Salarisindicatie: € 13,- per uur
Werkdagen: Het gaat om 15 uur per week, dagen en uren zijn bespreekbaar voor ouders. Minimaal 2 middagen per week.
Startdatum: per 1 September
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 13 en 16 jaar

Wil jij graag Nanny worden? Beschik jij over oppas ervaring, maar niet de juiste opleiding, dan is dit de geschikte vacature voor jou!

Voor een spontaan gezin in Vinkenveen zoeken wij per 1 september een oppas voor 2 kinderen. Zij gaan allebei naar de middelbare school, maar ouders vinden het fijn als er een oppas is om met deze twee leuke sportieve kinderen activiteiten te ondernemen. Het gaat om een jongen van 16 en een meid van 13 jaar oud.

Zij hebben sport clubjes, hobby’s en vrienden waar je ze naar toe kan brengen. Ook kan het voorkomen dat je met ze eet en tot s’avonds blijft, dit is allemaal in overleg met ouders.

Het gezin is op zoek naar een flexibele, zelfstandige oppas. Dagen en tijden zullen besproken worden tijdens de kennismaking.

Het jongste kind is een echte meid en vindt het ontzettend leuk om samen activiteiten te ondernemen, de jongen is zelfstandig en gaat er lekker op uit met vrienden.  Je werkt in een natuurrijke omgeving met veel mogelijkheden tot buitenactiviteiten.

Verdiensten zijn: €13,00 per uur. Wil jij ervaring opdoen als Nanny, dan is dit de perfecte vacature!

Er wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet en kookt. Je prioriteit als Nanny ligt uiteraard bij de kinderen. Gezien de woonlocatie van het gezin is een rijbewijs en eigen vervoer handig, je kunt op de oprijlaan parkeren.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media