Salaris indicatie: In overleg
Startdatum: 1 december 2019
Werkdagen: voorkeur voor de dinsdag, woensdag en donderdag
Aantal kinderen en leeftijden: 1 kindje die verwacht wordt in November

Voor een gezellig gezin in Voorschoten zoeken wij een ervaren Nanny. Het gezin verwacht in november hun eerste kindje.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De moeder heeft vroeger een Au-pair gehad en heeft hier hele fijne herinneringen aan. Ook vader heeft altijd een vaste oppas gehad en dat gevoel van betrouwbaarheid en voorspelbaarheid willen ouders ook voor hun kindje. Het gezin is op zoek naar een warme en ervaren Nanny. Het wordt hun eerste kindje en daarin is alles nieuw en zoeken zij een Nanny die hen kan ondersteunen, geruststellen en die mee denkt. Rust, regelmaat en reinheid zijn voor nu de drie belangrijke pijlers in hun opvoeding maar daarin zijn ouders heel bewust dat de praktijk anders kan uitpakken. Zij zoeken een Nanny die geïnteresseerd is, het kind kan ondersteunen, uitdagen in de ontwikkeling en die veel naar buiten gaat.

Het gezin woont tegenover een speeltuin, de kinderboerderij en de supermarkt zijn op loopafstand. Zij wonen in een hele groene omgeving met een park, weilanden en landgoederen in de buurt. De ouders hebben een auto beschikbaar waarmee jij op pad mag.
Ouders vinden respect, nieuwsgierigheid en openstaan voor andere culturen en denkwijze heel belangrijk in de opvoeding van hun kind. Het gezin zoekt een Nanny die onderdeel wordt van het gezin en zal alles bespreken en in overleg met de Nanny afstemmen.

Wil jij dit gezin mee nemen in het avontuur van hun eerste kind en deze stimuleren en begeleiden in de ontwikkeling? Reageer dan direct!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media