Salaris indicatie: 15,50
Startdatum: vanaf half Maart
Werkdagen: maandag en vrijdag van 08.00- 18.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, bijna 8, 3 en 1,5 jaar

Voor een gezellig en warm gezin in Woerden zijn wij op zoek naar een ondernemende Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van bijna 8 een meisje van 3 en een jongetje van 1,5 jaar.

Bij dit gezin vinden ouders het fijn als je met duidelijke grenzen en structuur werkt, maar ook dat je flexibel bent en je keuzes baseert op de behoeftes van de kinderen. Je hebt een motiverende persoonlijkheid en je bent goed in het stimuleren van de ontwikkeling. Als Nanny bij dit gezin ga je er graag op uit en zal je mening en je pedagogische kennis op prijs worden gesteld. Naast de zorg voor de kinderen onderneem je leuke activiteiten, ben je creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De oudste jongen binnen het gezin is de gangmaker, de grappenmaker maar ook een gevoelige jongen. Hij is een enorme lieve en zorgzame grote broer. Hij is heel goed in het bedenken van spellen die precies aansluiten op bijvoorbeeld het niveau van zijn zusje zodat ze samen kunnen spelen. Hij vindt voetballen, bouwen met lego en creatief bezig zijn te gek. Lezen vindt hij wat minder leuk en hij zou heel blij worden van een Nanny die op een leuke manier kan helpen om zich op dit gebied te ontwikkelen. De middelste is een echt poppenmoedertje, grappig, sociaal maar ook een lekkere wildebras. Ze heeft duidelijke grenzen nodig en ze vindt het heel leuk om samen activiteiten te ondernemen of om met haar grote broer te spelen. De benjamin binnen het gezin is een heerlijke vrolijke ontdekkingsreiziger. Hij is heel fysiek en er is geen knopje dat hij onaangeraakt laat. Praten wil hij heel graag, maar doordat zijn focus op het fysieke ligt, doet hij dit nog niet zo veel. Voetballen en stoeien daarentegen het liefst de hele dag.

Ben jij die actieve, zorgzame Nanny voor dit gezin? Reageer dan direct

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media