Salaris in overleg
Werkdagen: maandag en dinsdag of dinsdag en woensdag van 08.00-18.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 2 jongens van 6 en 3 jaar en een pas geboren dochter

Voor een gezin zoeken wij een sportieve Nanny! Het gezin bestaat uit vader, moeder, 1 zoon van 6 jaar, 1 zoon van 3 jaar, een pas geboren meisje en een kat.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een actieve en duidelijke Nanny voor hun twee eigenwijze jongens. De oudste gaat naar school en zal gebracht worden door ouders. Jij haalt hem samen met de andere twee kinderen om 14.15 uur uit school. De jongens hebben veel behoefte om buiten te spelen om hun energie kwijt te kunnen. Ze gaan graag fietsen, steppen, naar de kinderboerderij of de speeltuin. Het natuurgebied het Twiske is op fiets afstand waar je met de elektrische bakfiets naar toe kan. Binnen spelen de jongens graag met constructief speelgoed zoals duplo, lego, de treinbaan of de auto. Als de middelste alleen is kan hij heerlijk in zijn rollenspel verdwijnen. Een Nanny die van bakken houdt is zeker welkom! De jongens vinden het erg leuk om cakejes en koekjes te bakken. Voor een rustmoment vinden de jongens het heerlijk om boekjes te lezen of samen een puzzel te maken. De jongste dochter is een hele lieve en rustige dame. Zij trekt zich niks aan van haar broers en slaapt overal door heen. Ouders vinden het belangrijk dat je ervaring hebt met baby’s en dat je actief bent.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media