Salaris indicatie: €14,50
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: 2 dagen naar keuze
Aantal kinderen en leeftijden: 1 kind, baby

Voor een gezin in Vleuten zijn wij opzoek naar een liefdevolle Nanny.

De vacature

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, en een jongetje (baby)

Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een liefdevolle Nanny.
Je werkdagen zijn naar eigen keuze bij voorkeur van 11.00-16.00 uur (ook hier zijn ouders flexibel)

Als Nanny van dit ondernemende gezin weet jij structuur te bieden, en voel jij als geen ander aan wat het kindje nodig heeft. Jij kunt je vinden in een uitspraak ‘Go with the flow’. Met andere woorden, handelen vanuit je gevoel speelt ook een belangrijke rol in de omgang met kinderen.
Je houdt ervan om samen liedjes te zingen, boekjes te lezen en weet op een mooie manier de juiste normen en waarden over te brengen.

Het kindje is een vrolijk mannetje. Een makkelijke baby, die alles heel goed in de gaten heeft.

Het gezin woont in Vleuterweide. Een omgeving met veel speeltuintjes, maar ook het Maximapark waar je heerlijk kunt wandelen, ligt om de hoek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het gezin goed te bereiken.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media