Regelmatig hebben wij selectiegesprekken met Nanny’s waar wij niet direct een gezin voor hebben. Onderstaand een aantal van onze beschikbare Nanny’s. Naast deze Nanny’s kunnen wij natuurlijk altijd een vacature online plaatsen, om een Nanny te werven specifiek voor jullie gezin.

Neem contact met ons op bij interesse in onze Nanny’s.

Naam: Joy

Leeftijd: 28

Opleiding: Pedagogiek

Regio: Waalwijk en omgeving

Omschrijving

Joy is een vrolijke, spontane, lieve vrouw met een warm hart voor kinderen.

Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn met de kinderen en gaat graag naar buiten om een wandeling in het bos te maken of een speeltuin te bezoeken.

Ze houdt erg van voorlezen en knutselen en kan goed individuele aandacht hebben voor een kind. Daarnaast is zij geordend en netjes en zorgt ervoor dat het huis netjes is wanneer de ouders thuis komen.

Joy is per direct beschikbaar.
Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Coriene

Leeftijd: 57

Opleiding: B-akte aan de opleidingsschool voor kleuteronderwijs, Applicatie akte volledig bevoegd onderwijs aan de opleidingsschool voor kleuteronderwijs, 2 jaar omscholing kleuterleerkracht Vrije school te Driebergen/Zeist

Regio: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen

Omschrijving

Coriene heeft 7,5 jaar ervaring als oppas/Nanny en bijna 30 jaar ervaring als leerkracht zowel op de vrije school als op reguliere basisscholen.

Haar kwaliteiten zijn; rust creëren waardoor kinderen gaan spelen. Tevens kan ze goed plannen. Ze vindt het belangrijk om het kind te observeren, waardoor ze het kind kan begeleiden in wat het nodig heeft. Ook vindt ze overleg met kinderen en ouders belangrijk.

Coriene is een echte “oermoeder” die alles bespreekbaar maakt en een echte manager van het gezin is.

Coriene is beschikbaar per augustus op de maandag t/m vrijdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Alice

Leeftijd: 52 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Medewerker 4

Regio: Veendam, Groningen, Assen

Omschrijving

Alice heeft ervaring als Nanny en is een verantwoordelijke, flexibele dame met humor.

Ze houdt erg van knutselen en bakken, maar houdt ook van muziek, wandelen, voorlezen en spelletjes doen. Ze is erg betrouwbaar en zorgzaam ze vindt het dan ook geen probleem om te koken en het huishouden te doen. Ze heeft overzicht en doet veel activiteiten die bij de leeftijd passen.

Alice is beschikbaar vanaf augustus op de maandag t/m vrijdag en de weekenden in overleg.

Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Michelle

Leeftijd: 28 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Medewerker 4

Regio: Dordrecht

Omschrijving

Michelle is een hele ervaren Nanny die al bij meerdere gezinnen heeft gewerkt/werkt. Ze werkt op de maandag bij een gezin met twee jongens waarvan de oudste autisme heeft. Daarnaast werkt ze twee dagen bij een ander gezin tot en met december 2020.
Michelle is een ondernemende en gezellige Nanny. Het werken met kinderen is haar passie. Ze gaat veel naar buiten.
Michelle is beschikbaar per januari 2021 voor 2 dagen per week van dinsdag tot en met vrijdag. Zij heeft een rijbewijs en een auto
Interesse

Naam: Petra

Leeftijd: 42 jaar

Opleiding: Sociaal pedagogisch werk

Regio: Hazerswoude dorp

Omschrijving

Petra is een hele ondernemende en ervaren Nanny. Ze gaat graag op pad met de kinderen, is creatief en denkt mee met de ouders. Ze is erg lief en geduldig. Petra komt op de fiets dus zij zoekt een gezin in Zoetermeer of Hazerswoude.
Petra is op dinsdag en donderdag vanaf oktober 2020 beschikbaar
Interesse

Naam: Wendy

Leeftijd: 51 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4 onderwijsassistent

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Wendy is een ervaren Nanny, zij werkt al jaren lang voor verschillende gezinnen en het werk is haar daarom ook helemaal eigen. In het begin heeft Wendy ook kinderen opgevangen als gastouder bij haar eigen thuis, momenteel doet zij dit alleen nog bij ouders thuis. In haar werk gaat Wendy er graag op uit en geeft aan echt een buitenmens te zijn.

Wendy is per September 2020 beschikbaar op woensdag donderdag en vrijdag. Ze reist met het OV.

Interesse

Naam: Yolinda

Leeftijd: 26 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 3

Regio: Arnhem/Nijmegen

Omschrijving

Yolinda is een lieve maar consequente Nanny. Zij is inmiddels al 7 jaar werkzaam als Nanny, met een tussenstap bij het kinderdagverblijf. Zij probeert kinderen zo goed mogelijk te begeleiden, en kijkt goed naar het onderliggende gedrag, en vervolgens wat het kind nodig heeft. Deze Nanny is erg ondernemend en houdt ervan om lekker vaak naar buiten te gaan.

Yolinda is beschikbaar op de maandag en beschikt over een auto en rijbewijs.

Interesse