Salarisindicatie: € 15 per uur
Werkdagen: dinsdag + vrijdag (in overleg ook andere dagen mogelijk)
Startdatum: per direct
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen , 4 en 2 jaar + een baby

Een liefdevol gezin, bestaande uit vader, moeder en drie kinderen zoekt een lieve en ervaren Nanny die het gezinsritme kan overnemen.

Het gezin heeft 3 meisjes (4 jaar, 2 jaar, baby). De voorkeursdagen qua opvang zijn de dinsdag en vrijdag, maar andere dagen zijn ook bespreekbaar. De werktijden zijn van 7.00-18.30 uur.

Op termijn zullen de twee dagen uitgebreid (kunnen) worden naar drie dagen.

Het gezin is christelijk en geeft het geloof handen en voeten door liefdevol met elkaar en mensen om hen heen om te gaan, er met de kinderen over te praten en als het even kan op zondag naar de kerk te gaan (baptistengemeente de Rank Utrecht). Van een Nanny verwachten zij dat zij respect heeft voor hun geloof.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is. Indien de ruimte er is, zou het prettig zijn dat je licht huishoudelijke taken op je neemt.

De oudste, zal na de zomervakantie naar school gaan. Zij heeft een lief, zacht karakter, houdt van leren en van knutselen. De middelste, is en doerakje; ze houdt van grapjes maken, buiten spelen en van knuffelen en klimmen en voert ook al hele gesprekjes. Zij zal in de ochtend naar de peuterspeelzaal gaan. De jongste is het zonnetje in huis, altijd vriendelijk en vrolijk en doet al goed mee.  De zusjes hebben verschillende karakters maar kunnen erg goed met elkaar overweg.

Ouders zijn opzoek naar een Nanny die precies aanvoelt wat de kinderen nodig hebben. Jij weet op een liefdevolle manier grenzen aan te geven en duidelijkheid te brengen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en al enige ervaring als Nanny of bij een kinderdagverblijf. Als Nanny weet jij de juiste afwisseling tussen binnen en buiten te creëren.

De oudste gaat na de zomervakantie naar school. Haar brengen en ophalen uit school valt onder jouw taken. Evenals het wegbrengen van de middelste naar de peuterspeelzaal. De school is op loop/fietsafstand (1 km).

Het gezin woont in een buurt, met veel speeltuinen in de omgeving. Je bent zo in het centrum, maar met de fiets zit je ook zo in het bos of andere leuke plekjes die Zeist kent.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media