Naam: Daphne

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 3

Regio: Arnhem/Nijmegen

Omschrijving

Daphne werkt momenteel al 6 jaar naar goede tevredenheid als Nanny bij 1 gezin. Zij zoekt daar nog een gezin voor 1 dag naast. Deze ondernemende Nanny straalt helemaal als zij over haar werk vertelt. Ze stimuleert de kinderen om te groeien in hun zelfstandigheid. Een open communicatie met ouders is voor haar essentieel.

Daphne is beschikbaar op de maandag en donderdag beschikt over een auto en rijbewijs.

Interesse

Naam: Yolinda

Leeftijd: 26 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 3

Regio: Arnhem/Nijmegen

Omschrijving

Yolinda is een lieve maar consequente Nanny. Zij is inmiddels al 7 jaar werkzaam als Nanny, met een tussenstap bij het kinderdagverblijf. Zij probeert kinderen zo goed mogelijk te begeleiden, en kijkt goed naar het onderliggende gedrag, en vervolgens wat het kind nodig heeft. Deze Nanny is erg ondernemend en houdt ervan om lekker vaak naar buiten te gaan.

Yolinda is beschikbaar op de maandag en beschikt over een auto en rijbewijs.

Interesse

Naam: Nadia

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Momenteel bezig met de diplomaroute en zal binnen drie tot vier maanden haar diploma behalen.

Regio: Heerhugowaard

Omschrijving

Nadia is momenteel bezig met de diplomaroute en zal deze binnen drie tot vier maanden afronden. Om in januari haar praktijkexamen af te kunnen ronden is ze op zoek naar een gezin met minimaal twee kinderen tussen de 1-7 jaar oud. Graag zou ze bij een gezin terecht komen waar ze ook na het afronden van haar examen als nanny werkzaam kan blijven. Ook is het belangrijk dat het gezin Nederlandstalig is.

Nadia is per direct op alle dagen van de week beschikbaar. Ze reist met het openbaar vervoer en vindt het geen probleem om een uur onderweg te zijn.

Interesse

Naam: Michele

Leeftijd: 50 jaar

Opleiding: Helpende zorg en welzijn niveau 2

Regio: Haarlem

Omschrijving

Michele is warme en creatieve nanny . Ze vind open communicatie met ouders en kind belangrijk en streeft ernaar om het kind zo goed mogelijk in zijn of haar ontwikkeling te ondersteunen. Michele is erg muzikaal en vind het leuk om samen met de kinderen muziek te maken en te dansen.

Michele is flexibel inzetbaar en per direct beschikbaar als nanny. Zij beschikt over een rijbewijs en auto.

Interesse

Naam: Sabine

Leeftijd: 28 jaar

Opleiding: Pedagogisch Werker Niveau 4

Regio: Heerhugowaard

Omschrijving

Sabine is een nanny met veel ervaring en pedagogische kennis. Ze is ondernemend en creatief en vind het belangrijk om op spelende wijs de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Sabine heeft ervaring met verschillende doelgroepen.

Sabine is per direct beschikbaar op alle dagen van de week. Zij beschikt over een rijbewijs en auto.

Interesse

Naam: Hildegard

Leeftijd: 51 jaar

Opleiding: Kleuterleidster

Regio: Hillegom en omstreken (max straal 30 km)

Omschrijving

Hildegard is een nanny met veel pedagogische kennis. Dit zie je terug in haar creatieve activiteiten en de manier waarop ze kinderen benaderd. Ze is ondernemend en neemt de kinderen graag mee naar buiten. Hildegard heeft ervaring met verschillende doelgroepen.

Hildegard is per direct beschikbaar op de maandag en vanaf volgend jaar ook beschikbaar op de vrijdag. In overleg zou dit ook nog een andere tweede werkdag kunnen worden.

Hildegard beschikt over een rijbewijs en auto.

Interesse

Naam: Rianne

Leeftijd: 26 jaar

Opleiding: MBO 4 Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster & MBO 4 Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

Regio: Dokkum, Leeuwarden, Burgum e.o.

Omschrijving

Rianne is een rustige ondernemende Nanny die graag met de kinderen naar buiten gaat. Ook knutselen met de kinderen is haar goed toevertrouwd. Ze luistert naar de kinderen, waardoor ze eventuele activiteiten kan aanpassen naar de wensen en behoeften van het kind. Rianne heeft ervaring met diverse doelgroepen.

Rianne is per 1 februari beschikbaar op dinsdag t/m donderdag.
Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Liza

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Onderwijsassistent

Regio: Harderwijk/Amersfoort

Omschrijving

Liza is een leergierige en enthousiaste Nanny. Ze heeft een jaar als aupair in Amerika gewerkt en drie jaar als Nanny in Amsterdam. Ze is consequent en liefdevol, en geniet ervan om kinderen te zien ‘groeien’. Liza is per direct beschikbaar, voor 3 dagen in de week. Zij beschikt over een rijbewijs en auto.

Interesse

Naam: Julia

Leeftijd: 47 jaar

Opleiding: Verpleging

Regio: Veendam, Assen, Borger, Emmen e.o.

Omschrijving

Julia is een creatieve, vrolijke en ondernemende Nanny. Ze kijkt goed naar wat de kinderen aangeven, en laat kinderen vrij in wat ze vinden en denken.
Julia vindt rust en regelmaat erg belangrijk en ze gaat graag dagelijks naar buiten met de kinderen als dat kan. Ze houdt ervan om lekker bezig te zijn, en leuke dingen te ondernemen met de kinderen.

Julia is per 1 december beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Ze beschikt over een rijbewijs en een auto

 

 

Interesse

Naam: Bianca

Leeftijd: 46 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Dordrecht

Omschrijving

Bianca is een vlotte en praatgrage dame.  Ze werkt nu op woensdag en donderdag bij een gezin als Nanny aan huis en zoekt een tweede gezin. Bianca is creatief en zorgzaam. Ze neemt de tijd om de kinderen te leren kennen en vindt het leuk om te knutselen. Bianca is eerlijk en spontaan.

Bianca is per direct beschikbaar op de maandag en dinsdag of de dinsdag en vrijdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Kaoutar

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Amsterdam

Omschrijving

Kaoutar is een leuke, lieve en enthousiaste dame. Zij werkt nu als Nanny bij een gezin en zoekt een tweede gezin. Kaoutar is heel verantwoordelijk en zelfstandig. Kaoutar is creatief en vindt het leuk om de wereld te ontdekken met de kinderen, zowel binnen als buiten. Kaoutar vindt structuur in de dag en elke dag naar buiten heel belangrijk.

Kaoutar is per direct beschikbaar voor de woensdag en of de vrijdag. Ze heeft een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Eva

Leeftijd: 31 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Eva is een rustige en ondernemende Nanny.  Eva gaat graag naar buiten met de kinderen en is ondernemend in haar uitstapjes. Ze is consequent en heel zorgzaam. Eva heeft al jaren ervaring als Nanny en weet daarom goed wat zij kan verwachten.

Eva is per december 2019 beschikbaar voor de dinsdag en de donderdag. Ze reist met het OV of de fiets.

 

Interesse

Naam: Celine

Leeftijd: 19 jaar

Opleiding: Onderwijsassistent

Regio: Veenendaal-Zeist

Omschrijving

Celine is een creatieve en geduldige Nanny. Zij vindt het belangrijk om de zelfstandigheid van kinderen te stimuleren. Naast haar kindgerichte opleiding en stage-ervaring, heeft zij ook zo’n 5 jaar oppaservaring (ook ervaring met baby’s). Dankzij haar zus, die al enkele jaren voor Nanny Service Nederland werkzaam is als Nanny, weet Celine heel goed wat het werk als Nanny inhoudt.

 Celine is per direct beschikbaar op maandag t/m donderdag.

 

Interesse

Naam: : Yolanda

Leeftijd: 54 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn 2

Regio: Hoevelaken e.o

Omschrijving

Yolanda is een vrolijke en zorgzame Nanny die veel energie krijgt van haar werk. Ze werkt kindgericht en vindt het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Yolanda werkt inmiddels al een behoorlijke tijd voor Nanny Service Nederland en heeft een plekje vrij gekregen.

Yolanda is per direct beschikbaar op dinsdag.

Interesse

Naam: Jolien

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn) bezig met Pedagogisch medewerker 3 kinderopvang)

Regio: Veenoord

Omschrijving

Jolien is een rustige en zorgzame Nanny, die ervaring heeft met kinderen van 2-12 jaar.

Ze heeft deze ervaring opgedaan op de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, BSO en als Nanny.Wat haar zo aantrekt in dit vak is, dat je als Nanny meer tijd hebt voor de kinderen. Ze brengt graag rust, ritme en regelmaat aan in de dag, maar staat ook zeker open voor ideeën van de kinderen.Jolien is sportief en houdt van knutselen. Ze is eerlijk en betrouwbaar, hierdoor weten zowel ouders als kinderen wat ze aan haar hebben.

Jolien is per direct beschikbaar op de dinsdag en woensdag. De avond en weekend soms in overleg.

Interesse