Salarisindicatie: € 15,50 per uur
Werkdagen: Het gezin zoekt een Nanny voor 1 dag per week, de vrijdag
Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 8,6,4 en 1,5 jaar

Voor een gezin in Hilversum zoeken wij 2 Nanny’s. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 4 kinderen. Een jongen van 8, een meisje van 6, een jongen van net 4 en een jongen van 1,5 jaar.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als het huis aan het einde van de dag netjes wordt achtergelaten en de tafel is gedekt.

Het gezin is op zoek naar een assertieve Nanny, met een ondernemende instelling. Als Nanny voor dit gezin sta jij stevig in je schoenen, ga jij er graag op uit en vindt je het belangrijk om de kinderen uit te dagen in hun spel en ontwikkeling.

Je vindt het als Nanny leuk om met de kinderen samen activiteiten te ondernemen en je bedenkt wat je met de kinderen gaat doen. Als Nanny krijg jij veel de vrijheid in de activiteiten van de dag en gaan ouders uit van jouw pedagogische kwaliteiten. De 3 oudste kinderen gaan naar school en hebben daarnaast hun vriendjes, sport en muziekles. De oudste zit op dansles en hockey, hier ga je ook samen met de hem en de andere kinderen naartoe. Het meisje zit op piano les, hockey en dansles. De jongen van 4 jaar, zit op zwemles. De kinderen gaan allemaal mee naar de sporten en naschoolse activiteiten van hun broers en zus. De kinderen samen zijn erg zorgzaam voor elkaar en zijn een heel hecht team. De oudste blijft voor de lunch over op school, de andere twee haal je in de middag op om samen thuis te lunchen. Daarna breng je ze weer naar school. In de middag haal je ze allemaal uit school en breng je ze naar hun verdere activiteiten.

Vervoer van de kinderen is met de elektrische bakfiets voor de kleinste twee, de oudste twee fietsen zelf mee, het is dus belangrijk dat je het niet erg vindt om zowel in de winter als de zomer veel te fietsen en zelf ook actief genoeg bent hiervoor.

In de opvoeding vinden ouders het belangrijk dat er ritme en structuur geboden wordt en de Nanny eerlijk en oprecht is naar de kinderen. Het gezin vindt het fijn als jij lichte huishoudelijke taken op je neemt, die betrekking hebben op de kinderen en het huis aan het einde van de dag weer achterlaten zoals je het ook hebt aangetroffen.

Het gezin is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Ouders hebben een parkeerterrein waar je gratis kan parkeren.

Vanaf Hilversum station Media Park kan je lopend of met de fiets naar het gezin toe. Ouders vinden het belangrijk dat jij ervaring hebt in de opvang van kinderen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media