Salarisindicatie: € 15,-
Werkdagen: maandag + dinsdag + (eventueel een derde dag)
Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen 9,6 en 3 jaar

Voor een gezin uit Vleuten, dat erg van gezelligheid houdt, zoeken wij per zo snel mogelijk een liefdevolle en ondernemende Nanny voor 2 dagen.

De gewenste werkdagen zijn de maandag + dinsdag + (eventueel vrijdag). De werktijden zijn van 8.00-18.30 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder en drie jongens van 9, 6 en 3 jaar. Het is een echt jongensgezin die soms veel lawaai kunnen maken, graag buitenspelen, maar aan de andere kant ook lekker kunnen knutselen aan tafel. Er worden hier in huis veel grappen gemaakt.

De oudste is al een zelfstandige jongen. Hij fietst zelf heen en weer naar vriendjes. De middelste heeft nog iets meer begeleiding nodig. Ze vinden het alle drie leuk om spelletjes te spelen, zowel binnen als buiten. Belangrijk is dat de kinderen (uit school) lekker kunnen spelen en veel plezier kunnen maken. Samen zijn het drie vrolijke en makkelijke kinderen.

Ouders zijn opzoek naar een ondernemende Nanny die het leuk vindt om naar buiten te gaan. Denk hierbij aan het park om de hoek, of de kinderboerderij. Tijdens de vakanties kun je bijvoorbeeld ook eens een dagje naar de dierentuin gaan. Ouders geven de Nanny veel ruimte, zodat de Nanny de dag kan indelen op haar manier (binnen de gestelde kaders). De oudste twee gaan naar school. Hen brengen en ophalen valt onder jouw taken. De school is op fietsafstand, je kunt gebruik maken een fiets van de ouders.

Als Nanny heb jij er geen problemen mee dat er af en toe ook vriendjes komen spelen.

Ouders wonen in een fijne omgeving, op loopafstand van de winkels en het Maximapark om de hoek. Er zijn ook veel speeltuintjes in de buurt te vinden.

Benieuwd naar dit gezin? Wij tonen je graag een foto van deze 3 vrolijke mannetjes tijdens het selectiegesprek

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media