Regelmatig hebben wij selectiegesprekken met Nanny’s waar wij niet direct een gezin voor hebben. Onderstaand een aantal van onze beschikbare Nanny’s. Naast deze Nanny’s kunnen wij natuurlijk altijd een vacature online plaatsen, om een Nanny te werven specifiek voor jullie gezin.

Neem contact met ons op bij interesse in onze Nanny’s.

Naam: Carla

Leeftijd: 36 jaar

Opleiding: Pedagogisch Medewerker, niveau 4

Regio: Groningen e.o.

Omschrijving

Carla is een vriendelijke, spontane en geduldige Nanny met een groot empathisch vermogen. Ze heeft al vele jaren ervaring in de kinderopvang en is zelf ook moeder. Ze kijkt goed naar het kind en naar hun behoeftes en speelt daarop in.

Carla gaat graag naar buiten, en ze houdt van knutselen, Lego bouwen en hutten bouwen. Ze is ondernemend en houdt van uitstapjes, naar bijvoorbeeld de speeltuin of naar het theater. Maar ze creëert ook rustmomenten, door een boekje te lezen of gewoon even een rustig momentje op de bank, om even te kletsen of te knuffelen. Ze vindt het fijn om ongeveer dezelfde normen en waarden als ouders te hebben, zodat ze op 1 lijn zitten.

Carla is op korte termijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag en heeft een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Sanne

Leeftijd: 31 jaar

Opleiding: helpende zorg en welzijn

Regio: Groningen

Omschrijving

Sanne heeft al vele jaren ervaring als Nanny en is enthousiast, leergierig en staat voor veel dingen open. Daarbij vindt ze de ontwikkeling van een kind ontzettend belangrijk. Ze laat ze veel zelf ontdekken en stuurt aan waar nodig.

Ze houdt ervan om samen met kinderen te knutselen, spelletjes te spelen, boekjes te lezen en vooral gezellig mee te doen met waar de kinderen zin in hebben. Ze vindt het fijn om elke dag naar buiten te gaan. Even een wandeling, naar de speeltuin of naar een kinderboerderij. Wat ze het belangrijkst vindt is, dat de kinderen samen met haar een leuke dag hebben, en dat ze de juiste ondersteuning en begeleiding kan bieden die de kinderen nodig hebben.

 Sanne is per augustus beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag en reist met de fiets of het openbaar vervoer.

Interesse

Naam: Chantal

Leeftijd: 20 jaar

Opleiding: Pedagogisch Medewerker, niveau 3 & 4

Regio: Roden, Groningen, Assen, Drachten, e.o.

Omschrijving

Chantal doet haar werk met liefde ze is lief, spontaan, vrolijk en zorgzaam maar is ook duidelijk en geeft regels en grenzen aan. Ze vindt het belangrijk om structuur in de dag aan te brengen. Ze houdt ervan om naar buiten te gaan om lekker te wandelen en fietsen, naar de speeltuin te gaan of andere leuke uitstapjes te ondernemen. Ook vindt ze het gezellig om binnen samen te spelen.

Ze heeft ervaring in de kinderopvang, zowel op het KDV als op de BSO. Ook beschikt ze over een certificaat werken met baby’s.

Chantal is per direct beschikbaar op maandag t/m vrijdag en eventueel ook in de avonden en in het weekend. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto

Interesse

Naam: Fenna

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Sociaal pedagogisch medewerker jeugdzorg, niveau 4

Regio: ‘t Gooi

Omschrijving

Fenna is een professionele, open en spontane dame van 24 jaar die gewend is om voor gezinnen te werken met drie of vier kinderen. Ze vindt het belangrijk om ieder kind persoonlijke aandacht te geven. Ze vindt het gezellig om samen met kinderen te koken en ze mogen alles (wat natuurlijk rauw gegeten mag worden) proeven. Fenna is beschikbaar op de maandag en dinsdag. Fenna haar all in tarief ligt tussen de  €19,35  en €20,35  afhankelijk van het aantal kinderen.

Interesse

Naam: Amber

Leeftijd: 25 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

Regio: Flevoland

Omschrijving

Amber is een spontane, vrolijke en optimistische meid. Na vele banen is ze er wel achter dat Nanny zijn haar ambitie is. Ze heeft in 2016 de opleiding mbo zorg & welzijn niveau 2 gedaan. Ze geniet ervan om kinderen spelenderwijs te laten leren, om samen spelletjes te spelen, te knutselen of lekker buiten spelen. Haar motto is: als de kinderen genieten dan geniet zij ook! Amber vindt een goede klik met ouders belangrijk evenals een open communicatie. Amber is beschikbaar op de woensdag en vrijdag. Amber haar all in tarief ligt tussen de  €18,35  en €20,35  afhankelijk van het aantal kinderen.

Interesse

Naam: Nynke

Leeftijd: 34 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

Regio: Amsterdam, Leiden

Omschrijving

Nynke is een energieke, positief ingestelde vrouw.

Als klein meisje zei ze altijd al dat ze met kinderen ging werken. En dat is gelukt! Ze werkt al vier jaar met liefde voor verschillende gezinnen. De kinderen zijn altijd blij om haar te zien en missen haar als ze er niet is.

Nynke vindt het mooie aan Nanny zijn dat kinderen in hun eigen omgeving en tempo kunnen ontwikkelen. Ze houdt graag het ritme van ouders aan omdat voor kinderen ook het fijnst is. Ze speelt graag samen met de kinderen om ze zo op weg te helpen in hun spel. Samen boekjes lezen, of lekker buiten op ontdekking met de tram of met de bakfiets naar het park of de speeltuin Nynke verzint altijd wel iets leuks.

Met ouders wil ze graag een eerlijke en open communicatie, zo komt er vertrouwensband. Nynke hoop dat ze een gezin vindt waar ze weer jaren mag blijven werken, want voor kinderen zorgen en ouders ontzorgen is haar passie en doet ze met veel liefde en plezier.

Nynke is beschikbaar op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ze kan de Nynke haar all in tarief is €18,35 / €19,35  afhankelijk van het aantal kinderen.

Interesse

Naam: Andjenie

Leeftijd: 36 jaar

Opleiding: SPW niveau 3

Regio: Den Haag

Omschrijving

Andjenie is een ervaren en enthousiaste Nanny die goed weet wat het werk als Nanny inhoudt en denkt goed mee met ouders. Ze is flexibel en vindt het geen probleem als de ouder vraagt om een keertje eerder te beginnen of later te blijven.

Andjenie is een actieve Nanny, lekker op pad met de kinderen of knutselactiviteiten vindt ze leuk om te doen. Ze kijkt altijd goed naar de behoefte van het kind en past haar dag daarop aan. Ze vindt het belangrijk om de zelfstandigheid van de kinderen te stimuleren, bijvoorbeeld zichzelf leren aan te kleden en netjes te eten.

Ze is organisatorisch sterk. Ze kijkt vooruit. Zo kookt ze vaak tussen de middag, zodat wanneer alle kinderen uit school zijn ze alle tijd voor de kinderen heeft.

Andjenie is beschikbaar op de maandag en dinsdag of de donderdag en vrijdag. Haar All in tarief is €22,85

Interesse

Naam: Renske

Leeftijd: 32 jaar

Opleiding: SPW niveau 3

Regio: Amersfoort

Omschrijving

Renske is een vrolijke en zeer ervaren Nanny die het heerlijk vindt om met de kinderen te knuffelen. Als Nanny voelt zij zich echt een onderdeel van het gezin.

Renske is erg creatief, en vindt het leuk om in te spelen op de interesses van kinderen. Daarnaast gaat ze graag naar buiten, om te wandelen of gewoon lekker in de tuin te spelen. Deze Nanny focust op het positieve gedrag van de kinderen, en probeert er altijd samen met hen uit te komen. Er gelden duidelijke regels bij haar, maar deze weet zij op een liefdevolle (soms humoristische) manier over te brengen.

Renske is vanaf januari beschikbaar voor 1 dag in de week op donderdag of vrijdag.

Renske haar tarief is: €15-€18 per uur.  

Interesse

Naam: Joyce

Leeftijd: 25 jaar

Opleiding: helpende zorg en welzijn niveau 2

Regio: Gooi

Omschrijving

Joyce is een lieve, spontane en professionele Nanny. Op dit moment werkt ze met veel plezier bij een gezin en wilt ze haar huidige gezin graag combineren met een nieuwe gezin. Joyce is een echt buiten mens. Ze houdt van het ondernemen van verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten is er altijd wat leuks te verzinnen. Joyce vindt het belangrijk om kinderen te begrijpen en een positieve insteek. Ze vindt het belangrijk kinderen uitleg te geven waarom iets wel of niet mogelijk is.

Joyce is per direct beschikbaar op de dinsdag en donderdag. Op de maandag en woensdag is Joyce halve dagen (tot 14:00) beschikbaar in verband met haar huidige werk. De jongste van haar huidige gezin is net vier geworden en haar werkuren zijn naar BSO gegaan. Het gezin is flexibel in dagen. Joyce beschikt over een rijbewijs en auto.

Joyce haar tarief is: 23,35 per uur.  

Interesse

Naam: Martine

Leeftijd: 31 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Medewerker 3 en Sociaal Agogisch Werk niveau 4

Regio: Assen, Zuidlaren, Gieten, Norg

Omschrijving

Martine is een ervaren Nanny en is op zoek naar een gezin voor 1/1,5 dag in de week, naast het huidige gezin waar ze werkt. Haar voorkeur gaat uit naar een gezin met een baby.

Martine is een creatieve, warme en attente Nanny. Ze zorgt dat de kinderen een hele fijne dag hebben, met gezelligheid en leuke activiteiten. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en te zingen en ook vindt ze het leuk om uitstapjes te maken bijvoorbeeld naar het bos of de kinderboerderij

Martine is beschikbaar op de woensdag en vrijdag en eventueel ook op de dinsdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Michelle

Leeftijd: 28 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Medewerker 4

Regio: Dordrecht

Omschrijving

Michelle is een hele ervaren Nanny die al bij meerdere gezinnen heeft gewerkt/werkt. Ze werkt op de maandag bij een gezin met twee jongens waarvan de oudste autisme heeft. Daarnaast werkt ze twee dagen bij een ander gezin tot en met december 2020.
Michelle is een ondernemende en gezellige Nanny. Het werken met kinderen is haar passie. Ze gaat veel naar buiten.
Michelle is beschikbaar per januari 2021 voor 2 dagen per week van dinsdag tot en met vrijdag. Zij heeft een rijbewijs en een auto
Interesse

Naam: Petra

Leeftijd: 42 jaar

Opleiding: Sociaal pedagogisch werk

Regio: Hazerswoude dorp

Omschrijving

Petra is een hele ondernemende en ervaren Nanny. Ze gaat graag op pad met de kinderen, is creatief en denkt mee met de ouders. Ze is erg lief en geduldig. Petra komt op de fiets dus zij zoekt een gezin in Zoetermeer of Hazerswoude.
Petra is op dinsdag en donderdag vanaf oktober 2020 beschikbaar
Interesse

Naam: Wendy

Leeftijd: 51 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4 onderwijsassistent

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Wendy is een ervaren Nanny, zij werkt al jaren lang voor verschillende gezinnen en het werk is haar daarom ook helemaal eigen. In het begin heeft Wendy ook kinderen opgevangen als gastouder bij haar eigen thuis, momenteel doet zij dit alleen nog bij ouders thuis. In haar werk gaat Wendy er graag op uit en geeft aan echt een buitenmens te zijn.

Wendy is per September 2020 beschikbaar op woensdag donderdag en vrijdag. Ze reist met het OV.

Interesse

Naam: Yolinda

Leeftijd: 26 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 3

Regio: Arnhem/Nijmegen

Omschrijving

Yolinda is een lieve maar consequente Nanny. Zij is inmiddels al 7 jaar werkzaam als Nanny, met een tussenstap bij het kinderdagverblijf. Zij probeert kinderen zo goed mogelijk te begeleiden, en kijkt goed naar het onderliggende gedrag, en vervolgens wat het kind nodig heeft. Deze Nanny is erg ondernemend en houdt ervan om lekker vaak naar buiten te gaan.

Yolinda is beschikbaar op de maandag en beschikt over een auto en rijbewijs.

Interesse