Salarisindicatie: € 12-13,-
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag. (in overleg ook andere dagen mogelijk).
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 6 en 4 jaar

In Zeist zoeken wij vanaf januari 2019 een flexibele Nanny voor een druk artsengezin.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, dochter van 6 en zoon van 4 jaar.

Zij zijn voor 3 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zullen in de basis, zijn de maandag, woensdag en donderdag. (in overleg ook andere dagen mogelijk). Overwegend zal de opvang overdag zijn (voorschoolse en naschoolse opvang + vakanties) en af en toe in de avond. Je krijgt standaard voor 25 uur per week betaald. Overuren zullen daarbovenop uitbetaald worden.

Twee dagen zijn van 7.00-9.00/14.00-18.00 en één dag is van 7.00-18.00.

Als Nanny van dit gezin ben je consequent en duidelijk op een liefdevolle manier. Daarnaast ben je ondernemend en geniet je ervan om leuke activiteiten met de kinderen te doen.

Het jongetje is een echt boefje maar tevens ook een enorme grappenmaker. Hij kan zich eindeloos vermaken met z’n treintjes en auto’s. Deze kleine deugniet heeft duidelijke regels en grenzen nodig. Het meisje is een typisch meisje. Ze houdt van tekenen en knutselen. Daarnaast heeft zij een grote interesse voor taal.

Ouders vinden het belangrijk dat je er lekker op uit gaat met de kinderen en dat er gespeeld kan worden met vriendjes en vriendinnetjes. Je start de dag door de kinderen naar school (vlakbij) te brengen en ’s middags haal je ze weer op. Ook het brengen naar sportlesje kan tot je taken behoren.

Je verdient een indicatief loon van €12-13 per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij relevante werkervaring in de Kinderopvang/als oppas hebt. 

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media