Nacht Nanny

Heb je al enige tijd niet goed geslapen?

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Voor jonge ouders is dit niet altijd even makkelijk. Zo kan een baby die veel huilt, ’s nachts voeding nodig heeft of onrustig slaapt jouw slaap verstoren. Ook kun je thuis een dreumes of peuter hebben die gewoon vroeg met de dag begint. Of je hebt een kind dat ziek is en in de nacht extra aandacht nodig heeft. Daarnaast wordt de Nacht Nanny ook vaak ingezet na de geboorte van een tweeling.

Het is mogelijk om een Nanny aan te vragen voor een of meerdere nachten. De Nacht Nanny zorgt ervoor dat je kind wordt gevoed en wordt verschoond. De Nacht Nanny komt in de avond om 22.00 uur en neemt de zorg voor de kinderen over. Ze zorgt ervoor dat er geknuffeld wordt met wakkere kindjes of voeding wordt gegeven.

Willen jullie samen tijd doorbrengen of is er een feestje?

Het is ook mogelijk om een Nacht Nanny in te zetten als jullie samen een nachtje weg willen of misschien wel meerdere nachten. In overleg met de Nanny kijken wij hoe laat zij aanwezig is en hoeveel uren zij nodig is. We bespreken de werkzaamheden en het is mogelijk om van te voren kennis te maken met de Nanny.

Geïnteresseerd in een Nacht Nanny? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tarieven.

Deel deze pagina via social media