Reviews Nanny Service Nederland

Wij vinden het erg belangrijk dat onze gezinnen en Nanny’s tevreden zijn. Doordat wij jaarlijks evalueren met de gezinnen en Nanny’s, is 92% van onze klanten tevreden. Tijdens de evaluatie is er de mogelijkheid om een review achter te laten, deze zijn onderstaand te lezen.

Via Nanny Service Nederland hebben wij een hele lieve en betrokken nanny gevonden, die met veel liefde en enthousiasme de zorg voor onze zoontjes op zich neemt voor 2 dagen in de week. Onze oudste zoon heeft vanwege een zeldzaam syndroom wat extra ondersteuning nodig en onze nanny heeft de perfecte achtergrond èn interesse om Lees meer

juli 25, 2017

Werken als Nanny geeft je alle vrijheid om in de eigen vertrouwde leefomgeving van het kind, een hele fijne band op te bouwen met zowel kind als ouders. Het is zo leuk om het kind zich te zien ontwikkelen en daarin een stimulerende rol te vervullen. Lekker spelen in de eigen achtertuin, tochtjes maken door Lees meer

Nanny Marleen, Driebergen april 16, 2020

Prima begeleiding en communicatie tussen coach, Nanny en ouders! Je kunt met al je vragen altijd terecht!

Irene, Nanny in Haarlem februari 18, 2020

Onze Nanny hoort volledig bij het gezin, zo zijn wij op haar gesteld.

Familie Heeren uit Haarlem april 1, 2017

Wij zijn zeer tevreden over Nanny Service Nederland en onze Nanny. Na ingeschreven te staan bij meerdere bureau’s hebben wij de beste ervaring met Gwendolyn. Ze is actief en altijd bereikbaar voor vragen. Wij zijn zeer tevreden en raden andere ouders Nanny Service Nederland ook aan.

Gezin uit Leersum april 2, 2019

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Nanny Service Nederland. Zij geven mij een welkom en fijn gevoel. Zij hebben een passend gezin voor mij gevonden door met mij samen te werken gedurende het hele proces. Nanny Service Nederland geeft voor zowel nanny’s als ouders bijeenkomsten en workshops op het gebied van pedagogische ontwikkeling en opvoedkundig Lees meer

Helen, Amsterdam juni 8, 2017

Nanny Service Nederland is echt een aanrader.Vanaf mei ben ik via deze weg als pedagogisch medewerker aan de slag gegaan bij een super leuk gezin!Het is toch echt wel een positief verschil geweest voor mij. Ik kom uit de kinderopvang wat ook super leuk is, maar deze manier van werken maakt het persoonlijker en er Lees meer

Naomi , Nanny in elst november 6, 2019

Heel fijn om bij Nanny Service Nederland te mogen werken. Ik ben heel tevreden. Je werkt zelfstandig maar er is toch ondersteuning vanuit het bedrijf, door de ervaren medewerkers.

Regina, Nanny in Amsterdam juli 2, 2018

Ik ben erg tevreden met NSN en hierdoor mag ik werken bij een heel leuk gezin!

Meryam, Nanny in Nijkerk februari 18, 2020

Nanny Service Nederland (regio midden) is een fijne organisatie. Ik heb voor verschillende bureaus gewerkt. Maar het voelt hier het beste.  

Bianca, Nanny Vleuten juli 9, 2020

Ik ben nog steeds erg tevreden over Nanny Service Nederland. Jullie werken professioneel, zijn snel en goed bereikbaar en werken aan de kwaliteit van de nanny’s. Daarnaast vind ik het fijn dat ik altijd terecht kan bij mijn bemiddelaar wanneer dat nodig is. Ze staat voor je klaar en doet er ook alles aan om Lees meer

Shanda , Nanny in Gouda mei 7, 2018

Nanny Service Nederland is een goed georganiseerde organisatie om bij aangesloten te zijn. Ze zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail, en de communicatie met de medewerkers is heel prettig. Ze weten wie je bent, en dit merk je in het contact.Na een halfjaar werkzaam te zijn bij NSN nog steeds heel Lees meer

Madieke, Nanny in Ede april 12, 2019

Sinds een half jaar werk ik als Nanny. Als Nanny ben ik tevreden over de Nanny Service Nederland. Goede communicatie en leuke studiedagen!

Dorethe, Hoofddorp september 7, 2017

Ik werk nu een half jaar voor Nanny Service Nederland en ik heb het heel erg naar mijn zin. De nanny’s spreken onderling met elkaar af zo hebben de kinderen altijd vriendjes om mee te spelen. Vanuit kantoor wordt er ook veel geïnvesteerd. Ze zijn erg betrokken en staan open voor vragen. Zowel over de Lees meer

Freija, Heemstede juni 8, 2017

Fijne organisatie om voor te werken. Met een betrokken regiomanager!

Marjolein, Nanny in Amersfoort februari 18, 2020

Ik had dit werk veeel eerder moeten doen!  Ik ben zeer tevreden met Nanny Service Nederland!!

Nauel, Nanny in Haarlem februari 18, 2020

Jarenlang bij een ander gastouderbureau gezeten maar sinds ik bij jullie zit ben ik erg tevreden en valt er toch een soort last van me schouders, top !  

Cynthia, Nanny uit Bilthoven februari 18, 2020

Werken bij Nanny Service Nederland betekent voor mij: gewaardeerd worden als professional en worden begeleid door professional’s!

Monique, Nanny in Utrecht november 26, 2018

Ik ben Nanny bij jullie per september 2018, tot dusver ben ik tevreden. De communicatie verloopt prima. De studiedag vond ik erg leuk en leerzaam en gezellig zo onderling.

Karin, Nanny in Haarlem Haarlem, Amsterdam maart 4, 2019

Bijna een half jaar geleden bracht Nanny Service Nederland mij in contact met een gezin. Inmiddels voel ik me helemaal op mijn plek bij dit gezin en ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Francis, Nanny in Naarden september 12, 2017

Nanny Service Nederland is super fijn om mee te werken! Ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt!

Lara, Nanny in Utrecht oktober 10, 2019

Nanny Service Nederland gaat op een goede manier om met de gezinnen en de Nanny’s. Nanny zijn is een inspirerend beroep waarin je de ouders ondersteund bij de opvoeding van hun kinderen. Je hebt de vrijheid om je t heel eigen te maken. Er moet wel een klik zijn met de ouders om die ruimte Lees meer

Willemijn april 28, 2017

Fijne organisatie om voor te werken, Laagdrempelig aanspreekcultuur en fijn managementteam.

Gina, Nanny in Amstelveen februari 18, 2020

Beste Nanny Service Nederland, Na drie jaar zijn we nog steeds heel tevreden over de door jullie geleverde service. Toen enkele jaren geleden onze gastouder via een andere organisatie vrij plotseling vertrok en het lastig bleek iemand te vinden hebben we voor het eerst contact met jullie opgenomen.Een beetje aarzelend, dat wel. Een Nanny, doe Lees meer

Gezin uit Zwolle januari 18, 2018

Vanaf het vinden van een leuk gezin tot aan het werken en alles wat daarbij komt kijken ben ik blij met de service van NSN. Ik kan voor alles bij ze terecht en alles gebeurd op een professionele en persoonlijke manier. Ik zou andere gezinnen en nanny’s NSN zeker aanraden!

Ramona, Haarlem juni 27, 2018

Werken voor Nanny Service Nederland is erg fijn je wordt gewaardeerd voor je werk en inzet.Er wordt goed gekeken welk gezin er bij je past en werken met kinderen is erg leuk.

Karin, Utrecht januari 21, 2019

Wij raden Nanny Service Nederland zeker aan! Wij zijn erg tevreden over onze nanny en ook de kinderen zijn op haar gesteld. We laten hen met een gerust hart achter en vinden het fijn dat de opvang thuis goed is geregeld. Door de studiedagen blijft de nanny zich ontwikkelen en de nanny vertelt hier enthousiast Lees meer

Familie Bakker, Heemstede mei 9, 2017

Alweer bijna 2.5 jaar werkzaam bij een gezin via NSN. Ik heb het nog steeds naar mijn zin en voel me thuis! Ik ben echt onderdeel van het gezin en het is heel leuk als de kids blij zijn om je te zien en ze te helpen met de fases waar ze zich in bevinden.Vanuit Lees meer

Ramona, Nanny in Haarlem juni 25, 2020

Easy to use, everything is there to be satisfied with the service. We are very grateful for Suraya’s help with the kids and the house. She makes a difference with her approach to care, positive attitude and flexibility. We try to do our best to let her feel happy and comfortable in our family as Lees meer

Familiy from Laren februari 20, 2018

Werken bij Nanny Service Nederland is erg leuk! Het is erg leuk om te zien dat de kinderen heel snel gewend aan je raken en je snel een goede vertrouwensband met de kinderen opbouwt. Ook is het leuk dat je zelf activiteiten kan bedenken om met de kinderen te doen.

Roos, Nanny in Maarssen mei 20, 2019

Bij Nanny Service Nederland weet ik waar ik aan toe ben. Er wordt duidelijk met mij gecommuniceerd en ik zie dat de medewerkers zich inzetten om er samen uit te komen. Ze zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Dit werkt prettig voor mij.

Firoza, Den Haag juni 27, 2018

Nanny Service Nederland biedt duidelijke informatie over de service als nanny aan huis. Wij hadden het geluk dat we al een geschikte nanny hadden gevonden. Deze manier van opvang, zeker voor meer kinderen, zou ik zeker aanraden!

Familie de Vries, Hoofddorp juni 9, 2017

Ik ben erg tevreden over Nanny Service Nederland. Door dit bureau werk ik nu een halfjaar als gastouder bij een gezellig gezin in Houten. Nanny Service is goed (telefonisch) bereikbaar, ze staan altijd voor je klaar en je wordt snel en goed geholpen. Daarnaast worden de administratie en betalingen netjes en op tijd behandeld. Ik Lees meer

Shanda, Gouda mei 4, 2017

Ik heb via verschillende bureaus gewerkt, maar ben heel erg blij met NSN. Vooral de persoonlijkheid en het contact vind ik heel fijn. Er word gewerkt vanuit het gevoel en met plezier en dat merk je terug in alles. Het hart voor het werk merk je zowel bij de ‘collega’ nanny’s als bij de werknemers Lees meer

Alice, Nanny in Utrecht februari 18, 2020

Nanny Service Nederland is een fijne organisatie met hele betrokken gezinsconsulenten en managers. Zij geven je een welkom en goed gevoel en staan altijd voor je klaar.. Momenteel werk ik met heel veel plezier bij een gezin. Ik ben heel erg tevreden over Nanny service Nederland en zou niet anders meer willen.

Nanny april 29, 2020

Ik werk inmiddels een half jaar als nanny voor Nanny Service Nederland met veel plezier. Ik ben gekoppeld aan een super leuk gezin waar ik 2x per week met veel plezier naar toe ga. Ik vind het erg fijn dat Nanny Service Nederland altijd bereikbaar is en zij ook altijd zeer snel reageren als je een Lees meer

Zoë april 1, 2017

Deel deze pagina via social media