Salarisindicatie: € 14,50 per uur
Werkdagen: maandag en (dinsdag of donderdag)
Startdatum: per 1 September
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 8, 5 en 1,5 jaar

Voor een gezin in Zeist zoeken wij een liefdevolle en actieve Nanny voor 2 dagen, sowieso de maandag gecombineerd met een dinsdag of donderdag. Je zal die dagen werken van 07:30 tot 17:30. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een zoontje van 8 jaar, een dochter van 5 jaar en een jongen van 1,5 jaar. De kinderen zijn dol op spelletjes, knutselen en gaan graag naar buiten. Het gezin woont in een natuurlijke omgeving waar veel te ondernemen is.

Het gezin is op zoek een ondernemende Nanny. Je denkt mee met het gezin en ziet wat de kinderen nodig hebben. Je bent zorgzaam en weet de aandacht tussen de kinderen te verdelen.

Er is voldoende speelgelegenheid in en om het huis. Het gezin heeft een tuin met daarin een trampoline. Er zijn diverse speeltuinen op loopafstand. Daarnaast is er ook een kinderboerderij in de buurt. Het centrum en de school van de kinderen zijn beide op loopafstand. Wanneer het jongetje slaapt zou het fijn zijn wanneer je wat licht huishoudelijke taken kunt verrichten. Denk hierbij aan de vaatwasser uitruimen, een wasje doen, wasje vouwen en wanneer nodig even stofzuigen. Het gezin vindt het fijn als er aan het einde van de dag gekookt is.

Het gezin zoekt een Nanny voor de komende jaren. Zij hebben nu een Nanny, dus de kinderen zijn aan een Nanny gewend. Zij gaat met zwangerschapsverlof en komt hierna niet meer terug.

Het gezin is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal is het 15 minuten met de bus. Vanaf de bushalte is het 5 minuten lopen naar het gezin. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media