Onze werkwijze 2017-04-18T17:47:37+00:00

Onze werkwijze

Stap 1

Bij interesse in de services van Nanny Service Nederland, volgt er een intake gesprek met het gezin om de wensen te bespreken en onze werkwijze toe te lichten.

Na de intake en na ontvangst van de ondertekende overeenkomst, zullen wij een vacature uitzetten aangepast op de wensen van uw gezin.
Geïnteresseerde Nanny’s worden uitgenodigd voor een uitgebreid selectiegesprek op ons kantoor en voorgesteld door middel van een profiel met foto. Indien u met een nanny wilt kennismaken regelen wij voor u een kennismakingsgesprek en zullen wij de referenties van de Nanny inwinnen.

Stap 2

Als u een Nanny heeft gekozen die aan uw wensen voldoet wordt er een afspraak gemaakt om de Overeenkomst van Opdracht te tekenen. Het contract wordt van te voren aan de Nanny en de ouders voorgelegd en kan desgewenst worden aangevuld met afspraken op maat. De Nanny vraagt op de korte termijn haar VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan en zorgt ervoor dat zij haar EHBO certificaat behaald.
Het tekenen van de Overeenkomst van Opdracht vindt plaats bij ouders thuis. Tijdens deze afspraak wordt de risico inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd door een medewerker van Nanny Service Nederland.
Naast de risico inventarisatie wordt ook de protocollen map overhandigd en doorgesproken.

Stap 3

Alle documenten worden ingediend bij de gemeente. Zodra dit is gebeurd ontvangt u hier bericht over. Het traject van 8-10 weken gaat dan van start. In deze weken maakt een GGD een afspraak met de Nanny voor een inspectie aan huis. Na de inspectie aan huis ontvangt Nanny Service Nederland bericht of de inspecteur alles heeft goed gekeurd. Hierna zorgt de gemeente ervoor dat de opvang-locatie en de Nanny worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Op het moment dat dit is gebeurd ontvangt u hier schriftelijk bericht van met het LRKP nummer van de Nanny. U heeft recht op kinderopvangtoeslag vanaf de datum die geregistreerd staat in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Hieronder vindt u een overzicht van de protocollen in onze protocollen map:

Deel deze pagina via social media

Deel deze pagina met een vriend