Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag. Donderdag en vrijdag is ook een optie
Startdatum: 1 september
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 6,3 en 1 jaar als je start

Voor een ondernemend gezin zoeken wij een enthousiaste en gezellige Nanny. De gewenste dagen zijn de maandag, donderdag en vrijdag vanaf 1 september 2019. Twee dagen, donderdag en vrijdag is ook een optie. De werktijden zijn van 07.30 tot 18.00 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, 2 energieke jongens van 6 en bijna 3 jaar en een dreumes van 1 jaar. Het gezin is op zoek naar een leuke, enthousiaste Nanny die lekker met de kinderen speelt en op pad gaat. Het gezin staat open voor je eigen inbreng en pedagogische visie. De twee oudste jongens zijn dol op knutselen, hutten bouwen, koekjes bakken en lekker buiten spelen in de (speel)tuin. In de ochtend zal je thuis zijn met de jongste twee kinderen en in de middag komt de oudste zoon uit school. Het is belangrijk dat je een balans weet te vinden tussen de verschillende leeftijden van de kinderen. Het gezin woont nu nog in Amstelveen en gaat in augustus verhuizen naar Tiel. Het zou dus leuk zijn als jij de kinderen de omgeving leert kennen.

Ouders zoeken een Nanny die ervaring heeft met jonge kinderen en baby’s. Het gezin heeft een elektrische bakfiets, maar het is een pre als je in het bezit bent van een auto. Je verdient € 14,50 per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media