Beschikbare Nanny’s 2017-12-11T13:33:23+00:00

Beschikbare Nanny’s

Onderstaande Nanny’s werken via ons bij een gezin en hebben nog beschikbare dagen. Via het interesseformulier kunt u uw interesse kenbaar maken. Geef in het opmerkingenveld de naam aan van de Nanny die u mogelijk wenst.

Naam:Laura

Leeftijd: 33

Opleiding:Helpen de Zorg en Welzijn niveau 2

Regio: Haarlem/Hoofddorp/Nieuw-Vennep

Omschrijving

Laura is een zorgzame en gestructureerde Nanny.  Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in een andere branche, wil zij weer met kinderen gaan werken. Laura is  creatief en consequent.  Zij vindt rust en structuur voor de kinderen erg belangrijk. Laura gaat er graag op uit met de kinderen en vindt het belangrijk om met de kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten uit te voeren.

Zij is 1 dag beschikbaar. Laura heeft zelf 2 kinderen en is in het bezit van haar EHBO certificaat. Laura heeft haar rijbewijs en een auto tot haar beschikking.

Interesse

Naam:Firoza

Leeftijd: 25

Opleiding: PW en SPH

Regio: Den-Haag

Omschrijving

Firoza is een zorgzame en betrouwbare Nanny. Haar ervaring haalt zij uit de kinderopvang, waar zij gewerkt heeft.  Firoza vindt openheid en eerlijkheid erg belangrijk. Zo kan je een goede band opbouwen met elkaar en weet je wat je aan elkaar hebt.  Firoza is spontaan, heeft een rustig karakter en doorzettingsvermogen.

Firoza is momenteel niet beschikbaar. Zij zal medio juni/juli 2017 weer beschikbaar zijn voor 3 dagen in de week, met uitzondering van de maandag.

Interesse

Naam: Ilona

Leeftijd: 32

Opleiding: MBO HZW 2

Regio: Voorburg/Den Haag/Zoetermeer

Omschrijving

Ilona is een enthousiaste dame met veel ervaring. Ze is rustig en consequent. Haar hart ligt bij het werken met kinderen. Ze houdt ervan om veel te ondernemen met kinderen, maar bewaart ook de rust in huis. Ilona bezit de nodige pedagogische kennis om haar functie als Nanny goed te kunnen uitoefenen. 

Ilona woont in Zoetermeer en heeft een kindje. Zij beschikt over een rijbewijs, een auto en rookt niet.  Ilona beschikt over een EHBO certificaat en is beschikbaar voor 2 dagen in de week. De maandag en woensdag, Ilona staat ook open voor halve dagen. 

Ilona werkt al geruime tijd voor ons en zowel wij als het gezin zijn erg positief over haar.

Interesse

Naam: Ghizlane

Leeftijd: 22

Opleiding: PW niveau 3

Regio: Utrecht

Omschrijving

Ghizlane is een enthousiaste en ondernemende Nanny. Ghizlane heeft dit jaar haar diploma behaald en in deze jaren stage ervaringen opgedaan. Zij heeft ervaring op een kinderdagverblijf, in het onderwijs en als gastouder. Zij zoekt een gezin voor langere tijd in Utrecht.
Ghizlane is behulpzaam, loyaal naar ouders en flexibel. Zij onderneemt graag activiteiten en vindt het fijn dat er respect is naar elkaar en dat de kinderen opgroeien in hun eigen vertrouwde omgeving.

Ghizlane is fulltime beschikbaar en op korte termijn. Ghizlane heeft haar rijbewijs.

Interesse

Naam: Stephanie

Leeftijd: 33

Opleiding: PW 3 en kraamzorg

Regio: Amsterdam/Haarlem/Alkmaar/Beverwijk

Omschrijving

Stephanie is een ervaren en zelfstandig Nanny. Zij heeft jaren gewerkt als Nanny en hier veel ervaring mee opgedaan.
Stephanie heeft een open houding, is zorgzaam en geordend. Na haar werk als Nanny heeft zij als kraamverzorgster gewerkt. Momenteel werkt zij als invalleidster in de kinderopvang en wil dit graag combineren met een baan als Nanny.

Stephanie is beschikbaar voor de woensdag of de vrijdag.

Interesse

Naam: Sandra

Leeftijd: 43

Opleiding: MDGO

Regio: Naaldwijk

Omschrijving

Sandra is een ervaren Nanny. Haar ervaring heeft zij de afgelopen 15 jaar opgedaan met het werken in de kinderopvang en als Nanny.
Zij werkt momenteel als Nanny bij twee gezinnen. Sandra is zorgzaam en vindt het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen belangrijk. Zij is creatief, ondernemend en consequent. Sandra weet goed de balans te vinden tussen het ondernemen van activiteiten en de rust te bewaren in het gezin.

Sandra is per februari 2018 is beschikbaar voor 2 dagen in de week. De maandag en dinsdag of de dinsdag en woensdag
Zij is in het bezit van een auto

Interesse

Naam: Renee

Leeftijd: 58

Opleiding: HWZ 2

Regio: de Achterhoek

Omschrijving

Renee is een ervaren Nanny en heeft lange tijd via ons bij een gezin gewerkt. Renee woont sinds kort in de achterhoek en is op zoek naar een nieuw gezin. Renee is flexibel, creatief en ondernemend. Renee is kunstenares en vindt het leuk creatieve activiteiten te ondernemen met de kinderen. Renee is loyaal en rustig.

Renee is 3 dagen beschikbaar.

Interesse

Naam: Alice

Leeftijd: 27

Opleiding: PW 3

Regio: Gouda

Omschrijving

Alice heeft een rustige persoonlijkheid en is een zorgzame en actieve Nanny. Daarnaast heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Ze vindt open communicatie erg prettig en vindt het contact met ouders belangrijk. Ik denk dat Alice rust kan brengen in een gezin, maar daarbij ook goed weet wat de kinderen qua activiteiten nodig hebben. Werken met kinderen vind Alice dankbaar werk en ze vindt het haar taak als Nanny om kinderen een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Zij is momenteel niet beschikbaar

Interesse

Naam: Joyce

Leeftijd: 27

Opleiding: SPH HBO

Regio: Breda

Omschrijving

Joyce is een energieke en spontane dame met een passie voor kinderen. Zij heeft ervaring opgedaan in de kinderopvang. Zij is betrouwbaar, zelfstandig en flexibel. Zij is communicatief sterk en vindt het prettig open te communiceren met ouders. Zij is zorgzaam en begeleidt kinderen graag in hun ontwikkeling. Joyce is 3 dagen per week beschikbaar.

Haar tarief is €16,-

Interesse

Naam: Kimberly

Leeftijd: 30

Opleiding: Onderwijsassistente niveau 4, bezig met HBO kindercoach

Regio: Lelystad

Omschrijving

Kimberley is een toegewijde, enthousiaste en ervaren dame. Daarnaast werkt zij kindgericht en straalt zij rust uit. Zij is geduldig en vindt empathie naar de kinderen toe heel belangrijk. Ze komt heel betrokken over en stelde veel vragen. Ze luisterde goed en geeft aan dat haar hart echt bij de kinderen ligt, zowel bij baby’s als peuters. Kimberly wil graag verder in de kinderopvang en vindt persoonlijke aandacht daarin erg belangrijk.

Kimberly is fulltime beschikbaar
Zij is bezig met haar rijbewijs

Interesse