Salarisindicatie: € 13,50 per uur
Werkdagen: dinsdag + (woensdag of vrijdag)
Startdatum: september 2019
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen , 5 en 2 jaar

Voor een gezellig en liefdevol gezin uit Zeist zoeken wij per 1 september 2019 een creatieve en ondernemende Nanny voor 2 dagen.

De gewenste werkdagen zijn de dinsdag + (woensdag of vrijdag). Een maandag i.p.v. dinsdag is in overleg ook mogelijk. De werktijden zijn van 8.00-18.00 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 5 en een meisje van 2 jaar. Het is een vrolijk en gezellig gezin. Rust en regelmaat zijn hier de gouden regel. Binnen de gestelde afspraken heb jij als Nanny veel vrijheden in dit gezin.

De meisjes zijn erg creatief, ze houden van knutselen, verhaaltjes lezen, spelen met de poppen, maar kunnen ook genieten van buitenspelen. Deze grappige, slimme en lieve dametjes spelen al heel goed samen. Ouders zijn opzoek naar een Nanny die graag dingen onderneemt in dit echte meisjesgezin. Denk hierbij aan het bezoeken van een speeltuin, de bus pakken om het Nijntje museum te bezoeken of gewoon lekker binnen een spelletje doen. Jij weet de juiste afwisseling tussen binnen en buiten te creëren.

De oudste gaat naar school. Haar ophalen uit school valt onder jouw taken, ’s ochtends zal zij zelf door ouders gebracht worden. De school is op loopafstand, maar je kunt ook gebruik maken van de elektrische bakfiets.

Als Nanny heb jij er geen problemen mee dat er af en toe ook vriendinnetjes komen spelen.

Het gezin woont in een kinderrijke buurt, met veel speeltuinen in de omgeving. Je bent zo in het centrum, bij de kinderboerderij, maar met de elektrische bakfiets zit je ook zo in het bos.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media