Beschikbare Nanny’s 2018-05-17T14:17:21+00:00

Beschikbare Nanny’s

Onderstaande Nanny’s werken via ons bij een gezin en hebben nog beschikbare dagen. Via het interesseformulier kun jij jouw interesse kenbaar maken. Geef in het opmerkingenveld de naam aan van de Nanny, waar je mogelijk graag mee zou willen kennismaken.

Naam: Firoza

Leeftijd: 27 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4.

Regio:  Den-Haag

Omschrijving

Momenteel werkt Firoza via ons bij een gezin op de maandag, daar heeft zij de zorg voor 3 kinderen. Daarnaast werkt zij bij een gezin voor 3 dagen in de week, dit gezin gaat stoppen.
Firoza is een zorgzame, spontane en loyale Nanny. Firoza onderneemt graag activiteiten, maar vindt het hier ook erg belangrijk om te kijken naar de kinderen. Waar hebben zij behoefte aan.

Firoza:  is beschikbaar medio juli/augustus voor 3 dagen in de week. Firoza is niet beschikbaar voor de maandag. Firoza beschikt over haar EHBO certificaat, maar heeft geen rijbewijs.

Interesse

Naam: Wendy

Leeftijd: 49 jaar

Opleiding: Pedagogisch Werk niveau 4. Onderwijsassistent

Regio:  Rotterdam

Omschrijving

Wendy is een ervaren Nanny, zij werkt al jaren lang voor verschillende gezinnen en het werk is haar daarom ook helemaal eigen. Wendy er graag op uit en geeft aan echt een buitenmens te zijn. “Lekker naar het bos, moestuintjes onderhouden en met de kinderen activiteiten ondernemen.” De kinderen mogen bij haar vies worden en kind zijn.  Wendy vindt het in de opvoeding belangrijk dat er respect voor elkaar is, maar ook voor de natuur en voor de dieren.

Wendy:  is beschikbaar voor 2 dagen in de week.

Interesse

Naam: Sarah

Leeftijd: 27 jaar

Opleiding:  Onderwijsassistent + Docent Engels

Regio:  Rotterdam

Omschrijving

Sarah is een spontane, sportieve en slimme dame.   Sarah maakt weloverwogen keuzes. Sarah heeft ervaring met kleine kinderen, doordat zij op het kinderdagverblijf baby’s op de groep heeft. Zij vindt het belangrijk baby’s 1 op 1 aandacht te geven en is zorgzaam. Ze stimuleert kinderen graag in hun ontwikkeling. Oudere kinderen helpt zij zelfstandig te worden en Sarah laat kinderen graag dingen zelf proberen zodat zij ook zien wat er dan gebeurt.

Sarah is 40 uur per weer beschikbaar vanaf 31 mei.

Interesse

Naam: Marianne

Leeftijd: 51 jaar

Opleiding: Helpende zorg en welzijn niveau 2, Kindercoach en Kinderyoga docent.

Regio:  Alkmaar/Den Helder

Omschrijving

Marianne is een zeer ervaren Nanny en werkt al meer dan 25 jaar als Nanny aan huis. Marianne heeft ook tijdelijk de kinderen bij haar eigen thuis opgevangen en het Nanny werk is haar helemaal eigen. Marianne is een ondernemende  en zorgzame Nanny. Zij is beschikbaar voor 3 dagen in de week per 1 mei 2018.

Marianne heeft ervaring met de leeftijden van 0-12 jaar oud. Door haar pedagogische kennis, heeft zij het gezin veel te bieden. Het Nanny werkt wil zij combineren met haar eigen Kindercoach praktijk.

Interesse

Naam: Jeanette

Leeftijd: 35 jaar

Opleiding: SPW

Regio:  Zeist/ Amersfoort/ Veenendaal

Omschrijving

Jeanette heeft al heel wat jaartjes ervaring als Nanny. Momenteel werkt ze bij een gezin met 4 kinderen, waar ze echt onderdeel van het gezin is geworden. Het werken als Nanny vindt zij leuker dan het Kinderdagverblijf omdat je meer tijd hebt voor de kinderen.

Ze is duidelijk naar de kinderen toe. Hierdoor weten zowel ouders als kinderen wat ze aan haar hebben. Daarnaast is ze heel betrokken, trouw en zorgzaam.

Jeanette woont op een boerderij. Ze houdt ook heel veel van dieren en geeft in de avond paardrijles.

Jeanette is per direct beschikbaar.

Interesse

Naam: Daisy

Leeftijd: 29

Opleiding: SPW niveau 4 en HBO Pedagogiek

Regio:  Alkmaar/Heerhugowaard

Omschrijving

Daisy is beschikbaar voor 2 dagen in de week, de woensdag en de vrijdag. Op de overige dagen werkt zij als assistent leidinggevende bij een kinderdagverblijf en werkt zij daarbij op de groep.
Daisy heeft gewerkt met de leeftijden van 0-12 jaar en heeft jaren lang gewerkt als Nanny bij een gezin.

Daisy is loyaal, ondernemend, spontaan en zorgzaam. Zij heeft haar rijbewijs en een auto. Daisy is een hooggeschoolde Nanny en kan haar pedagogische kwaliteiten in het Nanny werk goed kwijt.

Interesse

Naam: Caroline

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 3

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Caroline is een zorgzame Nanny. Zij heeft een rustige persoonlijkheid en benadering. Dit werkt voor de kinderen erg fijn, de kinderen voelen zich snel op hun gemak bij haar. Caroline bedenk graag leuke activiteiten om met de kinderen te ondernemen. Naar buiten gaan vindt zij belangrijk en zal dit ook indien mogelijk doen.

Caroline werkt momenteel via ons bij een gezin voor 3 dagen in de week en is opzoek naar een gezin voor 1 dag erbij. Caroline is per juni beschikbaar voor de donderdag of de vrijdag. Caroline beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Lara

Leeftijd: 20 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Lara is een ondernemende en actieve Nanny. Momenteel werkt Lara bij een gezin met 3 kinderen en is opzoek naar een gezin voor 2 dagen erbij. Het werken als Nanny is echt voor Lara weggelegd, de kinderen de aandacht geven die zij nodig hebben vindt Lara belangrijk. Lara is beschikbaar op woensdag en donderdag.
Lara beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Yolanda

Leeftijd: 53 jaar

Opleiding: Start deze maand met de opleiding Helpende zorg en welzijn niveau 2

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Yolanda heeft bij ons gewerkt ter vervanging van een zwangerschaps verlof. Dit heeft zij 4 maanden naar tevredenheid gedaan. Daarbij heeft zij verschillende oppas gezinnen. Yolanda is een spontane en ondernemende dame. Yolanda past zich makkelijk aan en de kinderen hebben door haar open houding snel een band met haar.
Momenteel heeft Yolanda nog geen kindgerichte opleiding, waardoor er voor Yolanda nog geen kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd. Yolanda gaat deze maand beginnen met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Yolanda is beschikbaar voor 2 of 3 dagen in de week en haar uurloon is 12,- euro.

Yolanda beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Francis

Leeftijd: 25  jaar

Opleiding: PW 3 en PW 4

Regio:  Utrecht

Omschrijving

Francis gaat er graag op uit met de kinderen en vindt de natuur echt een leerplek voor de kinderen.

In de opvoeding en de communicatie met ouders vindt Francis het belangrijk dat er duidelijkheid is. Francis wil graag haar kwaliteiten laten zien in haar werk en vindt het fijn als ouders daar open voor staan.

Zij komt ouders graag tegemoet. Een tussenweg vinden in de opvoeding en haar bijdrage daarin leveren past in haar opvoedstijl.
Francis werkt al langere tijd via ons en zowel het gezin als wij zijn erg tevreden. Zij wil graag 2 dagen extra werken, op de woensdag en vrijdag.

Zij is in het bezit van een auto.

Interesse

Naam: Janine

Leeftijd: 21  jaar

Opleiding: PW 4

Regio:  Amersfoort

Omschrijving

Na haar opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaat zij graag aan de slag als Nanny. Het mooie aan Nanny zijn vindt zij de intensieve band die je opbouwt met het kind, een vertrouwd persoon waar de kinderen altijd op terug kunnen vallen. Haar ervaring heeft ze opgedaan tijdens stages en vanaf 2017 tot op heden werk zij bij een Kinderdagverblijf. Daarnaast heeft ze veel oppas ervaring. Met haar vriendelijke en enthousiaste uitstraling weet ze bij ieder kind een glimlach naar voren te toveren.

Janine is vanaf juni alle dagen in de week beschikbaar.

Interesse

Naam: Jesseke

Leeftijd: 27 jaar

Opleiding: Pedagogisch werk niveau 4

Regio:  Heiloo/Alkmaar/Castricum/ Beverwijk/Haarlem/Heemstede

Omschrijving

Jesseke is een spontane en zorgzame Nanny. Momenteel werkt zij via ons bij een gezin met 2 kinderen en wil graag voor 1 dag een gezin erbij. In het werk onderneemt Jesseke veel activiteiten met de kinderen, maar zal ook per dag bekijken waar de kinderen behoefte aan hebben.

Jesseke is alleen beschikbaar voor de woensdag. Jesseke woont in Heiloo en beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Nihaila

Leeftijd: 31 jaar

Opleiding: PW 3+4

Regio:  Rotterdam

Omschrijving

Nihaila is een spontane vrolijke dame maar ook serieus. Zij is opzoek is naar een vast gezin, dat haar zekerheid biedt en waar zij zich volledig op kan richten. Nihaila geeft aan het belangrijk te vinden om open naar elkaar te zijn. Nihaila past de regels en opvoedmethode van ouders toe in haar omgang met de kinderen. Nihaila omschrijft zichzelf als verantwoordelijk, betrouwbaar en doelgericht. Zij zal met al haar gevoel en passie werken met kinderen. Zij straalt ook als zij het over het werken met kinderen heeft. Nihaila is spontaan en komt graag werken als Nanny.

Nihaila is per direct beschikbaar voor 2 a 3 dagen.

Interesse

Naam: Dominique

Leeftijd: 27 jaar

Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn 2

Regio:  Haarlem/Heemstede/Amsterdam

Omschrijving

Dominique werkt al jaren als Nanny.  Dominique heeft ervaring met het werken van tweelingen en kinderen met een beperking. Zij is creatief en vindt het leuk om met kinderen er op uit te gaan. Dominique wandelt graag met de kinderen in de bossen en is een echt buitenmens. Zij is ondernemend en actief, maar ook zorgzaam. Zij heeft ervaring met baby’s en werkt momenteel al via ons bij een gezin.

Dominique is 1 dag beschikbaar op de maandag of de donderdag. Zij heeft een auto.

Interesse

Naam: Anne-Wil

Leeftijd: 25 jaar

Opleiding:HBO Pedagogiek

Regio:  Zaandam/Amsterdam

Omschrijving

Anne-Wil is een rustige en zorgzame Nanny. Zij beschikt over haar rijbewijs en een auto. Anne-Wil is beschikbaar voor de vrijdag. Momenteel werkt zij op de buitenschoolse opvang en is zij coördinator voor een project voor schoolgaande jongeren.
Anne-Wil kan goed de rust bewaren in het gezin en vindt een band met zowel de kinderen als met de ouders erg belangrijk.

Interesse

Naam: Kelly

Leeftijd:27

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4 onderwijsassistente

Regio:  Alkmaar/Middenbeemster/Hoorn/De Noord

Omschrijving

Kelly is een sportieve en daadkrachtige Nanny. Kelly is beschikbaar voor 2 dagen, de maandag, woensdag of de vrijdag.
Kelly heeft gewerkt als Au-pair met een tweeling en heeft verschillende oppas adressen. Hierdoor weet zij goed wat het werken als Nanny inhoudt. Na haar opleiding heeft zij gewerkt als onderwijsassistente en in de kinderopvang.
Kelly beschikt over een rijbewijs en een auto.

Interesse

Naam: Naomi

Leeftijd: 23

Opleiding: SPW

Regio:  Alkmaar

Omschrijving

Naomi is voor drie dagen per week beschikbaar, 30 uur per week. Naomi heeft ervaring op verschillende groepen van het kinderdagverblijf. 

Interesse

Naam: Sima

Leeftijd: 21

Opleiding: Psychologie

Regio:  Amsterdam

Omschrijving

Sima is beschikbaar voor de donderdag. Sima heeft geen kindgerichte opleiding, waardoor er geen kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd. Sima heeft al jaren ervaring als oppas. Zij heeft in verschillende gezinnen gewerkt met de leeftijden van 0 tot 10 jaar oud. 

Interesse