Salarisindicatie: n.o.t.k. (uitbetaling loopt via ouders)
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: 1x per ca. 6 weken van vrijdagavond tot zondagmiddag
Aantal kinderen en leeftijden: een meisje van 1 jaar en een baby op komst

Voor een gezin in Zwolle zijn wij op zoek naar een bekwame, flexibele en rustige Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje 1 jaar en een baby op komst. De werkdagen zijn 1x per ca. 6 weken op de vrijdagavond vanaf  ±18:00 tot zondagmiddag  ±16:00

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling op pedagogische wijze. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als aan het einde van de dag het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een proactieve, nette en betrouwbare Nanny die enthousiast is, goed aanvoelt wat een kind nodig heeft en daarop inspeelt. Ouders vinden het fijn als je meedenkt en een vriendelijke, open houding hebt en een dosis humor.

Verder vinden ze het belangrijk dat je respect hebt voor de privacy van het gezin, vloeiend Nederlands spreekt en niet rookt.

Het meisje is een vrolijk gevoelig meisje wat behoefte heeft aan iemand die graag samen met haar een boekje leest, klassieke muziek luistert, buiten speelt en samen naar de dieren kijkt. Het meisje houdt van actieve mensen om haar heen die haar positieve aandacht geven en stimuleren in haar ontwikkeling.

Het gezin woont in een woonboerderij in een landelijke omgeving. Ze hebben ook katten en buiten hebben ze enkel boerderijdieren, affiniteit met dieren is dan ook een pre. Het centrum van Zwolle ligt op 15 minuten fietsen en in de buurt zelf zijn ook een aantal winkels.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 0611307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media