Naam: Julia

Leeftijd: 47 jaar

Opleiding: Verpleging

Regio: Veendam, Assen, Borger, Emmen e.o.

Omschrijving

Julia is een creatieve, vrolijke en ondernemende Nanny. Ze kijkt goed naar wat de kinderen aangeven, en laat kinderen vrij in wat ze vinden en denken.
Julia vindt rust en regelmaat erg belangrijk en ze gaat graag dagelijks naar buiten met de kinderen als dat kan. Ze houdt ervan om lekker bezig te zijn, en leuke dingen te ondernemen met de kinderen.

Julia is per 1 december beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Ze beschikt over een rijbewijs en een auto

 

 

Interesse

Naam: Bianca

Leeftijd: 46 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Dordrecht

Omschrijving

Bianca is een vlotte en praatgrage dame.  Ze werkt nu op woensdag en donderdag bij een gezin als Nanny aan huis en zoekt een tweede gezin. Bianca is creatief en zorgzaam. Ze neemt de tijd om de kinderen te leren kennen en vindt het leuk om te knutselen. Bianca is eerlijk en spontaan.

Bianca is per direct beschikbaar op de maandag en dinsdag of de dinsdag en vrijdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Kaoutar

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Amsterdam

Omschrijving

Kaoutar is een leuke, lieve en enthousiaste dame. Zij werkt nu als Nanny bij een gezin en zoekt een tweede gezin. Kaoutar is heel verantwoordelijk en zelfstandig. Kaoutar is creatief en vindt het leuk om de wereld te ontdekken met de kinderen, zowel binnen als buiten. Kaoutar vindt structuur in de dag en elke dag naar buiten heel belangrijk.

Kaoutar is per direct beschikbaar voor de woensdag en of de vrijdag. Ze heeft een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Eva

Leeftijd: 31 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 3

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Eva is een rustige en ondernemende Nanny.  Eva gaat graag naar buiten met de kinderen en is ondernemend in haar uitstapjes. Ze is consequent en heel zorgzaam. Eva heeft al jaren ervaring als Nanny en weet daarom goed wat zij kan verwachten.

Eva is per december 2019 beschikbaar voor de dinsdag en de donderdag. Ze reist met het OV of de fiets.

 

Interesse

Naam: Deborah

Leeftijd: 44 jaar

Opleiding: Pedagogisch medewerker Niveau 4

Regio: Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft

Omschrijving

Deborah is een leuke, spontane en ervaren Nanny. Deborah vindt het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Ze vindt het leuk om met thema’s te werken en de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Ze is erg actief en leergierig.

Deborah is per december 2019 beschikbaar voor 3 dagen per week. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Karin

Leeftijd: 49 jaar

Opleiding: Helpende zorg en welzijn

Regio: Emmen, Hoogeveen, Coevorden e.o.

Omschrijving

Karin is een gezellige, spontane en liefdevolle Nanny, met veel ervaring. Ze is erg creatief en ondernemend, ze houdt er dan ook van om leuke dingen te ondernemen zoals: uitstapjes, knutselen, bakken, spelletjes en lekker naar buiten gaan. Ze vindt structuur in de dag erg belangrijk, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ook hecht ze veel waarde aan normen en waarden. Ze benadert de kinderen op een positieve manier, om zo zelfvertrouwen bij ze te creëren.

Karin is per direct beschikbaar op de maandag t/m donderdag. Ze beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Interesse

Naam: Celine

Leeftijd: 19 jaar

Opleiding: Onderwijsassistent

Regio: Veenendaal-Zeist

Omschrijving

Celine is een creatieve en geduldige Nanny. Zij vindt het belangrijk om de zelfstandigheid van kinderen te stimuleren. Naast haar kindgerichte opleiding en stage-ervaring, heeft zij ook zo’n 5 jaar oppaservaring (ook ervaring met baby’s). Dankzij haar zus, die al enkele jaren voor Nanny Service Nederland werkzaam is als Nanny, weet Celine heel goed wat het werk als Nanny inhoudt.

 Celine is per direct beschikbaar op maandag t/m donderdag.

 

Interesse

Naam: Samantha

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 3

Regio: Baarn

Omschrijving

Samantha is een lieve, eerlijke en betrouwbare Nanny.  Een dag met Samantha betekent veel leuke dingen doen, ze gaat graag naar buiten, en kijkt ook goed naar de behoeften van ouders. Met haar pedagogische kennis weet zij als geen ander hoe de belevingswereld is van jonge kinderen en zal hen dan ook op ‘hun niveau’ aanspreken. Samantha bindt zich graag voor een langere periode aan een gezin.

 Samantha is per direct beschikbaar. Ze beschikt over een auto en rijbewijs.

Interesse

Naam: : Yolanda

Leeftijd: 54 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn 2

Regio: Hoevelaken e.o

Omschrijving

Yolanda is een vrolijke en zorgzame Nanny die veel energie krijgt van haar werk. Ze werkt kindgericht en vindt het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Yolanda werkt inmiddels al een behoorlijke tijd voor Nanny Service Nederland en heeft een plekje vrij gekregen.

Yolanda is per direct beschikbaar op dinsdag.

Interesse

Naam: Jolien

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn) bezig met Pedagogisch medewerker 3 kinderopvang)

Regio: Veenoord

Omschrijving

Jolien is een rustige en zorgzame Nanny, die ervaring heeft met kinderen van 2-12 jaar.

Ze heeft deze ervaring opgedaan op de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, BSO en als Nanny.Wat haar zo aantrekt in dit vak is, dat je als Nanny meer tijd hebt voor de kinderen. Ze brengt graag rust, ritme en regelmaat aan in de dag, maar staat ook zeker open voor ideeën van de kinderen.Jolien is sportief en houdt van knutselen. Ze is eerlijk en betrouwbaar, hierdoor weten zowel ouders als kinderen wat ze aan haar hebben.

Jolien is per direct beschikbaar op de dinsdag en woensdag. De avond en weekend soms in overleg.

Interesse