Salaris indicatie: €22
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag (20 uur)
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 7 en 6 jaar

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, je hebt een rijbewijs en weet in te spelen op de behoeftes van de kinderen. Daarnaast is het fijn dat je kookt en het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, dochter van 7 en zoon van 6 jaar. 

Zij zijn voor 3 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zullen in de basis, zijn de maandag, woensdag en donderdag (in overleg ook andere dagen mogelijk).Overwegend zal de opvang overdag zijn (naschoolse opvang + vakanties) en af en toe  hele dagen bij studiedagen en schoolvakanties. Je krijgt standaard voor 20 uur per week betaald. Overuren zullen daarbovenop uitbetaald worden.De schooldagen zijn van 14.00-19.00, de vakantiedagen van 7.00-19.00 uur.

Als Nanny van dit gezin ben je consequent en duidelijk op een liefdevolle manier. Daarnaast ben je ondernemend en geniet je ervan om leuke activiteiten met de kinderen te doen.

Het jongetje is een echt boefje maar tevens ook een enorme grappenmaker. Hij kan zich eindeloos vermaken met z’n lego-trein en auto’s. Deze kleine deugniet heeft duidelijke regels en grenzen nodig. Het meisje is een typisch meisje. Ze houdt van tekenen en knutselen. Daarnaast heeft zij een grote interesse voor dansen.

Ouders vinden het belangrijk dat je de stabiele thuisbasis bent en dat er gespeeld kan worden met vriendjes en vriendinnetjes. Je start de dag door ’s middags haal je ze weer op. Ook het brengen naar sportactiviteiten behoort tot je taken.  

Je verdient een indicatief loon van €22 per uur. 

Indien je niet in het bezit bent van het juiste diploma, zal een ander uurloon gelden.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media