen een ruime woning met lekkere tuin. Het bos, de kinderboerderij en de speeltuin zijn op loopafstand.

Het jongetje heeft het syndroom van down. Het is een heel actief mannetje dat graag naar buiten gaat. Hij is bezig met leren praten en kan zichzelf nu verstaanbaar maken door gebaren en te communiceren met pictos. Het meisje is een heel lief en zoet kind. Zij kruipt en is bezig met staan. Zij vindt het leukst om samen met haar broer te spelen. Ze observeert en ontdekt de wereld. Het jongetje heeft duidelijkheid en structuur nodig. Jij legt uit aan hem wat hij kan verwachten en werkt met een ritme. Daarbij vind je een balans in de aandacht en ontwikkeling van beide kinderen.
Het gezin is op zoek naar een gezellige, actieve en geduldige Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Heb jij passie voor opvoeden, wil jij je pedagogische skills inzetten en heb jij zin in een uitdaging? Dat kan allemaal in dit gezin. Je kan samen met de kindercoach sparren over de ontwikkeling van het jongetje, je kan mee kijken op de speciale opvang en het is zelfs mogelijk een cursus in kindergebaren te volgen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media