Beschikbare Nanny’s 2018-03-21T12:33:50+00:00

Beschikbare Nanny’s

Onderstaande Nanny’s werken via ons bij een gezin en hebben nog beschikbare dagen. Via het interesseformulier kun jij jouw interesse kenbaar maken. Geef in het opmerkingenveld de naam aan van de Nanny, waar je mogelijk graag mee zou willen kennismaken.

Naam: Caroline

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 3

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Caroline is een zorgzame Nanny. Zij heeft een rustige persoonlijkheid en benadering. Dit werkt voor de kinderen erg fijn, de kinderen voelen zich snel op hun gemak bij haar. Caroline bedenk graag leuke activiteiten om met de kinderen te ondernemen. Naar buiten gaan vindt zij belangrijk en zal dit ook indien mogelijk doen.

Caroline werkt momenteel via ons bij een gezin voor 3 dagen in de week en is opzoek naar een gezin voor 1 dag erbij. Caroline is per juni beschikbaar voor de donderdag of de vrijdag. Caroline beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Lara

Leeftijd: 20 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Lara is een ondernemende en actieve Nanny. Momenteel werkt Lara bij een gezin met 3 kinderen en is opzoek naar een gezin voor 2 dagen erbij. Het werken als Nanny is echt voor Lara weggelegd, de kinderen de aandacht geven die zij nodig hebben vindt Lara belangrijk. Lara is beschikbaar op woensdag en donderdag.
Lara beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Yolanda

Leeftijd: 53 jaar

Opleiding: Start deze maand met de opleiding Helpende zorg en welzijn niveau 2

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Yolanda heeft bij ons gewerkt ter vervanging van een zwangerschaps verlof. Dit heeft zij 4 maanden naar tevredenheid gedaan. Daarbij heeft zij verschillende oppas gezinnen. Yolanda is een spontane en ondernemende dame. Yolanda past zich makkelijk aan en de kinderen hebben door haar open houding snel een band met haar.
Momenteel heeft Yolanda nog geen kindgerichte opleiding, waardoor er voor Yolanda nog geen kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd. Yolanda gaat deze maand beginnen met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Yolanda is beschikbaar voor 2 of 3 dagen in de week en haar uurloon is 12,- euro.

Yolanda beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Ilona

Leeftijd: 33 jaar

Opleiding: Helpende zorg en welzijn niveau 2

Regio:  Den-Haag/Zoetermeer

Omschrijving

Ilona is al jaren werkzaam voor ons bij een gezin. Ilona zoekt nog een gezin voor de maandag en de woensdag, halve dagen zijn ook te bespreken. Ilona is een ondernemende en zorgzame Nanny. Ilona houdt er van om er lekker op uit te gaan met de kinderen vindt het geen enkel probleem om huishoudelijke taken uit tevoren of de kinderen naar bijvoorbeeld sportclubjes te brengen. Ilona zorgt voor stabiliteit in het gezin en vindt het belangrijk om open te zijn naar elkaar.

Beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Jesseke

Leeftijd: 27 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4

Regio:  Heiloo/Alkmaar/Castricum/ Beverwijk/Haarlem/Heemstede

Omschrijving

Jesseke is een spontane en zorgzame Nanny. Momenteel werkt zij via ons bij een gezin met 2 kinderen en wil graag voor 1 dag een gezin erbij. In het werk onderneemt Jesseke veel activiteiten met de kinderen, maar zal ook per dag bekijken waar de kinderen behoefte aan hebben.

Jesseke is alleen beschikbaar voor de woensdag. Jesseke woont in Heiloo en beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Anne-Wil

Leeftijd: 25 jaar

Opleiding:HBO Pedagogiek

Regio:  Zaandam/Amsterdam

Omschrijving

Anne-Wil is een rustige en zorgzame Nanny. Zij beschikt over haar rijbewijs en een auto. Anne-Wil is beschikbaar voor de vrijdag. Momenteel werkt zij op de buitenschoolse opvang en is zij coördinator voor een project voor schoolgaande jongeren.
Anne-Wil kan goed de rust bewaren in het gezin en vindt een band met zowel de kinderen als met de ouders erg belangrijk.

Interesse

Naam: Nadine

Leeftijd: 30 jaar

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3

Regio:  Alkmaar/Haarlem/Middenbeemster/Hoorn/De Noord

Omschrijving

Nadine is een zorgzame en ondernemende Nanny. Nadine is beschikbaar voor de woensdag en de donderdag.

Nadine werkt al jarenlang op een babygroep en hierdoor is haar ervaring met baby’s dan ook groot. Daarvoor heeft zij gewerkt op een verticale groep met de leeftijden van 0-4 jaar en heeft Nadine verschillende oppasgezinnen.
Nadine beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Kelly

Leeftijd:27

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4 onderwijsassistente

Regio:  Alkmaar/Middenbeemster/Hoorn/De Noord

Omschrijving

Kelly is een sportieve en daadkrachtige Nanny. Kelly is beschikbaar voor 2 dagen, de maandag, woensdag of de vrijdag.
Kelly heeft gewerkt als Au-pair met een tweeling en heeft verschillende oppas adressen. Hierdoor weet zij goed wat het werken als Nanny inhoudt. Na haar opleiding heeft zij gewerkt als onderwijsassistente en in de kinderopvang.
Kelly beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Naomi

Leeftijd: 23

Opleiding: SPW

Regio:  Alkmaar

Omschrijving

Naomi is voor drie dagen per week beschikbaar, 30 uur per week. Naomi heeft ervaring op verschillende groepen van het kinderdagverblijf. 

Interesse

Naam: Sima

Leeftijd: 21

Opleiding: Psychologie

Regio:  Amsterdam

Omschrijving

Sima is beschikbaar voor de donderdag. Sima heeft geen kindgerichte opleiding, waardoor er geen kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd. Sima heeft al jaren ervaring als oppas. Zij heeft in verschillende gezinnen gewerkt met de leeftijden van 0 tot 10 jaar oud. 

Interesse