Salarisindicatie: €15,-
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 08.00-18.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 4 jaar, bijna 3 jaar en 9 maanden

Voor een gezin in Velsen- Zuid zoeken wij een rustige Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, dochter van 4, zoontje van bijna 3 jaar en een zoontje van 9 maanden.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een creatieve Nanny die van de natuur houdt en graag naar buiten gaat. Het gezin heeft een ruime tuin, wonen om de hoek van het bos en de duinen zijn op fietsafstand. Er zit een kinderboerderij in het bos en de bibliotheek is makkelijk te bereiken. Het meisje houdt heel erg van lezen en plaatjes kijken. Zij stelt veel vragen en is erg nieuwsgierig. Ze kan goed aan geven wat zij wel en niet wilt. De middelste is een rustig jongetje dat heel goed zelf kan spelen, hij maakt bijvoorbeeld van een kartonnen doos een boot. Samen met zijn zus gaan ze helemaal op in rollen en fantasiespellen. Zo spelen ze de ene keer winkeltje, ziekenhuisje of zijn ze de juf. De jongste is een blije en tevreden jongen. Hij kruipt de kamer door en gaat mee in het ritme van zijn broer en zus. Hij vindt het heerlijk als je tegen hem kletst.

Het gezin kookt en bakt veel met de kinderen en zijn bewust van voeding. Ze hebben geen TV of schermen in huis. Er is een elektrische bakfiets beschikbaar waarmee je op pad kan met de kinderen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media