Beschikbare Nanny’s 2017-10-19T14:16:29+00:00

Beschikbare Nanny’s

Onderstaande Nanny’s werken via ons bij een gezin en hebben nog beschikbare dagen. Via het interesseformulier kunt u uw interesse kenbaar maken. Geef in het opmerkingenveld de naam aan van de Nanny die u mogelijk wenst.

Naam: Alice

Leeftijd: 27

Opleiding: PW 3

Regio: Gouda

Omschrijving

Alice heeft een rustige persoonlijkheid en is een zorgzame en actieve Nanny. Daarnaast heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Ze vindt open communicatie erg prettig en vindt het contact met ouders belangrijk. Ik denk dat Alice rust kan brengen in een gezin, maar daarbij ook goed weet wat de kinderen qua activiteiten nodig hebben. Werken met kinderen vind Alice dankbaar werk en ze vindt het haar taak als Nanny om kinderen een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Zij is momenteel niet beschikbaar

Interesse

Naam: Ellis

Leeftijd: 23

Opleiding: PW 3

Regio: Amsterdam

Omschrijving

Ellis is een zorgzame, rustige en enthousiaste Nanny. De persoonlijke aandacht en het opbouwen van een band met zowel de kinderen als het gezin spreken Ellis aan. Haar sportiviteit en pedagogische kennis kan Ellis in het werken als Nanny goed uitvoeren. Zij geeft aan de ontwikkeling van de kinderen belangrijk te vinden om te stimuleren. Ellis straalt rust uit, kinderen voelen zich op hun gemak bij haar. Zij werkt momenteel via ons bij een gezin. Zij is op woensdag en vrijdag beschikbaar.

Interesse

Naam: Renee

Leeftijd: 58

Opleiding: HWZ 2

Regio: de Achterhoek

Omschrijving

Renee is een ervaren Nanny en heeft lange tijd via ons bij een gezin gewerkt. Renee woont sinds kort in de achterhoek en is op zoek naar een nieuw gezin. Renee is flexibel, creatief en ondernemend. Renee is kunstenares en vindt het leuk creatieve activiteiten te ondernemen met de kinderen. Renee is loyaal en rustig.

Renee is 3 dagen beschikbaar.

Interesse

Naam: Heleen

Leeftijd: 28

Opleiding: PW 3

Regio: Haarlem/Heemstede

Omschrijving

Heleen is een zeer ervaren en rustige Nanny. Ze is creatief, ondernemend en werkt graag ontwikkelingsgericht met kinderen. Heleen werkt al enkele jaren met ons samen voor meerdere gezinnen. Heleen is 2 a 3 dagen beschikbaar, niet op donderdag.

Interesse

Naam: Cynthia

Leeftijd: 23

Opleiding: PW 3 en PW 4

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Cynthia is een hardwerkende en loyale Nanny. Ze houdt van structuur en past dit toe in haar werk. Zij zorgt ervoor dat de kinderen een leuke dag hebben door regelmatig actieve en creatieve activiteiten aan te bieden. Cynthia is beschikbaar voor 1 a 2 dagen op woensdag, donderdag en vrijdag.

Interesse

Naam: Emanuelle

Leeftijd: 23

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn 2

Regio: Almere/ Gooi / Amsterdam

Omschrijving

Emanuelle is een zelfstandige en volwassen dame. Zij is communicatief sterk en kan zich goed verwoorden. Emanuelle vindt het belangrijk dat de kinderen zich blijven ontwikkelen en zij zal dan ook de kinderen uitdagende activiteiten aanbieden. Het werken als Nanny spreekt haar aan door de persoonlijke aandacht, de open communicatie met het gezin en een deel worden van het gezin. Zij is beschikbaar 2 dagen, dinsdag en donderdag.

Interesse

Naam: Emilia

Leeftijd: 53

Opleiding: Verzorgende IG

Regio: Almere/ Gooi

Omschrijving

Emilia woont in Almere en is in het bezit van een auto.  Zij is opzoek naar een gezin waar zij voor langere tijd werkzaam kan zijn.  Zij is zorgzaam, geduldig en heeft een rustig karakter. Ze werkt graag gestructureerd en heeft zowel pedagogische als medische kennis.  Zij heeft 2 oudere kinderen en heeft ruime ervaring in het werken met kinderen.

Zij is momenteel werkzaam als Nanny bij een gezin met 3 kinderen, waardoor zij nog alleen op vrijdag beschikbaar is. Emilia is beschikbaar voor een tarief van €15,50 per uur en wil graag reiskosten vergoeding.

Interesse

Naam: Joyce

Leeftijd: 27

Opleiding: SPH HBO

Regio: Breda

Omschrijving

Joyce is een energieke en spontane dame met een passie voor kinderen. Zij heeft ervaring opgedaan in de kinderopvang. Zij is betrouwbaar, zelfstandig en flexibel. Zij is communicatief sterk en vindt het prettig open te communiceren met ouders. Zij is zorgzaam en begeleidt kinderen graag in hun ontwikkeling. Joyce is 3 dagen per week beschikbaar.

Haar tarief is €16,-

Interesse

Naam: Ilona

Leeftijd: 32

Opleiding: MBO HZW 2

Regio: Voorburg/Den Haag/Zoetermeer

Omschrijving

Ilona is een enthousiaste dame met veel ervaring. Ze is rustig en consequent. Haar hart ligt bij het werken met kinderen. Ze houdt ervan om veel te ondernemen met kinderen, maar bewaart ook de rust in huis. Ilona bezit de nodige pedagogische kennis om haar functie als Nanny goed te kunnen uitoefenen. 

Ilona woont in Zoetermeer en heeft een kindje. Zij beschikt over een rijbewijs, een auto en rookt niet.  Ilona beschikt over een EHBO certificaat en is beschikbaar voor 2 dagen in de week. De maandag en woensdag, Ilona staat ook open voor halve dagen. 

Ilona werkt al geruime tijd voor ons en zowel wij als het gezin zijn erg positief over haar.

Interesse

Naam: Samantha

Leeftijd: 32

Opleiding: SPW 3

Regio: Almere/ Gooi/ Weesp

Omschrijving

Samantha komt over als een enthousiaste en vrolijke dame.
Als moeder heeft ze al veel ervaring met het verzorgen en opvoeden van haar kinderen, ze vindt het belangrijk om de opvoedstijl van ouders door te voeren. Daarnaast heeft ze werkervaring in de kinderopvang en als Nanny. Ze weet precies wat het vak inhoudt en kan goed benoemen hoe een dag eruit kan zien. Thuis heeft zij alles zo geregeld dat ze vroeg kan beginnen en ook weer later thuis kan zijn. Combinatie werk en privé heeft zij in orde. Samantha heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is ondernemend.

Samantha is beschikbaar op woensdag en donderdag

Interesse

Naam: Lisa

Leeftijd: 24

Opleiding: SPW 3

Regio: Beverwijk

Omschrijving

Zij weet wat het werken als Nanny inhoudt en wat er van haar wordt verwacht. Ze werkt ook al enige jaren in gezinnen en wil graag nog een gezin op de woensdag erbij. Zij geeft aan de activiteiten over de dag te verdelen, en de laatste tijd werkt zij met thema’s om daar de knutselwerkjes op aan te passen.
Lisa is ondernemend, zelfstandig en zorgzaam.

Zij is beschikbaar op de woensdag.

Interesse

Naam: Kimberly

Leeftijd: 30

Opleiding: Onderwijsassistente niveau 4, bezig met HBO kindercoach

Regio: Lelystad

Omschrijving

Kimberley is een toegewijde, enthousiaste en ervaren dame. Daarnaast werkt zij kindgericht en straalt zij rust uit. Zij is geduldig en vindt empathie naar de kinderen toe heel belangrijk. Ze komt heel betrokken over en stelde veel vragen. Ze luisterde goed en geeft aan dat haar hart echt bij de kinderen ligt, zowel bij baby’s als peuters. Kimberly wil graag verder in de kinderopvang en vindt persoonlijke aandacht daarin erg belangrijk.

Kimberly is fulltime beschikbaar
Zij is bezig met haar rijbewijs

Interesse

Naam: Samira

Leeftijd: 22

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4

Regio: Zaandam

Omschrijving

Samira is een betrouwbare Nanny, met een zorgzaam karakter. Samira vindt het belangrijk om eerlijk en open te zijn naar ouders, maar verwacht dit ook terug van ouders. Een goede overdracht en communicatie over de kinderen is erg belangrijk voor het uitvoeren van haar werk.
Samira is loyaal naar het gezin en onderneemt graag activiteiten. Zij heeft ervaring opgedaan in de kinderopvang met de leeftijden van 0-12 jaar oud.

Samira is fulltime beschikbaar en wil zich graag binden voor langere tijd aan een gezin.
Zij is bezig met haar rijbewijs

Interesse

Naam: Sandra

Leeftijd: 43

Opleiding: MDGO

Regio: Naaldwijk

Omschrijving

Sandra is een ervaren Nanny. Haar ervaring heeft zij de afgelopen 15 jaar opgedaan met het werken in de kinderopvang en als Nanny.
Zij werkt momenteel als Nanny bij twee gezinnen. Sandra is zorgzaam en vindt het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen belangrijk. Zij is creatief, ondernemend en consequent. Sandra weet goed de balans te vinden tussen het ondernemen van activiteiten en de rust te bewaren in het gezin.

Sandra is per februari 2018 is beschikbaar voor 2 dagen in de week. De maandag en dinsdag of de dinsdag en woensdag
Zij is in het bezit van een auto

Interesse

Naam: Ramona

Leeftijd: 29

Opleiding: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Regio:Haarlem

Omschrijving

Ramona is een enthousiaste en ervaren Nanny, zij heeft al gewerkt als Nanny bij een gezin met 3 kinderen. Ramona is rustig en zorgzaam en heeft een passie voor kinderen. Zij werkt momenteel in de zorg en heeft een dochter van 5 maanden oud. Na het krijgen van haar dochter heeft zij echt gemerkt dat haar hart bij het werken met kinderen ligt. Ramona heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is gedreven. Ramona wil haar doel bereiken en gaat daar dan ook voor. Ramona onderneemt graag activiteiten zowel binnen als buiten.

Ramona is beschikbaar voor 2 dagen in de week, de woensdag en de vrijdag met voorkeur 24 uur per week.
Ramona beschikt over een auto

Interesse

Deel deze pagina via social media

Deel deze pagina met een vriend