Beschikbare Nanny’s

Onderstaande Nanny’s werken via ons bij een gezin en hebben nog beschikbare dagen. Via het interesseformulier kunt u uw interesse kenbaar maken. Geef in het opmerkingenveld de naam aan van de Nanny die u mogelijk wenst.

Naam: Alice

Leeftijd: 27

Opleiding: PW 3

Regio: Gouda

Omschrijving

Alice heeft een rustige persoonlijkheid en is een zorgzame en actieve Nanny. Daarnaast heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Ze vindt open communicatie erg prettig en vindt het contact met ouders belangrijk. Ik denk dat Alice rust kan brengen in een gezin, maar daarbij ook goed weet wat de kinderen qua activiteiten nodig hebben. Werken met kinderen vind Alice dankbaar werk en ze vindt het haar taak als Nanny om kinderen een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Zij is 1 dag beschikbaar op dinsdag, woensdag of donderdag.

Interesse

Naam: Ellis

Leeftijd: 23

Opleiding: PW 3

Regio: Amsterdam

Omschrijving

Ellis is een zorgzame, rustige en enthousiaste Nanny. De persoonlijke aandacht en het opbouwen van een band met zowel de kinderen als het gezin spreken Ellis aan. Haar sportiviteit en pedagogische kennis kan Ellis in het werken als Nanny goed uitvoeren. Zij geeft aan de ontwikkeling van de kinderen belangrijk te vinden om te stimuleren. Ellis straalt rust uit, kinderen voelen zich op hun gemak bij haar. Zij werkt momenteel via ons bij een gezin. Zij is op woensdag en vrijdag beschikbaar.

Interesse

Naam: Cindy

Leeftijd: 30

Opleiding: HWZ 2

Regio: Amsterdam/ Utrecht

Omschrijving

Cindy is een rustige en betrokken Nanny. Zij denkt mee met het gezin. Ze is heel flexibel en verantwoordelijk. Daarnaast houdt ze van sportieve activiteiten maar kan ook de rust bewaren in huis. Zij is donderdag en vrijdag beschikbaar.

Interesse

Naam: Anita

Leeftijd: 23

Opleiding: PW 4

Regio: Bergen

Omschrijving

Anita is een actieve en ondernemende Nanny. Daarnaast is zij ook liefdevol en heeft zij aandacht voor het kind. Zij gaat graag een uitdaging aan en ze heeft veel pedagogische kennis. Ze kan zich goed aanpassen binnen een gezin, daarnaast is zij zorgzaam en proactief. Zij is op woensdag en vrijdag beschikbaar. De andere dagen werkt zij via ons bij een gezin.

Interesse

Naam: Samantha

Leeftijd: 32

Opleiding: SPW 3

Regio: Weesp/’t Gooi

Omschrijving

Samantha is een ervaren Nanny en werkt momenteel als Nanny bij een gezin. Zij zoekt een tweede gezin. Samantha is ondernemend en creatief.  Daarnaast  is zij moeder van 4 kinderen en erg zorgzaam.  Zij is vanaf half augustus 2017 beschikbaar op woensdag en donderdag en is in het bezit van een auto.

Interesse

Naam: Heleen

Leeftijd: 28

Opleiding: PW 3

Regio: Haarlem/Heemstede

Omschrijving

Heleen is een zeer ervaren en rustige Nanny. Ze is creatief, ondernemend en werkt graag ontwikkelingsgericht met kinderen. Heleen werkt al enkele jaren met ons samen voor meerdere gezinnen. Heleen is 2 a 3 dagen beschikbaar, niet op donderdag.

Interesse

Naam: Cynthia

Leeftijd: 23

Opleiding: PW 3 en PW 4

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Cynthia is een hardwerkende en loyale Nanny. Ze houdt van structuur en past dit toe in haar werk. Zij zorgt ervoor dat de kinderen een leuke dag hebben door regelmatig actieve en creatieve activiteiten aan te bieden. Cynthia is beschikbaar voor 1 a 2 dagen op woensdag, donderdag en vrijdag.

Interesse

Naam: Emanuelle

Leeftijd: 23

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn 2

Regio: Almere/ Gooi / Amsterdam

Omschrijving

Emanuelle is een zelfstandige en volwassen dame. Zij is communicatief sterk en kan zich goed verwoorden. Emanuelle vindt het belangrijk dat de kinderen zich blijven ontwikkelen en zij zal dan ook de kinderen uitdagende activiteiten aanbieden. Het werken als Nanny spreekt haar aan door de persoonlijke aandacht, de open communicatie met het gezin en een deel worden van het gezin. Zij is beschikbaar 2 dagen, dinsdag en donderdag.

Interesse

Naam: Miranda

Leeftijd: 42

Opleiding: MDGO-AW

Regio: Almere/ Gooi

Omschrijving

Miranda is een enthousiaste en positieve dame van 42 jaar. Ze kan goed luisteren en heeft een open houding. Ze is ondernemend  en organiseert graag buitenactiviteiten met de kinderen. Ze werkt al 15 jaar in de kinderopvang en wil zich graag binden aan een gezin. Miranda is op de korte termijn beschikbaar voor 3 dagen per week. Zij heeft geen auto. 

Interesse

Naam: Emilia

Leeftijd: 53

Opleiding: Verzorgende IG

Regio: Almere/ Gooi

Omschrijving

Emilia woont in Almere en is in het bezit van een auto.  Zij is opzoek naar een gezin waar zij voor langere tijd werkzaam kan zijn.  Zij is zorgzaam, geduldig en heeft een rustig karakter. Ze werkt graag gestructureerd en heeft zowel pedagogische als medische kennis.  Zij heeft 2 oudere kinderen en heeft ruime ervaring in het werken met kinderen.

Zij is momenteel werkzaam als Nanny bij een gezin met 3 kinderen, waardoor zij op woensdag niet beschikbaar is. Emilia is beschikbaar voor een tarief van €15,50 per uur en wil graag reiskosten vergoeding.

Interesse

Deel deze pagina via social media