Beschikbare Nanny’s 2018-02-13T09:16:28+00:00

Beschikbare Nanny’s

Onderstaande Nanny’s werken via ons bij een gezin en hebben nog beschikbare dagen. Via het interesseformulier kunt u uw interesse kenbaar maken. Geef in het opmerkingenveld de naam aan van de Nanny die u mogelijk wenst.

Naam: Dominique

Leeftijd:26

Opleiding: MDGO

Regio:  Haarlem

Omschrijving

Dominique is beschikbaar voor de donderdag, heeft haar rijbewijs en beschikt over een auto. Dominique is een spontane en creatieve Nanny.

Dominique heeft 5 jaar gewerkt als Nanny bij 2 gezinnen. Dominique gaat nu via ons op de dinsdag werken bij een gezin in Heemstede en is voor de donderdag nog opzoek naar een gezin.

Interesse

Naam: Saroj

Leeftijd:47

Opleiding: MDGO

Regio:  Alkmaar/Haarlem

Omschrijving

Saroj is beschikbaar voor 2 tot 3 dagen in de week. Saroj woont in Sint Pancras, is een niet rokende Nanny en beschikt over haar EHBO diploma. Saroj heeft een rijbewijs en een auto.

Saroj is een rustige dame, met jaren ervaring op een peuterspeelzaal en als gastouder. Saroj heeft een eigen praktijk in kind-volwassen coaching en wil het Nanny werk hiermee graag combineren.

Interesse

Naam: Sandra

Leeftijd:43

Opleiding: Leidster Kindercentra en Praktische kinder en jeugd psychologie

Regio:  Alkmaar/Haarlem

Omschrijving

Sandra is beschikbaar voor de gehele maandag en de dinsdag. Sandra is een zelfstandige  en rustige Nanny. Zij beschikt over haar rijbewijs en is een niet rokende Nanny. Sandra heeft een eigen dochter en veel levenservaring. Sandra heeft ervaring in de kinderopvang en de gehandicapten zorg.

Interesse

Naam: Naomi

Leeftijd: 23

Opleiding: SPW

Regio:  Limmen

Omschrijving

Naomi is voor 3 dagen per week beschikbaar, 30 uur per week. Naomi woont in Limmen en heeft ervaring op verschillende groepen van het kinderdagverblijf. 

Interesse

Naam: Sima

Leeftijd: 21

Opleiding: Psychologie

Regio:  Amsterdam

Omschrijving

Sima woont in Amsterdam en is beschikbaar voor de donderdag. Sima heeft geen kindgerichte opleiding, waardoor er geen kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd.  Sima heeft al jaren ervaring als oppas. Zij heeft in verschillende gezinnen gewerkt met de leeftijden van 0 tot 10 jaar oud. 

Interesse

Naam: Selma

Leeftijd: 49

Opleiding: Goed gastouderschap

Regio:  Haarlem

Omschrijving

Selma is een ervaren Nanny, heeft zelf ook kinderen en werkt momenteel bij een gezin in Haarlem met 3 kinderen. Selma weet de balans te vinden tussen het ondernemen van activiteiten en de rust te bewaren in het gezin. Het gezin waar zij nu werkt is erg tevreden over haar. Selma is zorgzaam, betrokken en flexibel.

Selma is beschikbaar voor de maandag.

Interesse

Naam: Dominique

Leeftijd: 26

Opleiding: Helpende zorg en Welzijn niveau 2

Regio:  Haarlem, Lisse en Leiden

Omschrijving

Dominique is een spontane dame en makkelijk in de omgang. Zij heeft werkervaring als Nanny en ervaringen met de leeftijden van 0-12 jaar. Dominique geeft aan dat ze juist de aandacht en liefde meer kan geven in een gezinsvorm dan op een kinderdagverblijf.

Dominique is beschikbaar voor de donderdag.

Interesse

Naam: Rebecka

Leeftijd: 23

Opleiding: Sport en beweging niveau 4 en Docent Dans.

Regio:  Haarlem en omgeving

Omschrijving

Rebecka is een zorgzame, betrokken dame die positief in het leven staat. Haar houding is rustig en geduldig. Ze houdt van muziek, fotografie en schilderen en is hier ook actief in met het uitvoeren van activiteiten.

Rebecka is beschikbaar voor de maandag, dinsdag en vrijdag. De andere dagen geeft zij dansles. Zij is beschikbaar voor 3 dagen in de week.

Interesse

Naam: Eline

Leeftijd: 23

Opleiding: SPH

Regio:  Rotterdam, Breda en Dordrecht

Omschrijving

Eline werkt nu als Nanny bij een gezin en is daarom beschikbaar voor 2 dagen, de dinsdag en de donderdag. Eline is een spontane, zorgzame en hoog opgeleide Nanny. Zij houdt ervan om er lekker op uit te gaan met de kinderen en bedenkt veel leuke thema’s, om daaraan weer verschillende activiteiten te koppellen.

Eline heeft haar opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald en is in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Bernadette

Leeftijd: 46 jaar

Opleiding: Leidster Kindercentra

Regio: Haarlem

Omschrijving

Bernadette heeft meer dan 10 jaar ervaring in de kinderopvang en dan vooral op de peutergroep en de BSO. Zij werkt momenteel 3 middagen bij een gezin, maar wil graag meer uren werken.

Bernadette is een consequente, zorgzame en flexibele Nanny. Zij is voor 30 uur per week beschikbaar en haar uurloon is €17,-

Interesse

Naam: Stephanie

Leeftijd: 33

Opleiding: PW 3 en kraamzorg

Regio: Amsterdam/Haarlem/Alkmaar/Beverwijk

Omschrijving

Stephanie is een ervaren en zelfstandig Nanny. Zij heeft jaren gewerkt als Nanny en hier veel ervaring mee opgedaan.
Stephanie heeft een open houding, is zorgzaam en geordend. Na haar werk als Nanny heeft zij als kraamverzorgster gewerkt. Momenteel werkt zij als invalleidster in de kinderopvang en wil dit graag combineren met een baan als Nanny.

Stephanie is momenteel niet beschikbaar.

Interesse

Naam: Annuska

Leeftijd: 47

Opleiding: Verzorgende IG

Regio: Groningen

Omschrijving

Annuska heeft jarenlange ervaring als gastouder. Het laatste jaar heeft zij gewerkt als Nanny aan huis en zij zoekt een nieuw gezin. Ze is een actief en ondernemend persoon. Ze vindt het fijn om met kinderen op pad te gaan en creatief bezig te zijn. Ze heeft ook jarenlang als kraamverzorgende gewerkt en heeft een passie voor kinderen. Annuska is op de korte termijn beschikbaar.

Annuska is 3 dagen en 30 uren per week flexibel beschikbaar. Haar tarief is €14,70 per uur.

Interesse

Naam: Kimberly

Leeftijd: 30

Opleiding: Onderwijsassistente niveau 4, bezig met HBO kindercoach

Regio: Lelystad

Omschrijving

Kimberley is een toegewijde, enthousiaste en ervaren dame. Daarnaast werkt zij kindgericht en straalt zij rust uit. Zij is geduldig en vindt empathie naar de kinderen toe heel belangrijk. Ze komt heel betrokken over en stelde veel vragen. Ze luisterde goed en geeft aan dat haar hart echt bij de kinderen ligt, zowel bij baby’s als peuters. Kimberly wil graag verder in de kinderopvang en vindt persoonlijke aandacht daarin erg belangrijk.

Kimberly is fulltime beschikbaar
Zij is bezig met haar rijbewijs

Interesse