Naam: Karin

Leeftijd: 50

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn

Regio: Emmen, Hoogeveen, Coevorden e.o.

Omschrijving

Karin is een gezellige, spontane en liefdevolle Nanny, met veel ervaring. Ze is erg creatief en ondernemend, ze houdt er dan ook van om leuke dingen te ondernemen zoals: uitstapjes, knutselen, bakken, spelletjes en lekker naar buiten gaan.

Ze vindt structuur in de dag erg belangrijk, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ook hecht ze veel waarde aan normen en waarden. Ze benadert de kinderen op een positieve manier, om zo zelfvertrouwen bij ze te creëren.

Karin is per direct beschikbaar op de maandag t/m donderdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Coriene

Leeftijd: 57

Opleiding: B-akte aan de opleidingsschool voor kleuteronderwijs, Applicatie akte volledig bevoegd onderwijs aan de opleidingsschool voor kleuteronderwijs, 2 jaar omscholing kleuterleerkracht Vrije school te Driebergen/Zeist

Regio: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen

Omschrijving

Coriene heeft 7,5 jaar ervaring als oppas/Nanny en bijna 30 jaar ervaring als leerkracht zowel op de vrije school als op reguliere basisscholen.

Haar kwaliteiten zijn; rust creëren waardoor kinderen gaan spelen. Tevens kan ze goed plannen. Ze vindt het belangrijk om het kind te observeren, waardoor ze het kind kan begeleiden in wat het nodig heeft. Ook vindt ze overleg met kinderen en ouders belangrijk.

Coriene is een echte “oermoeder” die alles bespreekbaar maakt en een echte manager van het gezin is.

Coriene is beschikbaar per augustus op de maandag t/m vrijdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Alice

Leeftijd: 52 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Medewerker 4

Regio: Veendam, Groningen, Assen

Omschrijving

Alice heeft ervaring als Nanny en is een verantwoordelijke, flexibele dame met humor.

Ze houdt erg van knutselen en bakken, maar houdt ook van muziek, wandelen, voorlezen en spelletjes doen. Ze is erg betrouwbaar en zorgzaam ze vindt het dan ook geen probleem om te koken en het huishouden te doen. Ze heeft overzicht en doet veel activiteiten die bij de leeftijd passen.

Alice is beschikbaar vanaf augustus op de maandag t/m vrijdag en de weekenden in overleg.

Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Michelle

Leeftijd: 28 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Medewerker 4

Regio: Dordrecht

Omschrijving

Michelle is een hele ervaren Nanny die al bij meerdere gezinnen heeft gewerkt/werkt. Ze werkt op de maandag bij een gezin met twee jongens waarvan de oudste autisme heeft. Daarnaast werkt ze twee dagen bij een ander gezin tot en met december 2020.
Michelle is een ondernemende en gezellige Nanny. Het werken met kinderen is haar passie. Ze gaat veel naar buiten.
Michelle is beschikbaar per januari 2021 voor 2 dagen per week van dinsdag tot en met vrijdag. Zij heeft een rijbewijs en een auto
Interesse

Naam: Marja

Leeftijd: 63 jaar

Opleiding: Sport & bewegen niveau 3 & 4

Regio: Haarlem

Omschrijving

Marja is een zeer ervaren Nanny met minimaal 15 jaren werkervaring op de BSO. Zij zoekt een leuk gezin waar zijn naar schooltijd de kinderen kan opvang. Marja is zeer actief, zit in de organisatie van een turnvereniging en sport met ouderen. Daarnaast doet zij vrijwilligerswerk. Marja is ondernemend, zorgzaam en zoekt een gezin voor langere tijd. Ze is hiervoor 4 jaar werkzaam geweest bij hetzelfde gezin.
Marja heeft een eigen auto en is alle dagen beschikbaar vanaf 12.00 uur. In de vakanties is zijn hele dagen beschikbaar. Haar tarief is €17,- per uur.
Marja is Nanny basis waardoor er geen recht is op kinderopvangtoeslag.
Interesse

Naam: Petra

Leeftijd: 42 jaar

Opleiding: Sociaal pedagogisch werk

Regio: Hazerswoude dorp

Omschrijving

Petra is een hele ondernemende en ervaren Nanny. Ze gaat graag op pad met de kinderen, is creatief en denkt mee met de ouders. Ze is erg lief en geduldig. Petra komt op de fiets dus zij zoekt een gezin in Zoetermeer of Hazerswoude.
Petra is op dinsdag en donderdag vanaf oktober 2020 beschikbaar
Interesse

Naam: Manouk

Leeftijd: 30 jaar

Opleiding: Geen kindgerichte opleiding

(hierdoor is geen kinderopvang toeslag mogelijk )

Regio: Haarlem

Omschrijving

Manouk is echt een buiten mens! Ze heeft jaren lang op het strand gewerkt en is toe aan een nieuwe uitdaging. Ze heeft veel ervaring met oppassen en is dol op dieren. Lekker naar buiten, fietsen naar de duinen en het strand of de speeltuin is wel aan haar besteed. Ze draait haar hand niet om voor lange werkdagen en vindt het leuk om voor mensen te zorgen.

Manouk is per direct voor 40 uur per week beschikbaar, en flexibel in dagen. Ze heeft geen auto maar wel een rijbewijs.

Interesse

Naam: Gerda

Leeftijd: 58 jaar

Opleiding: Geen kindgerichte opleiding

(hierdoor is geen kinderopvang toeslag mogelijk )

Regio: Haarlem/Bloemendaal/Santpoort

Omschrijving

Gerda is een dame met veel ervaring met kinderen. Zelf heeft ze 2 kinderen opgevoed en heeft ze de tussenschoolse opvang op een basisschool wel 12 jaar met heel veel liefde ondersteund. Gerda mist het contact en de puurheid van kinderen en is daardoor opzoek naar een leuk gezin waar zij zou kunnen werken. Ze vind het belangrijk dat het gezellig is met elkaar en lost dan ook situaties op door er een positieve draai aan te geven. Gerda vind het leuk om lekker te knutselen, buiten spelen, haken en breien. Door haar ervaring heeft ze inzicht in de ontwikkeling van het kind en sluit daar dan ook graag op aan.

Gerda heeft geen kindgerichte opleiding maar dus wel bakken aan ervaring!

Interesse

Naam: Marijke

Leeftijd: 20 jaar

Opleiding: volgt de opleiding
SPW niveau 3

Regio: Krimpen aan de ijsel

Omschrijving

Marijke zit op de opleving SPW 3 en gaat naar het derde jaar. Ze werkt momenteel op maandag en dinsdag op een BSO en wil graag de woensdag en/of vrijdag nog een dag als Nanny aan de slag. Ze is zelfstandig en zorgzaam. Marijke is actief en houdt van activiteiten ondernemen.

Marijke is wel in het bezit van een rijbewijs maar bezit geen auto. Heeft wel een scooter. Ze is beschikbaar op de woensdag en/of vrijdag

Interesse

Naam: Nora

Leeftijd: 26 jaar

Opleiding: SPW niveau 4

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Nora komt over als een lieve, vriendelijke en zorgzame dame. Ze heeft veel ervaring en spreekt met veel passie over het werken met kinderen. Ze is creatief, actief, speelt graag mee met kinderen en verplaats zich in de belevingswereld van het kind. Ze kijkt waar de behoeftes liggen en deelt daar haar dag op in. Nora heeft graag een open communicatie met ouders, ontvangt graag feedback en adviseert en ondersteund ook waar nodig.

Nora is per direct beschikbaar als Nanny en is in het bezit van een auto en rijbewijs.

Interesse

Naam: Wendy

Leeftijd: 51 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4 onderwijsassistent

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Wendy is een ervaren Nanny, zij werkt al jaren lang voor verschillende gezinnen en het werk is haar daarom ook helemaal eigen. In het begin heeft Wendy ook kinderen opgevangen als gastouder bij haar eigen thuis, momenteel doet zij dit alleen nog bij ouders thuis. In haar werk gaat Wendy er graag op uit en geeft aan echt een buitenmens te zijn.

Wendy is per September 2020 beschikbaar op woensdag donderdag en vrijdag. Ze reist met het OV.

Interesse

Naam: Yolinda

Leeftijd: 26 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 3

Regio: Arnhem/Nijmegen

Omschrijving

Yolinda is een lieve maar consequente Nanny. Zij is inmiddels al 7 jaar werkzaam als Nanny, met een tussenstap bij het kinderdagverblijf. Zij probeert kinderen zo goed mogelijk te begeleiden, en kijkt goed naar het onderliggende gedrag, en vervolgens wat het kind nodig heeft. Deze Nanny is erg ondernemend en houdt ervan om lekker vaak naar buiten te gaan.

Yolinda is beschikbaar op de maandag en beschikt over een auto en rijbewijs.

Interesse

Naam: Julia

Leeftijd: 47 jaar

Opleiding: Verpleging

Regio: Veendam, Assen, Borger, Emmen e.o.

Omschrijving

Julia is een creatieve, vrolijke en ondernemende Nanny. Ze kijkt goed naar wat de kinderen aangeven, en laat kinderen vrij in wat ze vinden en denken.
Julia vindt rust en regelmaat erg belangrijk en ze gaat graag dagelijks naar buiten met de kinderen als dat kan. Ze houdt ervan om lekker bezig te zijn, en leuke dingen te ondernemen met de kinderen.

Julia is beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Ze beschikt over een rijbewijs en een auto

 

 

Interesse

Naam: Bianca

Leeftijd: 46 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Dordrecht

Omschrijving

Bianca is een vlotte en praatgrage dame.  Ze werkt nu op woensdag en donderdag bij een gezin als Nanny aan huis en zoekt een tweede gezin. Bianca is creatief en zorgzaam. Ze neemt de tijd om de kinderen te leren kennen en vindt het leuk om te knutselen. Bianca is eerlijk en spontaan.

Bianca is per direct beschikbaar op de maandag en dinsdag of de dinsdag en vrijdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Interesse